Η Αριστερά τοποθετήθηκε μόνη της στα σκουπίδια της Ιστορίας! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/02/2017

Η Αριστερά τοποθετήθηκε μόνη της στα σκουπίδια της Ιστορίας!

Ο Dr. Paul Craig Roberts είναι καυστικός και καταιγιστικός σε ακόμα ένα άρθρο του με τίτλο "The Leftwing Has Placed Itself In The Trash Can Of History" (Η Αριστερά τοποθετήθηκε μόνη της στα σκουπίδια της Ιστορίας). Σας το παραθέτω αυτούσιο στην μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο.

Σε μια εποχή που ο Δυτικός κόσμος χρειάζεται απεγνωσμένα εναλλακτικές φωνές να αντιτάξει στους νεοφιλελεύθερους, στους νεοσυντηρητικούς, στα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως και στους προβοκάτορες εναντίον του Trump, δεν υπάρχει κανείς. Η Δυτική αριστερά έχει τρελαθεί.

Οι φωνές που ξεσηκώθηκαν εναντίον του Trump, που αξίζει πολλές διαμαρτυρίες, είναι τόσο υποκριτικές που εκθέτουν λιγότερο τον Trump σε σχέση με αυτούς που διαμαρτύρονται.

Η Sharon Kelly McBride, εκπροσωπώντας τα "Human Rights First" (σημ. ΜΒΒ: ΜΚΟ που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει παγκοσμίως την πολιτική του Ένα τοις εκατό και της παγκοσμιοποίησης, με πρόσχημα τα "ανθρώπινα δικαιώματα"), μου έστειλε ένα email λέγοντας ότι ο Trump βρίσκεται στην λάθος πλευρά των "ιδανικών της Αμερικής" μετά την απαγόρευση της εισόδου στις ΗΠΑ στους μουσουλμάνους μετανάστες.

Η ερώτησή μου προς την McBride είναι: Πού ήσουν εσύ και τα "Human Rights First" όταν το καθεστώς Bush, Cheney και Obama δολοφονούσε, ακρωτηρίαζε, άφηνε ορφανά και χήρες και εκτόπιζε εκατομμύρια μουσουλμάνων σε επτά χώρες κατά την διάρκεια 4 προεδρικών θητειών;

Γιατί είναι ορθό να σφαγιασθούν εκατομμύρια λαών, να καταστραφούν τα σπίτια και τα χωριά τους, να διαλυθούν οι πόλεις τους, εφ' όσον δεν είναι ο Donald Trump που το κάνει;

Μήπως αυτοί στα "Human Rights First" είναι καλύτεροι; Για την ακρίβεια μήπως είναι ακόμα μία πλαστή ιστοσελίδα, ή μήπως η McBride άδραξε την ευκαιρία να εκπορνεύσει τα "Human Rights First" με την ελπίδα για δωρεές από το DNC, τις ΜΚΟ του Soros, το Ισραηλινό Lobby και το καθεστωτικό Ένα τοις εκατό;

Το χρήμα μιλάει και οι αντιπολιτευτικές φωνές χρειάζονται χρήματα για να μιλήσουν. Όσο είναι πιο πολλοί οι Αμερικανοί, που αδιαφορούν για την ποιότητα των πληροφοριών που δέχονται, τόσο οι περισσότερες αντιπολιτευτικές φωνές βολεύονται με τα χρήματα που είναι διαθέσιμα. Σε γενικές γραμμές είναι τα χρήματα της παραπληροφόρησης και των πληροφοριών που ελέγχουν την κοινή γνώμη με τρόπους που ευνοούν και ενισχύουν την άρχουσα ολιγαρχία.

Αυτή είναι η θέση που η McBride υιοθέτησε για την "Human Rights First";

Ας πάμε τώρα και στην Truthout (σημ. ΜΒΒ: πρόκειται για προπαγανδιστική ΜΚΟ, που κρυμμένη πίσω από το κάλυμμα της "μη κερδοσκοπικής" και "φιλανθρωπικής" επιχείρησης, διαδίδει ψευδείς και κατασκευασμένες ειδήσεις). Αυτή η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Trump δαιμονοποιεί τους μουσουλμάνους, στερώντας τους την δυνατότητα μετανάστευσης στις ΗΠΑ. Που ήταν η Truthout τα τελευταία 16 χρόνια; Μάλλον η Truthout δεν πρόσεξε πως το καθεστώς του George W. Bush δήλωσε: «Πρέπει να τους σκοτώσουμε (τους μουσουλμάνους) εκεί, πριν αυτοί (μουσουλμάνοι) έρθουν εδώ».

Μήπως η Truthout δεν παρατήρησε ότι ο Obama συνέχισε την πολιτική της «θανατώσεώς τους (μουσουλμάνων) εκεί πέρα»;

Πόσο παρανοϊκή, πόσο διεφθαρμένη, μπορεί να είναι η Truthout, που ισχυρίζεται πως αυτός που δαιμονοποιεί τους μουσουλμάνους είναι ο Trump;

Ο Trump δεν έχει πει ότι θέλει να «τους σκοτώσει εκεί πέρα». Αυτός είπε πως εάν τα πλήθη των λαών που έχουμε εξαρθρώσει και έχουμε δολοφονήσει τις οικογένειές τους θέλουν να έρθουν εδώ, μπορεί να είναι από εκδίκηση. Έχοντας γίνει εχθροί με τους μουσουλμάνους, δεν έχει κανένα νόημα να υποδεχθούμε ένα υπέρογκο πλήθος από αυτούς.

Σύμφωνα με τον Bush και τον Obama, εμείς υποτίθεται «θα τους σκοτώσουμε εκεί πέρα», δεν θα τους φέρουμε «εδώ», όπου μπορούν να μας σκοτώσουν ως αντίπραξη για την δολοφονική μηχανή που έχουμε εξαπολύσει εναντίον τους.

Αυτή είναι η κοινή λογική. Ωστόσο, ο διαταραγμένος αριστερός λέει ότι είναι "ρατσισμός".

Τι συμβαίνει σε μια χώρα όταν η φωνή της αντιπολίτευσης είναι ακόμα πιο ηλίθια και πιο διεστραμμένη από την φωνή της κυβέρνησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου