Ελληνική κυβέρνηση: Θα μετανιώσετε όσοι έχετε παιδιά! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

27/02/2014

Ελληνική κυβέρνηση: Θα μετανιώσετε όσοι έχετε παιδιά!

Παροτρύνω (ειρωνικότατα το γράφω) ολόψυχα τους Έλληνες αλλά ιδιαίτερα τους χριστιανούς να συνεχίσουν να ψηφίζουν τα κόμματα της Ελληνικής Βουλής, ειδικά τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ -οι υπόλοιποι (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, κλπ) είναι γνωστοί! Άλλωστε δεν ήταν ποτέ ιδεολογικά υπέρ της οικογένειας- που έχουν αποδομήσει ύπουλα και εντελώς κάθε αξία στην Ελληνική κοινωνία! Μετά τη συμμετοχή τους (εδώ δεν έχει εξαιρέσεις! ΟΛΟΙ συμμετείχαν!) στη συνθήκη-αίσχος για τους πάσης φύσεως σεξουαλικά διεστραμμένους του φυσιολογικού, μετά την φορολόγηση των τέκνων, έρχεται να καταφέρει ένα ακόμα καίριο πλήγμα στο θεσμό της οικογένειας!

Η μείωση κατά 3,9% των εργοδοτικών ασφαλιστικών εισφορών που προέκυψε από τα ανόητα μέτρα της τρόικα και της Ελληνικής κυβέρνησης και αφορούσαν στην μείωση των θέσεων εργασίας και την εκτόξευση της ανεργίας στο 28%, δημιουργεί ένα κενό της τάξης των 700 εκατ. ευρώ στον προϋπολογισμό, με την κυβέρνηση μετά τη συμφωνία με την τρόικα, να ψάχνει τρόπους να το καλύψει.

Έτσι τα οικογενειακά επιδόματα που χορηγεί ο ΟΑΕΔ αλλά και τα επιδόματα μητρότητας, η εισφορά υπέρ στράτευσης και η εισφορά υπέρ του Λογαριασμού Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΛΑΕΚ) φαίνεται ότι οδεύουν προς…κατάργηση.

Η απαίτηση της τρόικα να εφαρμοστεί άμεσα η συγκεκριμένη περικοπή, αν είναι δυνατόν μέχρι το καλοκαίρι, επισπεύδει τις αποφάσεις του υπουργείου Εργασίας. Οι μεγάλοι «χαμένοι» των περικοπών θα είναι δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που λαμβάνουν οικογενειακό επίδομα μέσω ΟΑΕΔ, αλλά και γυναίκες που θα βρεθούν στο εξής σε κατάσταση λοχείας. Ας το πάρουμε απόφαση! Στην Ελλάδα της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ κι όλων των υπολοίπων πολιτικών τριμμάτων οικογένεια θα έχουν μόνο υπερβολικά πλούσιοι κι ανώμαλοι! Κανείς άλλος! 

Περιμένω να ακούσω τι λένε οι χριστιανοί! Τι λένε οι πνευματικοί πατέρες του τόπου μας!Ακόμα το βίντεο με το "Πάτερ ημών" του πρωθυπουργού θαυμάζουν; Ακόμα τις θεατρινίστικες μάχες στη Βουλή για το ποιος είναι άθεος και ποιος ένθεος; Ακόμα το "μη χείρον" ψηφίζουν; 

Δεν ντρεπόμαστε καθόλου στην Ελλάδα του 2014; Τι άλλο μένει να πουλήσουμε μετά και το ξεπούλημα της ψυχής μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου