Η χώρα των πολιτικάντηδων της ... πυρκαγιάς! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

07/01/2016

Η χώρα των πολιτικάντηδων της ... πυρκαγιάς!

Η Ελλάδα μας είναι πια αγνώριστη! Μέρα με την ημέρα ανακοινώνεται ή συμβαίνει κάτι που δείχνει το ότι ο τόπος βαδίζει από το κακό στο χειρότερο, και, από την παρακμή στην σήψη! Με το ξεκίνημα του νέου έτους ο δήμος των Αθηναίων προσπαθεί να υλοποιήσει ακόμα ένα σχέδιο αντίθετο όχι μόνο με τις παραδόσεις του Πίστεως και του έθνους, αλλά και με τον στοιχειώδη σεβασμό προς τον άνθρωπο.

Οι ανιστόρητοι και "ιδιόμορφα νεωτεριστές" του επιτελείου του δημάρχου Αθηνών προέβησαν στην προκήρυξη για τη δημιουργία ενός «Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών» όπως χαρακτηριστικά το ονομάζουν, με την εξής ανακοίνωση:
«Ο δήμος Αθηναίων με διακήρυξη – εκδήλωση ενδιαφέροντος που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του www.cityofathens.gr, ξεκινά τη διαδικασία για την αγορά ή μίσθωση ακινήτου με σκοπό τη δημιουργία και εγκατάσταση Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών (ΚΑΝ), εντός των ορίων του λεκανοπεδίου Αττικής.
Στην προκήρυξη που δημοσιεύεται στο https://www.cityofathens.gr/node/27660 δίδονται όλες οι προδιαγραφές και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απαντήσουν εγγράφως, έως τις 24 Ιανουαρίου».

Στο παρελθόν έχουμε αναπτύξει λεπτομερώς το θέμα σχετικά με την καύση των νεκρών (εδώ και εδώ) προσεγγίζοντας και αναλύοντας, στο μέτρο του δυνατού, όλες τις πτυχές του που εκτείνονται από την προσβολή στο νεκρό σώμα του ανθρώπου που πριν την καύση συνθλίβεται σαν να είναι κιμάς κρέατος προκειμένου να σπάσουν τα κόκκαλα του και να μπορέσει να καεί, μέχρι την αλαζονική εναντίωση και την αναίτια αντίθεση στην προσταγή του Θεού που μας έπλασε και ορίζει σαφώς τον ενταφιασμό και την τιμή που αρμόζει στον άνθρωπο που είναι εικόνα Του και όχι μια άμορφη μάζα κρέατος.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ολόκληρο το έθνος. Ταυτόχρονα δεν αποτελεί πρακτική ή πολιτική επιλογή μόνο των αριστερών κυβερνώντων. Πρόκειται για μια κίνηση που ξεκίνησε από την συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς μεγαλοστελέχη τους που έχουν το θράσος να κατηγορούν τον Ελληνικό λαό πως υπήρξε συνδαιτυμόνας τους στο "φαγοπότι" της κρατικής περιουσίας, έχουν προσωπικό συμφέρον έχοντας επενδύσει μεγάλα κεφάλαια σε αυτού του είδους την ειδεχθή, υβριστική και απάνθρωπη δραστηριότητα.

Η ανοχή μας στην αισχρή στάση που προωθούν οι πολιτικάντηδες αυτού του τόπου έχει εξαντληθεί. Να είναι βέβαιοι πως από εδώ και στο εξής θα μας βρουν αντιμέτωπους σε κάθε είδους παρόμοια απόφαση. Θα ξεσηκωθούμε και θα βγούμε στους δρόμους όπως οφείλουμε, όχι προστατεύοντας τα χρήματά μας, αλλά την πίστη μας και την θέλησή μας να μην αλλάξει η Ελλάδα μας που πρέπει και θα παραμείνει ατόφια και ακέραιη όπως ακριβώς την παραλάβαμε από τους Πατέρες μας.

1 σχόλιο:

  1. ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ , ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΒΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΘΕ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή