GRexit και προδοσία (ξανά)! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

22/04/2016

GRexit και προδοσία (ξανά)!

«Με τους πολιτικούς να εντρυφούν στην οργισμένη ρητορική, που έφερε την Αθήνα σε πορεία σύγκρουσης με τους δανειστές τον περασμένο χρόνο, οι επενδυτές έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων έχουν αυξηθεί, οι διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους, και η "GRexit" -η χαρακτηριστική λέξη, που συνειρμικά παραπέμπει στην μάχη της Ελλάδος με την οικονομική κατάρρευση- άρχισε να σιγοψιθυρίζεται και πάλι».

Η διαπίστωση αυτή ανήκει στην Helena Smith, ανταποκρίτρια του Guardian στην Αθήνα στο χθεσινό (21/4/2016) άρθρο της με τίτλο «Οι συνομιλίες των Ελλήνων με τους δανειστές είναι φορτωμένες καθώς οι φόβοι χρεωκοπίας αυξάνουν». Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα επιβεβαιώνει πλήρως την Βρετανίδα δημοσιογράφο καθώς η συγκυβέρνηση, με την ανοχή και την στήριξη ολόκληρου του πολιτικού θίασου, ετοιμάζει στους Έλληνες ένα νέο κύμα βαριάς φορολογίας.

Ταυτόχρονα, επιστρέψαμε στην "υπέροχη εποχή" του περσινού καλοκαιριού, όταν η συγκυβέρνηση της συμφοράς και της προδοσίας μάζευε ακόμα και τα ψιλά από τα τασάκια των αυτοκινήτων του δημοσίου, προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει τα "οφειλόμενα" στους πιστωτές της. Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία του άρθρου η κυβέρνηση με ταχύτατες διαδικασίες η κυβέρνηση μαζεύει τα αποθεματικά των ταμείων των νοσοκομείων και τα μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδος, προκειμένου να καλύψει τις τρέχουσες "υποχρεώσεις" του κράτους προς τους δανειστές του.

Την Μεγάλη Πέμπτη (28 Απριλίου), μπορεί να υπάρξει έκτακτη συνεδρίαση των υπουργών των Οικονομικών της ευρωζώνης προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, δήλωσε σήμερα (22/4/2016) αμέσως μετά τη συνεδρίαση του eurogroup, o Jeroen René Victor Anton Dijsselbloem. Μόνο η έλλειψη σεβασμού στην ιερότητα της ημέρας από την πλευρά της Ελλάδος είναι αρκετή για να γνωρίζουμε από τώρα πως τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν καλά για την πατρίδα μας.

Την ημέρα του ανόμου συνεδρίου θα συνεδριάσει και η δυτική σπείρα, που σε συνεργασία με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Ελλάδα με την υπό διαμόρφωση τέταρτη δανειακή σύμβαση! Ανήμερα της αναμνήσεως της προδοσίας του Ισκαριώτη, οι σύγχρονοι απόγονοί του θα προδώσουν την χώρα στους δυτικούς.

Ἀλλὰ δὸς αὐτοῖς Κύριε, τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν, ὅτι κενά, κατὰ Σοῦ καί τοῦ Έθνους Σου ἐμελέτησαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου