Η Ελλάδα πέθανε! Ζήτω το Προσφυγιστάν! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/03/2016

Η Ελλάδα πέθανε! Ζήτω το Προσφυγιστάν!

Το σάπιο πολιτικό κατεστημένο δια στόματος όλων των πολιτικών αρχηγών απεφάνθη πως η Ελλάδα πέθανε. Τα εδάφη, που μέχρι πρότινος ανήκαν στην Ελλάδα, εφεξής περνούν στην κατοχή και στην δικαιοδοσία των δυτικών και αυτοί με την σειρά τους θα δημιουργήσουν το νέο κράτος του Προσφυγιστάν! Δεν πρόκειται για συνωμοσιολογικό σενάριο, αλλά για την απλή καταγραφή του τι συμβαίνει στην χώρα μας και δεν έχουμε πάρει ακόμα είδηση.

Το σάπιο πολιτικό σύστημα έδωσε άδεια στο Τουρκικό πολεμικό πλοίο "TCG Hasan Paşa" να περάσει τον Ισθμό της Κορίνθου(!) και να πλέει ανενόχλητο στον Κορινθιακό κόλπο και στο Ιόνιο πέλαγος! Την ίδια ώρα οι κοτζαμπάσηδες πολιτικάντηδες αυτού του τόπου έβγαλαν κοινό ανακοινωθέν, όπου καταλήγουν σε μία "εθνική γραμμή" (δεν αναφέρουν ποιου έθνους), που βασίζεται σε τρεις άξονες με πρώτο και κυριότερο την "αλληλεγγύη στους πρόσφυγες"!

Ένα απάνθρωπο και σκληρό κράτος, που έχει δολοφονήσει τους κατοίκους του με την ανάλγητη φοροεισπρακτική πολιτική των τελευταίων έξη ετών, προσπαθεί να επιδείξει τα "φιλάνθρωπα" αισθήματά του στους πρόσφυγες, στους μετανάστες και στους λαθρομετανάστες. Την ώρα, που όλα τα κράτη προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα κύματα των αλλοδαπών, η Ελλάδα εκουσίως εξυπηρετεί τα σχέδια των Λατίνων και γίνεται οικειοθελώς η χωματερή των ανθρωπίνων ψυχών, που δεν επιθυμεί η "πολιτισμένη" Ευρώπη.

Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, οι κατηγορούμενοι για εμπόριο ναρκωτικών γίνονται "φιλάνθρωποι" αναλαμβάνοντας την σίτιση των εισβολέων, ενώ το κράτος απαλλάσσει από τον ΦΠΑ τις δωρεές και την βοήθεια προς τους πρόσφυγες! Στα νησιά και στους ακρίτες μας ο ΦΠΑ αυξήθηκε και καταργήθηκαν όλοι οι μειωμένοι συντελεστές, σε αντίθεση με το τι ισχύει σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά η βοήθεια προς τους αλλοδαπούς επιδοτείται από το κράτος(;). Στα έξη χρόνια της οικονομικής ύφεσης το κράτος όχι μόνο δεν απάλλαξε από τον ΦΠΑ τις κοινωνικά εξουθενωμένες ομάδες των ανθρώπων, αλλά αντιθέτως αύξησε τον συντελεστή στο 23% ακόμα και σε βασικά είδη επιβίωσης.

Ζούμε σε μία ιστορική συγκυρία όπου ο ιστορικός του μέλλοντος θα καταγράψει το τέλος της Ελλάδος. Σε λιγότερο από είκοσι μέρες θα γιορτάσουμε(;) την επέτειο της επανάστασης του 1821, που επί των ημερών μας θα ακυρωθεί. Οι πρόγονοί μας πέθαναν για «του Χριστού την πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία» και εμείς φέραμε ξανά πίσω τους Τούρκους και όχι μόνο.


Ο τόπος χάνεται και οι νεο-Έλληνες σε όλη την επικράτεια προετοιμάζουν την γιορτή του καρναβαλιού! Δεν μας αξίζει πλέον η ελευθερία, ούτε είμαστε άξιοι να λεγόμαστε Έλληνες! Είμαστε ένα ατελείωτο καρναβάλι ανθρώπων χωρίς ταυτότητα, χωρίς ήθος, χωρίς αξίες και χωρίς προοπτική.

2 σχόλια:

  1. Δεν γνωρίζω εαν έχει περάσει άλλη φορά παλαιότερα απο τον ισθμό αλλά στην Πάτρα στο λιμάνι κάθε χρόνο τέτοια εποχή μαζί με άλλα νατοϊκά υπάρχει και πλοίο Τουρκικό,λόγω άσκησης.
    Θεόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΣ ΕΔΩ ΜΑΝΩΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΣΥΓΙΚΟ:https://vimeo.com/157124073

    ΑπάντησηΔιαγραφή