SOS! Η πατρίδα κινδυνεύει! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

17/07/2015

SOS! Η πατρίδα κινδυνεύει!

Ενώ πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στις αγοροπωλησίες της Ελληνικής γης και κυρίως των Ελληνικών νησιών, εγείρεται ένα μείζον εθνικό ζήτημα: Κάτω από ποιους όρους μπορεί κάποιος να αγοράσει ένα Ελληνικό νησί; Μπορεί να το μεταπωλήσει στον οιονδήποτε άνευ όρων; Η αξιοποίησή του διέπεται από κάποιους συγκεκριμένους όρους ή ο ιδιοκτήτης είναι ελεύθερος να διαθέσει το έδαφος του κατά πως επιθυμεί;

Αυτά τα ερωτήματα δεν έχουν απαντηθεί, όπως δεν έχει απαντηθεί το πως διασφαλίζεται η εθνική κυριαρχία μετά από την οποιαδήποτε πώληση Ελληνικού νησιού. Πως διασφαλίζεται το ότι ο ιδιοκτήτης δεν θα το μεταπωλήσει σε Τουρκικά συμφέροντα ή ότι ο ίδιος δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των γειτόνων μας σε βάρος της χώρας μας; Τι θα συμβεί στην υποθετική περίπτωση που περιέλθουν σε Τουρκικά συμφέροντα κάποια από τα Ελληνικά νησιά μας που βρίσκονται κοντά ή μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα, ή στα όρια των συνόρων μας ή ακόμα και στο κέντρο του Αιγαίου ή/και του Ιονίου;

Ποιος μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο δημιουργίας Τουρκικών βάσεων ή κατασκοπευτικών σταθμών εντός της πατρίδος μας και μάλιστα με "νόμιμο" τρόπο; Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό! Η ευθύνη που επωμίζεται η κυβέρνηση και ειδικά ο πρωθυπουργός αλλά και ο πρόεδρος των δήθεν "πατριωτών" ανεύθυνων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) είναι τεράστια. Αν συνυπολογίσει κανείς το ότι στην προδοτική συμφωνία που υπόγραψαν δέχθηκαν μείωση των αμυντικών δαπανών της χώρας τόσο φέτος, όσο και το 2016, μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για σχεδόν συντονισμένη προσπάθεια σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας.

Επιπρόσθετα η κυβέρνηση και η πλειοψηφία του Ελληνικού κοινοβουλίου αποφάσισε να δυσκολέψει κι άλλο την ζωή των ακριτών μας που επιβιώνουν με δυσκολία κατοικώντας στα νησιά μας, όταν εν έτη 2015 στερούνται των βασικών, όπως η επικοινωνία με άλλα νησιά ή/και το χερσαίο τμήμα της χώρας, αλλά και την ιατρική περίθαλψη. Σαν να μην τους έφταναν αυτά, το κράτος τους αυξάνει κι άλλο το κόστος της διαβίωσή τους αφαιρώντας τα δικαίως κεκτημένα ευεργετήματα τόσα χρόνια και αφορούσαν στον ΦΠΑ.

Οι εξηγήσεις που καλείται να δώσει η κυβέρνηση είναι πολλές και απαιτείται να είναι ιδιαίτερα πειστικές! Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε πως οι πολιτικοί μας και οι χειρισμοί τους θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της πατρίδος μας, κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε!

2 σχόλια:

  1. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ Σ` ΧΑΙΡΕΤΩ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΡΙΝΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!! ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ???? ΣΥΓΝΩΜΗ .....

    π.Δαμιανός Σαράντης
    ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ–ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

    Θα πω και θα γράψω κάτι το οποίο γνωρίζω εκ των προτέρων ότι είναι αρκετά δυσάρεστο και για το οποίο, επίσης, εύχομαι και υπερεύχομαι να βγω σε απόλυτο βαθμό ψεύτης και αναληθής ενώπιόν σας:
    Υπάρχουν τσιχαντιστές στην Πατρίδα μας, οι οποίοι, είναι μυστικά εξαπλωμένοι και διάσπαρτοι παντού στη Χώρα και, βεβαίως, όλοι ξέρουμε ποιες είναι οι αληθινές προθέσεις και διαθέσεις τους· είναι μεγάλη τους χαρά να κάψουν τον Υμηττό, τον κάθε Υμηττό και, κυρίως, τον κάθε Έλληνα.
    Όπου μπόρεσα, έστειλα προσωπικά ειδοποιήσεις και ενημερώσεις. Δυστυχώς, όμως, ο πολύς ο κόσμος, είναι και θέλει να είναι βαθιά νυχτωμένος, μέσα στην αδιαφορία, στον ωχαδερφισμό και στη χαρωπότητα της εγωφαντασίας του. Δε χωρεί αμφιβολία, ότι είμαστε στα πρόθυρα μιας βίαιης και φονικής επέλασης των τσιχαντιστών στα σπίτια των ναρκωμένων, ανυποψίαστων και εφησυχασμένων νεοελλήνων.
    Ήδη στην Ελληνική Επικράτεια βρίσκονται τουλάχιστον πάνω από 1,5 εκατ. απ’ αυτούς, όλοι τους, κάτω από το φιλήσυχο πρόσωπο του «φτωχού» και «ανυπεράσπιστου» μετανάστη. Και επειδή σίγουρα όλοι αυτοί δεν ήρθαν στον Τόπο μας για «διακοπές», είναι βέβαιο ότι περιμένουν το σινιάλο από τα διευθυντήριά τους, προκειμένου ν’ αρχίσουν την αποτρόπαιη δράση τους.
    Οι επίσημες πληροφορίες αποπροσανατολίζουν λέγοντας γενικά ότι πρόκειται να χτυπήσουν «κάπου στα Βαλκάνια». Όμως, ας μη γελιόμαστε: ΔΕΝ είναι τα Βαλκάνια ο «κόκκινος» στόχος τους, αλλά μονάχα η Ελλάδα!
    Προσευχή-πίστη-μετάνοια-ομόνοια και εγρήγορση. Κάντε ο,τιδήποτε μπορείτε και δεν μπορείτε, ό,τι περνάει πρακτικά από το χέρι σας, προσωπικά–διαπροσωπικά–συλλογικά, για να είστε σθεναρά έτοιμοι να υπερασπισθείτε τους ανθρώπους και τα σπίτια σας.
    Ο ψευδοπροοδευτισμός των ανθελληνικών πολιτικών ηγεσιών θέλησε τόσο καιρό να μας παραδώσει εντατικά μαθήματα για «αντι–ρατσισμό». Τώρα, δυστυχώς, θα δούμε καθαρά ποιος είναι «ρατσιστής» και ποιος «αντι–ρατσιστής», ίσαμε εκεί που βαστάει η ύπαρξή μας.
    Συγνώμη, για το εκτενές μου κείμενο.
    Ζω την αγωνία της ευθύνης μου έναντι σ’ εσάς, γι’ αυτό και σας ενημερώνω όλους σας, δίχως βέβαια να θέλω συνειδητά να τρομοκρατήσω κανένα σας. Μακριά από μένα κάθε τρομοσπορά και τρομοκράτηση.
    Αν αδυνατείτε να κατανοήσετε ή να δεχθείτε την αλήθεια των γραφομένων, αυτό είναι από μένα απόλυτα κατανοητό και σεβαστό. Ζητώ να με συγχωρέσετε που εκθέτω και δημοσιεύω κάτι που αντικρούει αλγεινά τα μέτρα της παραδοχής, της γνώσης, της αντίληψης πολλών ή λίγων από σας. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μπω σε διενέξεις σχολίων και άλλων αντιπαραθέσεων.
    «Κάθε λόγος, συγκρούεται με κάποιον άλλο λόγο. Ποιος λόγος όμως μπορεί να συγκρουστεί με την ίδια τη ζωή;» (Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς).

    «Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΕΝ ΤΑΙΣ ΘΛΙΨΕΣΙ ΤΑΙΣ ΕΥΡΟΥΣΑΙΣ ΗΜΑΣ ΣΦΟΔΡΑ»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσουν όλες και όλοι όσοι φέρουν το όνομα της Αγ. Μαρίνας που γιορτάζει σήμερα 17 Ιουλίου.

    Για την ανάρτηση είναι δύσκολο να τοποθετηθώ μετά βεβαιότητος. Όλοι έχουμε τις υποψίες μας, αλλά δεν έχουμε το δικαίωμα της κινδυνολογίας χωρίς απτές αποδείξεις. Το βέβαιο είναι πως υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι στην πατρίδα μας και μάλιστα κάποιοι από αυτούς είναι οπλισμένοι.

    Τι να πω; Ο Θεός να βάλει το χέρι του στην πατρίδα μας, η οποία πρώτη πρέπει να Του δείξει πως ακόμα Τον θέλει για Προστάτη και Οδηγό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή