Η διακήρυξη πολέμου του Trump (2) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/01/2017

Η διακήρυξη πολέμου του Trump (2)

Έτσι, μαζί με τους οπαδούς της παγκοσμιοποίησης, την CIA, τις offshore επιχειρήσεις, τις βιομηχανίες των όπλων, το κατεστημένο του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη και τους ξένους πολιτικούς που έχουν συνηθίσει να πληρώνονται καλά για την υποστήριξη της παρεμβατικής εξωτερικής πολιτικής της Washington, o Trump θα έχει παρατεταγμένους εναντίον του τους ηγέτες των λαών των θυμάτων, τους μαύρους, τους ισπανόφωνους, τις φεμινίστριες, τους παράνομους, τους ομοφυλόφιλους και τους transsexual. Αυτός ο μακρύς κατάλογος, φυσικά, περιλαμβάνει επίσης τους λευκούς φιλελεύθερους, καθώς είναι πεπεισμένοι ότι η υπέρβαση της Αμερικής είναι το περιβάλλον των λευκών ρατσιστών, των μισογύνηδων, των ομοφοβικών και των παλαβών με τα όπλα. Κατά την άποψή τους, αυτό το 84% της γεωγραφικής έκτασης των ΗΠΑ θα πρέπει να τεθεί σε καραντίνα ή να ενταφιαστεί.

Με άλλα λόγια, θα παραμείνει αρκετό όφελος στον πληθυσμό για να καταστεί δυνατό ο πρόεδρος να ενώσει τα 16% αυτών που μισούν την Αμερική με το 84% όσων την λατρεύουν;

Αναλογιστείτε τις δυνάμεις που έχει εναντίον του ο Trump:

Μαύροι και ισπανόφωνοι ηγέτες έχουν ανάγκη την θυματοποίηση, γιατί είναι αυτό που τους ανεβάζει στην εξουσία και σε εισόδημα. Θα δουν με καχυποψία την προσπάθεια του Trump να συμπεριλάβει τους πάντες. Η συμμετοχή όλων είναι καλό για τους μαύρους και τους ισπανόφωνους, αλλά όχι για τους ηγέτες τους.

Τα στελέχη και οι μέτοχοι των παγκόσμιων εταιρειών κερδίζουν από τις εκτός συνόρων (offshore) θέσεις εργασίας, που ο Trump λέει ότι θα φέρει πίσω στη χώρα. Αν οι θέσεις εργασίας έρθουν πίσω στην χώρα, τα κέρδη τους, τα bonus απόδοσης και τα κέρδη του κεφαλαίου θα εξαφανιστούν. Όμως, η οικονομική ασφάλεια του Αμερικανικού πληθυσμού θα επιστρέψει.

Το σύμπλεγμα στρατιωτικών / ασφάλειας έχει έναν ετήσιο προϋπολογισμό 1,000 δις που εξαρτάται από "την Ρωσική απειλή" που ο Trump λέει ότι πρόκειται να αντικαταστήσει με ομαλές σχέσεις. Η δολοφονία του Trump δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Πολλοί Ευρωπαίοι χρωστούν το κύρος τους, τη δύναμη, και τα εισοδήματά τους στο ΝΑΤΟ, που ο Trump έχει θέσει υπό αμφισβήτηση.

Τα κέρδη του χρηματοπιστωτικού τομέα ρέουν σχεδόν εξ ολοκλήρου με το να αναγκάζουν τους Αμερικανούς σε σκλαβιά λόγω χρεών και από την λεηλασία των ιδιωτικών και των δημόσιων συντάξεων τους. Ο χρηματοπιστωτικός τομέας με τον πράκτορα τους, το Federal Reserve [σημ. ΜΒΒ: πρόσκειται για το Αμερικανικό Κεντρικό Τραπεζιτικό Σύστημα, που δημιουργήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1913], μπορεί να υποτάξει τον Trump μέσω μιας οικονομικής κρίσης. Η New York Federal Reserve Bank έχει ένα πλήρες επενδυτικό γραφείο. Μπορεί να βάλει οποιαδήποτε αγορά σε αναταραχή. Ακόμα μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε αγορά, γιατί δεν υπάρχει όριο στην ικανότητα της να δημιουργεί δολάρια των ΗΠΑ.

[ προηγούμενη σελίδα ] [ επόμενη σελίδα ]

1 σχόλιο:

  1. Μέρα με την μέρα μεγαλώνει η πιθανότητα εκδήλωσης απόπειρας δολοφονίας του νέου ηγέτη της Αμερικής εάν συνεχίσει να οδεύει σε τέτοιες ατραπούς,αν και εμένα με βρίσκουν σύμφωνο κάποιες από τις ιδέες του και επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή