Η ήττα της Δύσης στην Νότια Σερβία (6) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/06/2015

Η ήττα της Δύσης στην Νότια Σερβία (6)

Ορισμένα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ένα σχέδιο για την προσάρτηση τμημάτων των εδαφών Ορθόδοξων χωρών με στόχο την δημιουργία μιας μεγαλύτερης Αλβανίας, τονίζοντας ότι η στρατηγική των ΗΠΑ κατά της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα προωθείται από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης και από την «καλλιτεχνική» δημιουργία άθεων υποστηρικτών, και φυσικά, όλα αυτά, επίσης, εφαρμόζονται στη πΓΔΜ. Γιατί οι Ορθόδοξες χώρες είναι ένας από τους αγαπημένους στόχους των δυτικών κέντρων εξουσίας; Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο λόγος είναι η σατανική ιδεολογία και η τάση της νέας παγκόσμιας τάξης να προωθήσει ό,τι είναι ενάντια στη φύση, όπως η υποκριτική υποστήριξη για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, η επιθετική επιβολή της ομοφυλοφιλίας, καθώς και τα σκληρά πλήγματα κατά της Ορθοδοξίας και εναντίον των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών.

Αυτό είναι σίγουρα ο λόγος όλων αυτών. Δεν υπάρχει «ελευθερία της θρησκείας» στην Δύση, υπάρχει «ελευθερία ΑΠΟ την θρησκεία», η οποία είναι μια σημαντική διαφοροποίηση. Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά ευσεβή και ειρηνικά άτομα που ζουν σε δυτικές χώρες όπως οι ΗΠΑ, η κυβέρνηση κάνει εκεί ό,τι μπορεί για να πάρει την θρησκεία από την δημόσια ζωή ή να την μετατρέψει σε ένα ουδέτερο πολιτικό τέχνασμα στο οποίο οι υποψήφιοι πληρώνουν ασεβές γλείψιμο κάθε φορά που οι εκλογές είναι στη γωνιά. Αυτή η ακραία ιδεολογία έρχεται από τον αθεϊσμό και τον υπέρ δυτικό φιλελευθερισμό, που και οι δυο κυριαρχούν στις δυτικές πολιτικές τάξεις. Αυτοί οι μαχητικοί ιδεολόγοι μισούν απολύτως την ιδέα της θρησκείας και των παραδοσιακών αξιών εφόσον έχουν κατηχηθεί με τη σκέψη ότι τέτοιες έννοιες είναι «οπισθοδρομικές» και «κατασταλτικές». Αντ' αυτού, οραματίζονται ένα μέλλον όπου ο άνθρωπος σκοτώνει το Θεό και τον αντικαθιστά με μια ψευδο-θρησκευτική πίστη με ριζικές αρχές «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», όπως το προνόμιο των ομοφυλόφιλων, τη δημόσια διάδοση της πορνογραφίας και τον μαχητικά ακραίο φεμινισμό του είδους των «Pussy Riot», το σύνολο των οποίων προωθούνται ενεργά στις δυτικές κοινωνίες σήμερα.

Στην πραγματικότητα, θα φτάσουν μέχρι το να γράψουν ξανά την πραγματική Γραφή, προκειμένου να προωθήσουν την agenda τους. Υπάρχει μια αιρετική χειραγώγηση της Αγίας Γραφής που πωλείται στη Δύση και ονομάζεται «the Queen James Bible», όπου οι προπαγανδιστές έχουν κυριολεκτικά απομακρύνει κάθε αναφορά κατά της ομοφυλοφιλίας. Το επόμενο βήμα, ως επί το πλείστον πιθανό, είναι να αλλάξουν την Αγία Γραφή για να κάνουν τον Θεό μια λεσβία, προκειμένου να δικαιολογήσουν τον gay, πορνογραφικό, και μαχητικά ακραίo φεμινισμό τους στις μελλοντικές γενιές. Ένα άλλο πράγμα που ενσωματώνουν στους αντι-θρησκευτικούς τους κατοίκους είναι η τυφλή πίστη στον «θεό» της υπερθέρμανσης του πλανήτη, χρησιμοποιώντας το ως αδιαμφισβήτητη δικαιολογία για όλα τα είδη των κυβερνητικών καταχρήσεων εξουσίας στις λεγόμενες «δημοκρατίες». Για να μην πω ότι η κλιματική αλλαγή σε κάποια μορφή δεν είναι ένα πραγματικό φαινόμενο, αλλά ότι έχει ανυψωθεί στο επίπεδο της κρατικής θρησκείας στις περισσότερες χώρες της Δυτικής Ευρώπης και χρησιμοποιείται για υποκριτικά αντιδημοκρατικές πρακτικές κατά του πληθυσμού.

Η Ορθοδοξία και το συμβατικό Ισλάμ (στο οποίο πρόσκειται η συντριπτική πλειοψηφία των μουσουλμάνων) είναι οι πιο ισχυρές άμυνες σε αυτόν τον κόσμο εναντίον τέτοιων κακών, και κατά συνέπεια γι 'αυτό η Δύση πεθαίνει να τις εξαλείψει. Όπως μπορεί να φανεί μέσα από τη δημιουργία των Taliban, της Αl Qaeda και τώρα του ISIL, κάνει ό, τι μπορεί για να διασύρει τη φήμη του πραγματικού Ισλάμ και να το διαστρέψει σε ένα βίαιο όπλο ριζικής καταστροφής. Όσο περισσότερο περνάει ο καιρός και το μέγεθος επιρροής των αντι-μουσουλμανικών «κληρικών» επεκτείνεται, τόσο πιο πιθανό είναι ότι το ψεύτικο Ισλάμ που προωθείται από τις ΗΠΑ να συνδέεται λανθασμένα με το αληθινό Ισλάμ, εις βάρος των θετικών χαρακτηριστικών της ειρήνης, της σταθερότητας, και των παραδοσιακών αξιών της πραγματικής θρησκείας. Όσον αφορά στην Ορθοδοξία, το σχέδιο είναι να μετατρέψει τους πιστούς εναντίον του εαυτού τους (ακριβώς όπως η εκ νέου κατασκευασμένη από τις ΗΠΑ έκρηξη του σχίσματος των σουνιτών-σιιτών έχει ως σκοπό να κάνει στο Ισλάμ) και να διαβρώσει την θρησκεία από μέσα. Οι καθολικές αιρέσεις οπισθοχωρούν συνθηκολογώντας με αυτά τα αντι-θρησκευτικά σχέδια (υποστήριξη του «γάμου των ομοφυλοφίλων», γυναίκες «ιερείς», κλπ), και σχεδιάζουν να επηρεάσουν τα μυαλά και τις ψυχές των Ορθοδόξων πιστών με το χρόνο. Επίσης, επειδή ο πληθυσμός στις Ορθόδοξες χώρες είναι γενικά πιο ευαίσθητος στη δυτική ήπια δύναμη από ότι οι μουσουλμάνοι ομόλογοί τους, τα μέσα πληροφόρησης χρησιμοποιούνται για την πλύση εγκεφάλου των πιστών για να υποχωρήσουν από τις συντηρητικές αξίες τους και να «αποδεχθούν» τις αντι-θρησκευτικές πολιτικές ως «φυσιολογικές», «προοδευτικές» και στην περίπτωση του προνομίου των ομοφυλόφιλων, «cool» και «αναπόφευκτο».

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτή η ασύμμετρη επίθεση εναντίον των πιστών είναι για την Ορθοδοξία και το συμβατικό Ισλάμ να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση των καταστροφικών δεινών που διαδίδονται και επιβάλλονται από την Δύση. Οι ΗΠΑ πειραματίστηκαν στρέφοντας τους Ορθόδοξους και τους συμβατικούς μουσουλμάνους ενάντια ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων της δεκαετίας του 1990 και αφού είχαν αρκετό χρόνο για να αφομοιώσουν και να αναλύσουν τις πληροφορίες και τα δεδομένα που απέκτησαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επανέρχονται με μια προσπάθεια να ξετυλίξουν μια «τελειοποιημένη» εκδοχή του προγραμματισμένου πολέμου τους ανάμεσα στην Ορθοδοξία και το συμβατικό Ισλάμ. Αν οι ειρηνικοί Ορθόδοξοι και οι Μουσουλμάνοι πιστοί μπορούν να χειραγωγηθούν σε μάχες ο ένας εναντίον του άλλου, τότε η στρατηγική του διαίρει και βασίλευε της αντι-θρησκευτικής Δύσης θα είναι μια επιτυχία και θα μπορούσε να σημάνει την απόλυτη ήττα για την ευρεία αποδοχή και των δύο θρησκειών.

[ Αρχή ] [ Προηγούμενο μέρος ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου