Όχι στην αυτοκτονία της Ελλάδας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/01/2015

Όχι στην αυτοκτονία της Ελλάδας!

«Οι Ελληνικές εκλογές είναι μία πρόκληση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει μπροστά μας η καταστροφή», δήλωσε σήμερα (19/1/2015) ο επίτροπος, αρμόδιος για θέματα οικονομίας, Pierre Moscovici, κατά τη διάρκεια συζήτησης που διοργάνωσε η Bruegel (Βελγική think tank), με θέμα την «Εμβάθυνση της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης».

«Δεν υπάρχει κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη», τόνισε ο Moscovici, καθώς, όπως είπε, η ευρωζώνη είναι προετοιμασμένη για κάθε σενάριο που θα επικρατήσει στην Ελλάδα μετά τις εκλογές. Ο Γάλλος επίτροπος τόνισε ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν πρέπει να αισθάνονται ότι βρίσκονται υπό πίεση και πρόσθεσε: «Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, θα μιλήσουμε με την επόμενη κυβέρνηση». Ωστόσο, υπογράμμισε ότι οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η απερχόμενη κυβέρνηση είναι δεσμεύσεις της χώρας.

Ερωτηθείς εάν θεωρεί αναπόφευκτη μία εκ νέου παράταση του Ελληνικού προγράμματος, πέρα από το τέλος Φεβρουαρίου, ο Moscovici απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει ότι αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί την επομένη των εκλογών στην Ελλάδα, δηλαδή στις 26 Ιανουαρίου που συνεδριάζει το eurogroup. Ο Γάλλος επίτροπος υπενθύμισε ότι έχει, ήδη, δοθεί παράταση στο Ελληνικό πρόγραμμα, έως το τέλος Φεβρουαρίου, και πως το eurogroup έχει, ήδη, δηλώσει ότι επιθυμεί να παρασχεθεί μία «Ενισχυμένη Προληπτική Γραμμή Πίστωσης» (ECCL) στην Ελλάδα. «Προφανώς υπάρχουν θέματα που θα συζητηθούν εκ νέου την επομένη των εκλογών, θα δούμε υπό ποίες συνθήκες θα γίνει η συζήτηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει την πιθανότητα περαιτέρω αναδιάρθρωσης του Ελληνικού χρέους, ο Moscovici υπενθύμισε ότι υπάρχουν δεσμεύσεις τόσο από την πλευρά του Eurogroup όσο και από την πλευρά της Ελλάδας, οι οποίες θα βρεθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και την επομένη των εκλογών, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Όπως σημείωσε, το θέμα της αναδιάρθρωσης είναι κάτι που θα συζητηθεί με την επόμενη κυβέρνηση. «Η Ευρώπη θα στηρίξει την Ελλάδα και χρειαζόμαστε μία ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη», κατέληξε ο Γάλλος επίτροπος.

Η ισχυρή Ελλάδα που αναζητά ο Moscovici, σαφώς δεν μπορεί να υπάρξει όταν η κυβέρνησή της είναι εντολοδόχος των Βρυξελλών. Οι εκλογές της Κυριακής (25/1/2015) είναι εκλογές επιβίωσης του Ελληνικού έθνους που απειλείται από την εξαφάνιση και την πλήρη αλλοτρίωση στην περίπτωση που η λαϊκή εντολή δοθεί στους αμοραλιστές "αριστερούς" στο λόγο και δεξιούς στην τσέπη. Το αυτοαποκαλούμενο "αριστερό" ασκέρι αναζητά την αναρρίχηση στην εξουσία με μοναδικό σκοπό να αφανίσει την ταυτοπροσωπία αυτού του Έθνους που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ορθόδοξη πίστη και τις Ελληνικές παραδόσεις.

Οι προστάτες των λαθρομεταναστών, οι υπερασπιστές της δραχμής αρχικά και κατόπιν τιμητές του ευρώ, οι άθεοι που επισκέπτονται το Άγιο Όρος αλλά και τον Πάπα, οι "αριστεροί" που λαμβάνουν το χρίσμα από την Washington, οι πολιτικοί τυχοδιώκτες που δεν έχουν πρόγραμμα αλλά υπόσχονται ψευδώς παροχές, αυτοί που απειλούνται ήδη με διάσπαση λόγω των πολλών εσωτερικών ουσιωδών αντιπαραθέσεων που έχουν καταλαγιάσει μόνο χάριν των εκλογών, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιλογή ψήφου σε ένα ήδη σάπιο πολιτικό σκηνικό. Η Ελλάδα δεν υπήρξε ποτέ κράτος αθεϊστών και δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό στις μέρες μας! Θα αποτελέσει εθνική ντροπή το να εκλεγεί, με κριτήρια θυμού και εκδίκησης, μια κυβέρνηση που θα σκοτώσει την Ελλάδα. Θα πρόκειται για την παγκόσμια πρώτη αυτοκτονία ενός Έθνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου