Φιλανθρωπία ή προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμού; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/08/2015

Φιλανθρωπία ή προσπάθεια αλλοίωσης του πληθυσμού;

Αύξηση κατά 295% στις συλλήψεις μεταναστών στην διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2015 σε σχέση με το 2014 έχει καταγραφεί στην χώρα μας, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Στην χώρα μας έχουν εισέλθει, μέχρι στιγμής, 96.550 πρόσφυγες που σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία Σύροι και Αφγανοί. 


Για να καταλάβουμε το μέγεθος του προβλήματος, αρκεί να δούμε πως μόνο τον Ιούλιο από το βορειοανατολικό Αιγαίο εισήλθαν 32.644 μετανάστες και συγκεκριμένα 21.314 στη Λέσβο, 7.650 στην Χίο και 3.680 στην Σάμο. Σύμφωνα με την περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, ολόκληρο το προηγούμενο έτος (2014) στα τρία αυτά νησιά είχαν έρθει περίπου 25.000 αλλοεθνείς. Αυτό σημαίνει πως μόνο τον Ιούλιο έχουμε αύξηση κατά 31% σε σχέση ολόκληρη την περσινή χρονιά και μόνο σε τρία νησιά!

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για να εμποδίσει ή να περιορίσει την ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών, μεταναστών και προσφύγων, αλλά πολύ φοβούμαι πως θα καταφύγει σε μεθόδους που είναι σε βάρος του έθνους. Ήδη οι σκέψεις για επίταξη χώρων που ανήκουν σε κοινωφελή ιδρύματα, σε φιλανθρωπικά σωματεία και σε οργανισμούς είναι δείγματα της φασιστικής νοοτροπίας που διέπει την κυβέρνηση αλλά και ενδεικτικά της προθέσεώς της να αλλοιώσει την μορφή του πληθυσμού της πατρίδος μας.

Εάν συνυπολογίσει κανείς το μεγάλο μεταναστευτικό πρόβλημα που γνωρίζει η Ευρώπη αυτή τη στιγμή με την κρίση στο Calais, είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε πως ο μεγάλος χαμένος, έτσι όπως οδηγούνται τα πράγματα, θα είναι η Ελλάδα μας.

Δεσμεύομαι να επανέλθω με λεπτομέρειες για την κρίση στο Calais και τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην χώρα μας.

1 σχόλιο:

  1. Η μονη "προσπαθεια" για την αντιμετωπιση του προβληματος,ηταν η μετονομασια,των παρανομων μεταναστων σε παρατυπους.Παρατυπια ως γνωστον ειναι κατι ελαφροτερον,που στο κατω-κατω, διορθωνεται και εκ των υστερων.Αν δεν τσακισθουν τα κυκλωματα στο εσωτερικο,συμπεριλαμβανομενης αστυνομιας και λιμενικου,δημοτικων αρχοντων κ.λ.π,δεν υπαρχει λυση.Αν ο μεταναστης γνωριζει πως απο την Ελλαδα,δεν μπορει να βγη,δεν θα επιχειρηση και να μπη.Αν δεν αλλαξει η νοοτροπια (θα παρω εναν Αλβανο να μου κανη τον κηπο,να χτιση,να βαψη...)
    που σε τελευταια αναλυση,εγινε η θηλια που μας κρεμασε,στερωντας μας τεχνογνωσια και κεφαλαιο,δεν προκειται να λυθη το μεταναστευτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή