ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

20/07/2015

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

20 Ιουλίου 1974: Οι Τούρκοι με την συνδρομή των ΗΠΑ, την ανοχή της Ευρώπης και την προδοσία των Ελλήνων πολιτικών καταλαμβάνουν σχεδόν την μισή Κύπρο μας. Τα ξημερώματα της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας, του Προφήτου Ηλία, ο Ελληνισμός δέχεται καίριο χτύπημα που ολοκληρώνει την επαίσχυντη πολιτική που διαχώρισε την Κύπρο μας από την Ελλάδα.

20 Ιουλίου 2015: Στην Ελλάδα οι περισσότεροι Έλληνες δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν πως εορτάζει ο προφήτης Ηλίας. Ακόμα περισσότεροι αγνοούν το πόσο προδοτικά συμπεριφέρθηκε η Ελλάδα στην απώλεια των Κυπριακών εδαφών. Όλοι όμως περιμένουν ανυπόμονα να πάνε στην τράπεζα να δουν τα αγαπημένα τους ευρώ!

Ο Τούρκος πρόεδρος βρίσκεται από χθες (19/7/2015) στην Μεγαλόνησο για τους εορτασμούς (!) της κατάκτησης μέρους της πατρίδος μας! Οι Έλληνες ακόμα γιορτάζουν τον ζυγό που τους επέβαλλε η "φίλη" Ευρώπη και τον φασισμό που επιδεικνύει η "αριστερή" συγκυβέρνηση που ξεπουλάει την χώρα.

Το '74 χάσαμε την Κύπρο δια της βίας. Το 2015 δίνουμε τα νησιά μας εκουσίως και έναντι πινακίου φακής, αρκεί να ανήκουμε στο ευρώ! Η ιστορία και πάλι θα γράψει δίπλα στους Έλληνες: ΠΡΟΔΟΤΕΣ της ιστορίας και των αρχών των Πατέρων της Ορθόδοξης Ελλάδος!

1 σχόλιο:

  1. Η πνευματική αλλοτρίωση τήν οποία έχει υποστεί η Ελληνική κοινωνία έχει τέτοιο βάθος που δέν μπορεί νά εκτιμηθή μέ μιά πρώτη θεώρηση.
    Η ευδαιμονία τής μεταπολίτευσης, ιδίως από τό 1981 καί δώθε, ως ισχυρότατο δηλητήριο έχει παραλύσει τά πάντα! Η οικονομική υποδούλωση ήλθε ως επακόλουθο επιστέγασμα μιάς μακράς πορείας όπου η ήσσων προσπάθεια στά πάντα, ήταν τό κυρίαρχο δόγμα.
    Ειλικρινώς δέν είναι σέ θέση νά εικάσω πόσο χαμηλά ακόμη θά πέσουμε καί πού θά σταματήση αυτή η ελεύθερη πτώση μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή