Γιατί πανηγυρίζουμε; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/04/2014

Γιατί πανηγυρίζουμε;

Ενώ στην Ελλάδα συνεχίζονται τα πανηγύρια για την επιστροφή στις αγορές και το πρωτογενές πλεόνασμα, κάποιοι άλλοι έρχονται ολοένα και πιο κοντά με τους στόχους και τις επιδιώξεις τους. 

Χτες, Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, στην Washington ο Reza Moghadam, επικεφαλής του Ευρωπαϊκού τμήματος του Δ.Ν.Τ., με δήλωσή του που φιλοξενεί το Reuters υποστήριξε πως η Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί και νέα βοήθεια από τους μηχανισμούς στήριξης τα επόμενα δύο χρόνια καθώς οι χρηματοδοτικές ανάγκες είναι μεγάλες. «Οι χρηματοδοτικές της ανάγκες για τα επόμενα δύο χρόνια παραμένουν πολύ μεγάλες. Θα υπάρχει συνεχής ανάγκη υποστήριξης» δήλωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού τμήματος του Δ.Ν.Τ.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο που εκφράζουν επιφυλάξεις και δυσπιστία ως προς την έκδοση του νέου χρεογράφου, ενώ στην Ελλάδα ασχολούμαστε με θέματα ήσσονος σημασίας όπως το τι έφαγε και τι είπε η καγκελάριος με τον πρωθυπουργό, ποιος υπουργός αλληλομηνύεται με συνάδελφο του πολιτικό, videos παρακμής και χαμηλότατου επιπέδου πολιτικών και παραγόντων, κουτσομπολιά, φαγωμάρα και παρόμοια μικροκομματιδιακά και εντελώς εμετικά συμβάντα που είναι τα μόνα που έχει να επιδείξει ο δημόσιος βίος μιας χώρας που βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην κινούμενη άμμο της παρακμής της!

Ο καιρός πλησιάζει, οι ευρωεκλογές έρχονται και στη χώρα μας ακόμα κανείς δεν έχει συνειδητοποιήσει το τι έρχεται! Μετά τις εκλογές και εάν δεν έχουμε ξυπνήσει, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου