Έγκλημα και ... ατιμωρησία - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/11/2017

Έγκλημα και ... ατιμωρησία

Η υποκρισία και ο παραλογισμός των νεοελλήνων δεν έχει όρια. Πρόσφατη απόδειξη οι ανύπαρτκτες αντιδράσεις και τα απαράδεκτα σχόλια, που ειπώθηκαν ή γράφηκαν σχετικά με την χορήγηση άδειας(!) στον υπ' αριθμόν 1 εγκέφαλο της πάλαι ποτέ κραταιάς 17Ν.

Ο ισοβίτης τρομοκράτης έπαιξε με το σύστημα, όπως έκανε και όσο καιρό δρούσε ελεύθερος υπό την ανοχή-κάλυψη των Μυστικών Υπηρεσιών (ξένων και εγχώριων), που διατηρούσαν τον "μύθο" της 17Ν και τους δράστες ασύλληπτους.

Η φυλάκιση και μάλιστα η ισόβια κάθειρξη δεν είναι μία απλή ποινή, ούτε επιβάλλεται σε πταίσματα ή πλημμελήματα. Είναι η ποινή που αρμόζει και εφαρμόζεται σε ιδιαίτερα ειδεχθείς πράξεις, όπως είναι οι κατ' εξακολούθηση δολοφονίες και η οργάνωση-συμμετοχή σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Σε ένα κράτος δικαίου, ένας καταδικασμένος τρομοκράτης θα έπρεπε να παραμένει μέχρι τον θάνατό του φυλακισμένος σε φυλακή υψίστης ασφαλείας, σπάζοντας πέτρες από το πρωί έως την δύση του ηλίου, ζητώντας συγχώρεση πρωτίστως από τα θύματα των άνανδρων ενεργειών του και ύστερα από τον Θεό.

Σε περιπτώσεις μάλιστα στυγνών δολοφόνων και τρομοκρατών, θα πρέπει να συζητηθεί πολύ σοβαρά η επαναφορά της θανατικής καταδίκης. Δεν μπορεί να δικάζονται με γνώμονα τα "ανθρώπινα δικαιώματα" οι άνθρωποι που εκτός του ότι δεν σέβονται την ζωή των συνανθρώπων τους, κρατούν μέχρι τέλους μία αμετανόητη και αγέρωχη στάση σαν να είναι ήρωες πολέμου.

Πού ακούστηκε ποτέ άδεια από την φυλακή; Τελικά τι είναι η φυλακή; Εργασία όπου κάποιοι πληρώνονται, παίρνουν άδειες και κατοχυρώνουν συντάξιμα χρόνια και ένσημα; Έχουμε τρελαθεί τελείως σε αυτήν την Χώρα;

Η νεοελληνική κοινωνία δεν ενοχλήθηκε, δεν σχολίασε, δεν αναρωτήθηκε για το ότι ο γιος του προέδρου του Ελληνικού κοινοβουλίου βρέθηκε έξω από τις φυλακές για να "συγχαρεί" τον εγκέφαλο, που σχεδίασε τόσα άνανδρα εγκλήματα. Δεν απασχολεί κανέναν το γεγονός;

Ο νεοελληνικός μισθοφορικός έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος ασχολήθηκε με το που πήγε και τι έφαγε ο δολοφόνος της ειρήνης και κανείς δεν τόλμησε να θέσει το θέμα στην πραγματική του διάσταση.

Από την άλλη μεριά, αλλοίμονο στον φουκαρά τον φορολογούμενο, που δεν είναι ούτε κομματόσκυλο, ούτε διαπλεκόμενος με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Θα κληθεί να αποδώσει στο κράτος ένα φόρο που δεν μπορεί να ξεπληρώσει ούτε αν δουλεύει 35 ώρες την ημέρα, θα του κατασχεθούν τα όποια περιουσιακά στοιχεία του ανήκουν και αν τελικά καταλήξει στην φυλακή δεν θα έχει δικαίωμα όχι για άδεια, αλλά ούτε για να τηλεφωνήσει στους δικούς του ανθρώπους! Το ερώτημα, λοιπόν, είναι ένα: Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα τι είναι καλύτερο να είσαι, τρομοκράτης ή νομοταγής πολίτης; Απαντήστε μόνοι σας!

Η αλήθεια και σε αυτήν την υπόθεση θα μαθευτεί εν καιρώ. Σήμερα την γνωρίζουν κάποιοι, αύριο θα δημοσιοποιηθεί ευρύτερα. Η σαπίλα και η διαφθορά, όμως, είναι γνωστές σε όλους τους νεοέλληνες, από την πρωτεύουσα μέχρι το πιο ακριτικό χωριό. Όλοι ξέρουν, αλλά κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν αντιδράει, κανείς δεν κάνει κάτι. Συνεπώς είμαστε όλοι συνένοχοι στο ίδιο έγκλημα κατά του Έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου