Η Ελλάδα χάνεται, αλλά κανείς δεν νοιάζεται! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

27/12/2016

Η Ελλάδα χάνεται, αλλά κανείς δεν νοιάζεται!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν και βαδίζουμε ολοταχώς προς τις τελευταίες ημέρες ενός ακόμα δύσκολου και κακού έτους, του 2016. Αναμφίβολα (και) το 2016 "τραυμάτισε" ακόμα πιο πολύ την ήδη προβληματική και ετοιμόρροπη Πατρίδα μας και δημιούργησε πολλές αμφιβολίες και ερωτηματικά σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στον χρόνο, που έρχεται με τους χειρότερους οιωνούς.

Δεν είναι λίγοι οι νεοέλληνες που στο ερώτημα "πώς βλέπετε τα πράγματα στην Ελλάδα" απαντούν με απαισιοδοξία ή/και με προβληματισμό. Ωστόσο κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να θυσιάσει κάτι από τον εαυτό του προκειμένου να υπερασπιστεί την Χώρα μας, που βυθίζεται αβοήθητη στην ηθική και στην οικονομική κατάπτωση.

Οι "μοντέρνοι" και οι φιλοευρωπαϊστές βλέπουν αυτήν την ολέθρια πορεία ως την μόνη οδό σωτηρίας του τόπου, αποκαλώντας ως σωτήρες τους δολοφόνους ενός ολόκληρου έθνους. Οι δυτικολάγνοι και οι οραματιστές της κυριαρχίας των βαρβάρων απογόνων των Φράγκων είναι πρόθυμοι να πουλήσουν (και) την ψυχή τους στον διάβολο, αρκεί μόνο και μόνο να επικρατήσει στην χώρα κάθε τι άλλο παρά οι Αξίες και τα ιδανικά που πάντοτε πήγαζαν μέσα από την Ορθόδοξη και Αληθινή Πίστη των Πατέρων μας.

Στον αντίποδα, οι αυτοαποκαλούμενοι "πατριώτες" βρήκαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να καπηλευτούν αξίες και πρόσωπα όπως ο Μαρτυρικός και μοναδικός Έλληνας Κυβερνήτης της Ελλάδος, που τελευταία έχει γίνει το αντικείμενο της βάναυσης εκμετάλλευσης των "Ρωσόφιλων πατριωτών", που μέχρι πρότινος υπηρέτησαν πιστά το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που κατέστρεψε, και συνεχίζει να καταστρέφει, την Πατρίδα μας.

Μέσα από τα συντρίμμια του τόπου αναδεικνύονται ολοένα και περισσότεροι "μετά Χριστόν προφήτες" που απεγνωσμένα προσπαθούν να καρπωθούν ότι περισσότερο μπορούν από το πτώμα της πάλαι ποτέ κραταιάς Ελλάδος.

Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η Πατρίδα μας είναι αβοήθητη στα χέρια της αδιαφορίας και του απίστευτου εγωκεντρισμού των κατοίκων της. Όλοι αναζητούν την λύση σε αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα και κανείς δεν έχει το σθένος και το κουράγιο να ομολογήσει πως η αιτία για όλα τα δεινά του τόπου είναι η αποστασία του από την Αλήθεια, δηλαδή τον Χριστό μας!

Κανείς δεν μπορεί να αισιοδοξεί για το 2017! Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αλλάξει την καταστροφική πορεία που ακολουθεί η Ελλάδα μας είναι η απόλυτη μίμηση των κατοίκων της Νινευί. Μόνο αν όλοι μαζί ζητήσουμε το έλεος του Θεού μας θα αποφύγουμε τα χειρότερα! Αλλιώς, σε λίγες μέρες θα ανατείλει ένα από τα χειρότερα χρόνια για την Πατρίδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου