Ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

28/11/2015

Ποιον νομίζουν πως κοροϊδεύουν;

Ακατάσχετη φλυαρία άνευ αποτελέσματος. Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί ο σημερινός (28/11/2015) εμπαιγμός του πολιτεύματος στην Ελλάδα που τερματίστηκε μετά το πέρας της άκαρπης και πολύωρης "συζήτησης" μεταξύ των αρχηγών των κομμάτων του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να βρει συνενόχους στα σχέδιά της που αφορούν στο ασφαλιστικό και στο θέμα των προσφύγων απέτυχε παταγωδώς επειδή όλα τα κόμματα επιδιώκουν να βρίσκονται στην πλευρά της αντιπολίτευσης και όχι της κυβέρνησης. Η δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται η χώρα μας έχει αποδείξει πως τα κόμματα στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά και μόνο μία αστείρευτη πηγή προβλημάτων και αδυνατούν να προσφέρουν λύσεις. Η μόνη λύση που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο είναι να διαλυθούν σταματώντας την καταστροφή που προξενούν.

Από το 2009 όλες οι κυβερνήσεις έσυραν τον τόπο από το κακό στο χειρότερο και στην συνέχεια εγκατέλειψαν πριν να ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη θητεία τους ελέω του πολιτικού κόστους. Είναι εμφανές το ότι τα κόμματα στην Ελλάδα είναι εκτελεστικά όργανα των κέντρων εξουσίας που έχουν την έδρα τους αρκετά μακρυά, αφού όλα υπηρετούν τον ίδιο σκοπό: την άνευ όρων παράδοση και υποδούλωση της Ελλάδος στην Δύση.

Ρυθμιστικός παράγοντας για τον χρόνο παραμονής ενός κόμματος αυτής της φιλοσοφίας στην εξουσία είναι το πολιτικό κόστος. Αυτό οδήγησε σε διάλυση το ΠΑΣΟΚ και εντός των ημερών και την ΝΔ, αυτό κόστισε την συρρίκνωση στο ΚΚΕ, αυτό θα σκορπίσει στους πέντε ανέμους τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ανεύθυνους Έλληνες. Για τους Ευρωπαίους αερολόγους φιλοσόφους του ποταμιού, τους γραφικούς κωμικοτραγικούς κεντρώους του μέχρι πρότινος γελωτοποιού της Ελληνικής τηλεόρασης αλλά και τους ακραίους της χρυσής αυγής δεν αξίζει καν να γίνει αναφορά (όχι πως άξιζε για τους προηγούμενους).

Αυτό που φάνηκε ξεκάθαρα μετά την παρωδία υπό τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι η απροθυμία όλων των κομμάτων να κυβερνήσουν και να αναλάβουν να βγάλουν τον τόπο από το αδιέξοδο. Στην ΝΔ επινόησαν τεχνικά προβλήματα ώστε να μην έχουν ηγεσία, ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη για ακόμα μία φορά, οι ανεύθυνοι Έλληνες παραμένουν αναξιόπιστος και επικίνδυνος σχηματισμός και οι λοιποί εξυπηρετούν το σύστημα που διαλύει την χώρα παρέχοντας την ανώδυνη συγκέντρωση των ψήφων διαμαρτυρίας και την στήριξη του εκάστοτε κυβερνητικού ανθελληνικού έργου.

Ήρθε η ώρα όλοι οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα της κατάστασης και να στείλουν στην πολιτική ανυπαρξία και στο περιθώριο τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα μας. Ήρθε η ώρα να σταματήσει η διαπλοκή των ψηφοφόρων με το πελατειακό καθεστώς των κομμάτων με γνώμονα και κριτήριο το προσωπικό συμφέρον. Όσοι θέλουν να λέγονται και να είναι Έλληνες πρέπει να σκέφτονται και να πράττουν σαν Έλληνες και όχι σαν αμοραλιστές νόθοι απόγονοι των Φράγκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου