Δεν είναι όλοι οι Έλληνες ηλίθιοι! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/03/2016

Δεν είναι όλοι οι Έλληνες ηλίθιοι!

Τα μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως(;) της πατρίδος μας έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου προπαγάνδα, προκειμένου να πείσουν την κοινή γνώμη πως το μεταναστευτικό πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο και κυρίως πως αναδεικνύει το μεγαλείο της Ελληνικής φιλοξενίας! Επιτέλους φτάνει πια η υποκρισία σε αυτόν τον τόπο, όπου όλα διαστρέφονται!

Το ζήτημα των αλλοδαπών, που κατά χιλιάδες εισρέουν ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα, είναι πολύ σοβαρό ζήτημα και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με την ελαφρότητα της ψεύτικης φιλευσπλαχνίας των φιλοευρωπαϊστών. Στο κάτω-κάτω της γραφής, όποιος θεωρεί τον εαυτό του τόσο φιλάνθρωπο, να πάρει στο σπίτι του όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορεί και ας αναλάβει την ζωή τους!

Στα νησιά η κατάσταση είναι απελπιστική! Οι τοπικές αρχές έχουν συμφωνήσει στα πάντα με το πολιτικό σύστημα και μεθοδεύουν μέρα με την ημέρα την εγκατάσταση των εποίκων, που αύριο θα επαναλάβουν την ιστορία της Κύπρου μας σε όλα τα νησιά του Αιγαίου! Δυστυχώς, η Ελλάδα είχε πάντοτε επάρκεια (και) σε προδότες!

Στο Αιγαίο αλωνίζουν οι Τουρκικές φρεγάτες με το πρόσχημα του ΝΑΤΟ, ενώ ταυτόχρονα ακόμα δεν έχει βγει το επίσημο πόρισμα για το πως έχασαν την ζωή τους οι τρεις στρατιώτες μας. Ο "πατριώτης" υπουργός της Άμυνας (αλήθεια βάλαμε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα και κλαίμε το κοπάδι;) μετατρέπει το ένα στρατόπεδο μετά το άλλο σε καταυλισμούς αλλοδαπών. Το χειρότερο είναι πως οι πολιτικάντηδες του αίσχους κατασκηνώνουν κατά μήκος του οδικού δικτύου τους αλλογενείς με ότι συνεπακόλουθο μπορεί να έχει αυτό.

Σε αυτό το κλίμα της "ομαλής διακυβέρνησης" παρουσιάσθηκε χθες (29/2/2016) σε γνωστό δημοσιογράφο υπηρέτη του συστήματος ο πρωθυπουργός προκειμένου να πείσει τον Ελληνικό λαό για την ακεραιότητά του(!) και τους αγώνες(!), που δίνει. Δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ αληθινός Έλληνας να μιλήσει και να πει τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στον δημοσιογράφο, το πόσο αισχρό είναι το θέατρο που παίζουν.

Δεν είναι όλοι οι Έλληνες ηλίθιοι! Υπάρχουν, ευτυχώς, ακόμα Έλληνες, που παραμένουν στις επάλξεις και αγωνίζονται για «του Χριστού την Πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία». Δεν έχει σημασία αν είναι λίγοι ή πολλοί! Η Ιστορία έχει αποδείξει πως αυτοί ΠΑΝΤΑ κάνουν την διαφορά! Οι προδότες καταλήγουν ΠΑΝΤΑ μια απλή κατακριτέα ιστορική αναφορά.

1 σχόλιο:

  1. Ένα ερώτημα, εφόσον δολοφονούνται και μαρτυρούν τόσοι χριστιανοί στη Συρία και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες γιατί αυτοί δεν εκδράμουν από τον τόπο τους? Γιατί δεν προσέρχονται καθόλου χριστιανοί ορθόδοξοι πρόσφυγες, παρόλο που σε αυτές τις χώρες από όπου παρουσιάζονται ως εκδιωκόμενοι αυτοί οι άνθρωποι, υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια ομόδοξοι και όχι μόνο απ’ τη Συρία? Όλοι αυτοί οι λιποτάκτες με μουσουλμανικό θρήσκευμα που μεταμορφώνονται σε πρόσφυγες, μήπως εξωθούνται στη χώρα μας για συγκεκριμένους λόγους? Όλοι εκείνοι οι ανυπότακτοι και σε στρατεύσιμη ηλικία του Συριακού στρατού αλλά και άλλες συγκυριακές συσπειρώσεις ατόμων, γιατί γίνονται φυγάδες αποκλειστικά προς την πατρίδα μας? Από Μαρόκο, Τυνησία, Αλγερία κάνουν το γύρο όλη της Μεσογείου για να έρθουν ειδικά στην Ελλάδα? Μήπως στοχεύουν στην άλωση της Ελλάδας με δούρειο ίππο τον αλλήθωρο ανθρωπισμό του νεοέλληνα και στη συγκέντρωση στρατεύματος για μια ευρωπαϊκή επίθεση ενάντια στη ομόδοξη υπερδύναμη Ρωσία? Ειδάλλως, όσο φιλεύσπλαχνη μπορεί να έγινε η Γερμανία άλλο τόσο μπορεί να διαθέτει θέσεις εργασίας στις συρικνωμλενες της φάμπρικες, όπερ άτοπον. Οπότε γιατί ζητάνε μουσουλμανικούς πληθυσμούς στα σπλάχνα τους οι Φραγκογερμανοί? Η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική κάθετη κοινωνικά και διαταξική. Όσον αφορά την Τουρκία κι επειδή ο λύκος στην αντάρα χαίρεται, με αφορμή την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο η Άγκυρα ορθώνει αξιώσεις και παρουσιάζει διεκδικητικές αμφισβητήσεις. Αυτή όμως θα είναι η πρώτη μύγα που θα μας απαλλάξει από την παρουσία της όταν έρθει η ώρα. Στα καθ’ ημάς, δεν είναι λύση όλοι οι απεγνωσμένοι Έλληνες σε ενδεχόμενες εκλογές να στραφούν σε ακροδεξιά και ειδωλολατρικά κόμματα με την αφελή πρόθεση να αποκρούσουν έτσι το προσφυγικό κύμα των αλλογενών. Οι ακροδεξιοί τρίβουν τα χέρια γιατί ο χρόνος φαίνεται να δουλεύει υπέρ τους εξαιτίας του πανικού που πρόκειται να διαδεχθεί την παρούσα αδιάκριτη φιλανθρωπία της ελληνικής κοινωνίας. Θα είναι κρίμα για αυτό το λαό να φτάσει στο σημείο να αποταθεί και να δώσει εξουσία τους κατεξοχήν θύτες του ιστορικού γίγνεσθαι, οι οποίοι σημειωτέον έχουν πάγιο δυτικό-ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Aν γίνει κι αυτό θα έχουμε εκουσίως παραδοθεί στην ηλιθιότητα χωρις ελαφρυντικά. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή