¡Continúen Cristina! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/05/2017

¡Continúen Cristina!

Ο Δυτικός Τύπος συκοφαντεί την Cristina Elisabet Fernández de Kirchner ότι ενέχεται σε σκάνδαλα "διαφθοράς", κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ισχύει στην πραγματικότητα αλλά αποτελεί την πάγια τακτική του φασιστικού Δυτικού κατεστημένου.

Στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι αμόρφωτοι ή/και εγκάθετοι "δημοσιογραφίσκοι" της συμφοράς και της προπαγάνδας, που αναμασούν σαν μηρυκαστικά την αισχρή και συκοφαντική τακτική της Δύσης.

Με αφορμή την επίσκεψή της Fernández de Kirchner στην Πατρίδα μας, όλες οι εν Ελλάδι μαριονέτες του Δυτικού Τύπου έσπευσαν να την κατηγορήσουν ψευδώς προκειμένου να είναι αρεστοί και να τύχουν της ευμένειας του συστήματος. Κάποιοι, μάλιστα, υπερβολικά φανατισμένοι έκαμαν λόγο μέχρι και για καταβολή εγγυήσεως(!) εκ μέρους της Fernández de Kirchner προκειμένου να ταξιδεύσει στην Ελλάδα!

Η αλήθεια είναι μία! Η γυναίκα αυτή στάθηκε στο ύψος της πολιτικής του συζύγου της και απέδειξε στην καπιταλιστική Δύση πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι που εξακολουθούν να της αντιστέκονται, ως σύγχρονοι Γαλάτες απέναντι στον Καίσαρα!

Παρά το ότι της στέρησαν τον πολυαγαπημένο σύζυγο, την "οδήγησαν" σε ασθένεια, την συκοφάντησαν, φασιστικά και προβοκατόρικα την απομάκρυναν από την εξουσία, εκείνη απέδειξε πως δεν βάζει τίποτε πάνω από τα ιδανικά της, που είναι η αγάπη για τον λαό και την πατρίδα της.

Στο παρελθόν έχουμε γράψει αρκετά για το ποια είναι η Cristina Elisabet Fernández de Kirchner. Δύο πράγματα είναι αναμφίβολα: Η ανδρεία της ψυχής της και η αγάπη που τρέφει ο απλός λαός της Αργεντινής στο πρόσωπό της. Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που παρά τις ψεύτικες κατηγορίες οι Δυτικοί δεν τολμούν να την καταδικάσουν, φοβούμενοι ενδεχόμενη λαϊκή εξέγερση όχι μόνο στην Αργεντινή, αλλά σε ολόκληρη την Λατινική Αμερική.

Η φασιστική Δύση, καθώς και οι άνανδροι υπηρέτες της μπορεί να κατάφεραν να αναλάβουν την εξουσία (και) στην Αργεντινή. Ωστόσο το μάθημα που πήραν από το ζεύγος Kirchner -εν μέρει και από τον Hugo Rafael Chávez Frías- θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στις μνήμες όλων όσοι αγωνιζόμαστε προκειμένου να κρατήσουμε το κεφάλι ψηλά και να μην υποκλιθούμε στην μία παγκόσμια κυβέρνηση.

1 σχόλιο:

  1. Δέν γνωρίζω λεπτομέρεις γιά τό τί έκανε η "μανδάμ" στήν πατρίδα της, αλλά αυτό που ξέρω είναι οτι τήν άκουσα νά λέη ήταν κολακευτικά σχόλια υπέρ τής κυβέρνησης γιά τήν αντιμετώπιση του προσφυγικού.Υπό τήν έννοια αυτή, ο φίλος του εχθρού μου είναι καί δικός μου εχθρός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή