Η εποχή που το σωστό και το λάθος είναι το ίδιο! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

07/03/2014

Η εποχή που το σωστό και το λάθος είναι το ίδιο!

Πραγματικά είναι ασύλληπτο στον ανθρώπινο νου αυτό που ζούμε στην εποχή μας! Μια διαρκής προσπάθεια επιβολής κάθε είδους διαστροφής όπως της πραγματικότητας, της φυσιολογίας του ανθρώπου, των ανθρωπίνων σχέσεων, ακόμα και αυτής της ίδιας της πραγματικότητας!

Απίστευτο αίτημα των νέων ουκρανικών Αρχών για έκδοση «Κόκκινης Ειδοποίησης», που συνιστά ουσιαστικά διεθνές ένταλμα σύλληψης, σε βάρος του αποπεμφθέντος Ουκρανού προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς εξετάζει η Interpol, όπως ανακοινώθηκε χτες (6/3/2014).

«Λάβαμε αίτημα από τις ουκρανικές αρχές για την έκδοση Κόκκινης Ειδοποίησης, της προσθήκης του Βίκτορ Γιανουκόβιτς στον διεθνή κατάλογο καταζητούμενων, με στόχο τη σύλληψή του λόγω των κατηγοριών που εκκρεμούν σε βάρος του για κατάχρηση εξουσίας και δολοφονίες», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Interpol, προσθέτοντας πως το αίτημα παρελήφθη την 5η Μαρτίου.

Η όποια απόφαση της Interpol ενδέχεται να περιπλέξει την διπλωματική κρίση στην Ουκρανία, καθώς ο κ. Γιανουκόβιτς επιμένει δικαίως πως είναι ο νόμιμος πρόεδρος της χώρας. Αποπέμφθηκε αντιδημοκρατικά και χωρίς καμία λαϊκή εξουσιοδότηση, από την προεδρία στα τέλη Φεβρουαρίου με ψήφο της Βουλής την οποία αποτελούν μόνο οι ανατροπείς αντικυβερνητικοί ακροδεξιοί στην πλειοψηφία τους, μια διαδικασία όχι απλά αμφίβολης αλλά ξεκάθαρα αντισυνταγματικής νομιμότητας.

Ο κ. Γιανουκόβιτς έχει βρει καταφύγιο στη Ρωσία, η οποία και δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη τη μεταβατική ουκρανική κυβέρνηση, ενώ η τελευταία εμφάνιση του κ. Γιανουκόβιτς έγινε στις 28 Φεβρουαρίου, στη νότια Ρωσία, στο Ροστόφ του Ντον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου