Η άτακτη(;) υποχώρηση του ΔΝΤ - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/09/2016

Η άτακτη(;) υποχώρηση του ΔΝΤ

Η πρόθεση της αποχώρησης του ΔΝΤ από την υπόθεση της "διάσωσης" της χώρας μας είναι ξεκάθαρη στις πρόσφατες δηλώσεις τόσο της διευθύνουσας συμβούλου, Christine Madeleine Odette Lagarde, όσο και του εκπροσώπου του Ταμείου, Gerry Rice.

Το Ταμείο φαίνεται πως έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει διότι η ιστορία της Ελλάδος φαίνεται πως χρονικά θα διαρκέσει για πολύ καιρό ακόμα, αλλά, κυρίως, διότι έληξε η αποστολή του. Το ΔΝΤ, με την εγκληματική συνέργεια των Ελλήνων(;) πολιτικών, υπήρξε η αιχμή του δόρατος στην συντονισμένη επίθεση της Δύσης προκειμένου να κατακτήσει την Ελλάδα.

Τα στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας παραποιήθηκαν (ακόμα μία φορά) και η χώρα οδηγήθηκε σε πρόγραμμα "διάσωσης". Η Ε.Ε. μέσω της αυθαίρετης δικαιοδοσίας της στο εσωτερικό όλων των κρατών μελών της, αναμίχθηκε στην υπόθεση της Ελλάδος και σιγά-σιγά αναδείχθηκε στην κυρίαρχη δύναμη, που επιβλέπει το πρόγραμμα.

Τώρα στο ΔΝΤ ισχυρίζονται πως τόσο το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του χρέους, όσο και τα αμφισβητούμενα στοιχεία της Ελληνικής Οικονομίας αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες, που θα οδηγήσουν στην αποχώρηση του Ταμείου από την "διάσωση" της Ελλάδος. Έτσι, μένει ελεύθερο το πεδίο στους γραφειοκράτες των Βρυξελλών, που θα προσπαθήσουν να αλώσουν ό,τι έχει απομείνει στην κατεστραμμένη πατρίδα μας.

Προκειμένου να αυξήσει τις πιέσεις προς την (ούτως ή άλλως ελεγχόμενη) Ελληνική κυβέρνηση, η Ε.Ε. χρησιμοποιεί την Τουρκία και την διακίνηση των μεταναστών, των λαθρομεταναστών και των όποιων προσφύγων, αν υπάρχουν.

Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά κρίσιμες και αυτό επιβεβαιώνεται από την συντονισμένη προσπάθεια του μισθοφορικού σάπιου συστήματος "ενημέρωσης"-προπαγάνδας, που εσκεμμένα αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη από τα ουσιώδη ζητήματα και την στρέφει είτε στην "μάχη" για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, ή, στις διαμάχες των πολιτικάντηδων με τους ολυμπιονίκες.

Αν τελικά το ΔΝΤ αποχωρήσει, θα επιβεβαιωθεί πως το πρόβλημα της Ελλάδος δεν ήταν ποτέ οικονομικό. Αντίθετα, χρησιμοποιήθηκε η οικονομία ως η αφορμή για τις ριζικές αλλαγές, που θα βιώσει ο τόπος και δεν εννοώ τις φορολογικές. Οι αλλαγές αυτές επικεντρώνονται στο ήθος των Ελλήνων και είναι όχι απλώς καταστροφικές, αλλά αναμένεται -αν τελικώς γίνουν- να αλλοιώσουν εντελώς την ήδη αλλοιωμένη νοοτροπία των Ελλήνων.

Μα, ήδη σήμερα, δεν νιώθουμε ξένοι στον τόπο μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου