Η Βασιλεία του Εφιάλτη - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

20/07/2015

Η Βασιλεία του Εφιάλτη

20 Ιουλίου: Σήμερα είναι η αποφράδα ημέρα του Ελληνισμού. Σήμερα είναι μέρα εθνικού πένθους και βαριάς περισυλλογής. Σήμερα είναι η ανάμνηση της απώλειας της μισής Κύπρου μας από τους άσπονδους εχθρούς τους έθνους μας, τους Τούρκους. Σήμερα είναι η μέρα που όλοι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να πάρουμε γενναίες αποφάσεις.

Η πρώτη απόφαση είναι να συνειδητοποιήσουμε πως δεν γίνεται η Ελλάδα και η Κύπρος να είναι δύο ξεχωριστές χώρες. Η Κύπρος είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Κύπρος. Η Κύπρος δεν διαφέρει σε τίποτε απολύτως από τα υπόλοιπα νησιά μας και γι' αυτό πρέπει να επανασυνδεθεί με την Ελλάδα το συντομότερο. Οι διαδικασίες επανένωσης του Ελληνισμού πρέπει να αρχίσουν άμεσα και να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς.

Για να γίνει αυτό, όμως, υπάρχει μια σημαντική προϋπόθεση: Πρέπει να εκλείψουν τα πολιτικά "πρότυπα" σαν του "εθνάρχη" της Ελλάδος και του σημερινού προέδρου της Κυπριακής δημοκρατίας. Πρέπει να εκλείψουν αυτού του είδους οι μαριονέτες που το μόνο που μπορούν να εγγυηθούν είναι ο εθνικός διχασμός και η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Ο "εθνάρχης" προκειμένου να επιστρέψει από την εξορία του στο ... Παρίσι(!) συναίνεσε στο να χαθεί η μισή Κύπρος. Ο σημερινός πρόεδρος της Κυπριακής δημοκρατίας είναι επικίνδυνος και ανιστόρητος. Σε ομιλία του στην ορεινή Κύπρο στις 21 Ιουνίου 2015 ο απαράδεκτος πρόεδρος εξίσωσε την Ελλάδα και την Τουρκία μοιράζοντας ουσιαστικά τις ευθύνες για τα δεινά της Κύπρου δηλώνοντας:

«Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή, μετά την καταστροφή του '74, έχουμε απεξαρτητοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί και λειτουργούμε επιτέλους ως Κράτος. Κατά τον ίδιο τρόπο να επιτευχθεί και η αποκοπή του ομφάλιου λώρου με την όποια άλλη πατρίδα. Βεβαίως σεβόμαστε την εθνική μας καταγωγή και την εθνική τους καταγωγή, αλλά τουλάχιστον θα εργαζόμαστε μαζί ως συμπολίτες, ως κάτοικοι αυτής της νήσου που ο Θεός μας ευλόγησε να ζούμε εδώ».

Ο πρόεδρος-μαριονέτα δεν σέβεται τίποτε, δεν τιμά κανέναν και είναι ανάξιος του αξιώματος που κατέχει. Σαφώς και έχει το αναντίρρητο δικαίωμα σε προσωπικό επίπεδο να αποκόψει κάθε δεσμό με τον Ελληνισμό. Η Κύπρος, όμως, δεν είναι κτήμα σας κ. Αναστασιάδη! Αν θέλετε να είστε αρχηγός ενός νόθου μορφώματος που είναι κάτι μεταξύ δύσης, Τούρκων και αμοραλιστών νεοελλήνων, είστε ελεύθερος να εκλεγείτε δήμαρχος στο Erciş κοντά στην λίμνη Van Gölü με γείτονες τους Αρμένιους και τους Κούρδους. Εκεί είστε ελεύθερος να κόψετε τον ομφάλιο λώρο όχι μόνο με την Ελλάδα, αλλά και με τον πλανήτη ολόκληρο. Ως πρόεδρος της Κύπρου, όμως, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε έτσι για την Ελλάδα!

Κάνετε πολύ μεγάλο λάθος όταν παραδέχεσθε ότι οι τουρκοκύπριοι έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους Κυπρίους. Οι τουρκονόθοι "Κύπριοι" είναι έποικοι και ζουν καταπατώντας τις Ελληνικές περιουσίες των Κυπρίων νομίμων κατοίκων και το μόνο δικαίωμα που έχουν είναι αυτό του εισιτηρίου της επιστροφής στην πατρίδα τους από την οποία δεν έπρεπε να έχουν φύγει ποτέ!

Ο Ελληνισμός δοκιμάζεται τόσο σκληρά εξαιτίας ημών και των πολιτικών μας επιλογών. Δυστυχώς έχουμε το απίστευτο ταλέντο (;) να εκλέγουμε από τους ανίκανους τον πλέον ανίκανο και από τους Εφιάλτες τον πλέον σκαιό Ισκαριώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου