Στην μνήμη του Πατέρα της Ελλάδος - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/09/2015

Στην μνήμη του Πατέρα της Ελλάδος

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 συμπληρώνονται 184 χρόνια από τότε που δολοφονήθηκε ο μοναδικός Έλληνας Κυβερνήτης, Ιωάννης Α. Καποδίστριας. Για τον Καποδίστρια στην χώρα μας επί σειρά ετών δεν γινόταν λόγος, προφανώς διότι ήταν πολέμιος του Φράγκικου πνεύματος που επικράτησε στην Πατρίδα μας από την δολοφονία του και μετά.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ήταν αυτή που πρώτη με την ίδρυσή της, το 2008, εισήγαγε στον πολιτικό λόγο το πρότυπο και το παράδειγμα του Ιωάννη Α. Καποδίστρια. Έκτοτε παρουσιάστηκαν πολλοί τυχοδιώκτες που χρησιμοποιούν τις φράσεις ή τα περιστατικά από την ζωή του, κανείς όμως δεν διαφυλάττει και δεν επιθυμεί το πνεύμα και το ήθος του.

Στην Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θέλουμε και επιδιώκουμε διακαώς να συνεχισθεί η πολιτική του μαρτυρικού Κυβερνήτου και γι' αυτό αγωνιζόμαστε με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε.

Στην επέτειο της δολοφονίας του, την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015, στο τέλος της Θ. Λειτουργίας που θα γίνει στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών (Ασκληπιού 38, 106 80, Αθήνα) η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» θα τελέσει μνημόσυνο στην μνήμη του Ιωάννου Α. Καποδίστρια παρουσία του Προέδρου κ. Μιχαήλ Ηλιάδη και της ολομέλειας της Κεντρικής Επιτροπής.

Επίσης, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015, στον Ι. Ν. Αγίας Σκέπης (Πιτσουλάκειο - Ηράκλειο Κρήτης) στο τέλος της Θ. Λειτουργίας θα τελεστεί μνημόσυνο και πάλι στην μνήμη του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδος, παρουσία του υποψηφίου βουλευτού Ηρακλείου με την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» κ. Κων/νου Ταγαράκη.

Σας προσκαλούμε όλους να τιμήσουμε την μνήμη του Κυβερνήτου στον οποίο το Έθνος μας (και όχι μόνο) χρωστάει την ύπαρξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου