Δεν μας λένε τίποτα άλλο εκτός από ψέμματα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/01/2016

Δεν μας λένε τίποτα άλλο εκτός από ψέμματα

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω καταφερθεί εναντίον των δυτικών κυβερνήσεων και της τακτικής που ακολουθούν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και διαδίδοντας ψέμματα. Σε αυτούς, λοιπόν, που θεωρούν πως υπερβάλλω αφιερώνω την μετάφραση που έκαμα στο εξαιρετικό άρθρο του Dr. Paul Craig Roberts με τίτλο «They Tell Us Nothing But Lies» (Δεν μας λένε τίποτα άλλο εκτός από ψέμματα).

Μια Βρετανική κυβερνητική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Putin «μάλλον ενέκρινε» την δολοφονία του Alexander Litvinenko από δηλητηρίαση με πολώνιο.

Καθώς δεν παρέχεται καμία απόδειξη για την εικασία, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η έκθεση αυτή σε ένα άλυτο γεγονός που συνέβη πριν από μια δεκαετία είναι μέρος των ψεμάτων που χρησιμοποιούνται από τη Δύση για να συκοφαντήσουν τον Putin, όπως και τα ψέματα για το MH-17 και «την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία».

Ο αδελφός και ο πατέρας του Litvinenko λένε ότι «είμαστε βέβαιοι ότι οι Ρωσικές αρχές δεν συμμετέχουν. Είναι όλα στημένα για να ασκήσουν πίεση στην Ρωσική κυβέρνηση». Ο Maksim Litvinenko απορρίπτει την Βρετανική έκθεση χαρακτηρίζοντάς την ως λασπολογία στον Putin.

Και αυτό ακριβώς είναι.

Η κυβέρνησή «μας» δεν μας λέει ψέματα μόνο για την οικονομία και τους πολέμους, αλλά ψεύδεται κυριολεκτικά για τα πάντα. Για παράδειγμα, θυμάστε την γενοκτονία στην Rwanda; Η ιστορία που μας είπαν είναι ακριβώς το αντίθετο από την αλήθεια. Σήμερα ο δράστης της γενοκτονίας, ο Paul Kagame, είναι ο πρόεδρος της Rwanda.

Οι δυτικές κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης κάλυψαν τα εγκλήματά του και τον δοξάζουν ως έναν μεγάλο ανθρωπιστή, που έσωσε την Rwanda και στηρίζεται ολοκληρωτικά από τον λαό. Η αλήθεια είναι ότι ο Kagame έχει αποδειχτεί ένας ολοκληρωτικός δικτάτορας, χειρότερος από ότι ήταν ο Hitler, ο Stalin, και, ο Poll Pot, αλλά και οι τρεις μαζί. Έχει μετατρέψει την Rwanda σε μια ψυχολογική φυλακή μαστιζόμενη από φόβο. Ο Anjan Sundaram, ένας δημοσιογράφος, που είχε μια σχολή κατάρτισης δημοσιογραφίας στην Rwanda, περιγράφει με λεπτομέρεια την καταστροφή όλης της αλήθειας και όλης της ανεξάρτητης σκέψης από τον Kagame στην Rwanda. Στο βιβλίο του, που μόλις κυκλοφόρησε από την Doubleday, «Bad News: Last Journalists In A Dictatorship» (Άσχημα νέα: Οι τελευταίοι δημοσιογράφοι σε μια δικτατορία), ο Sundaram δίνει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς οι πολίτες της Rwanda, με την συνενοχή της Δύσης, έχουν τεθεί υπό ψυχολογικό έλεγχο περισσότερο από ότι ο Winston Smith στο 1984 του George Orwell.

Ο Kagame χρησιμοποίησε τον φόνο, τον φόβο, τις δωροδοκίες και τις εκκαθαρίσεις των δικών του υποστηρικτών, προκειμένου να εξαλείψει κάθε έκφραση της ανεξάρτητης σκέψης στην Rwanda. Πράγματι, στην Rwanda το άτομο έχει εξαφανιστεί. Οι άνθρωποι έχουν συγχωνευθεί με το κράτος. Ο Sundaram αναφέρει την συνομιλία που είχε με έναν κάτοικο της Rwanda, που αναβιώνει τα λόγια του Winston Smith. Αυτό το άτομο λέει στον Sundaram: «Σε αυτό το είδος της χώρας δεν ξέρουμε πού τελειώνει το κράτος και πού αρχίζουμε εμείς. Και αν εγώ δεν ξέρω από πού αρχίζω, δεν αξίζω τίποτα. Δεν έχω κανένα δικαίωμα. Δεν είμαστε άτομα, είμαστε πράκτορες του κράτους».

Κανένα από τα ολοκληρωτικά καθεστώτα για τα οποία γκρίνιαζε η Δύση κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα δεν έφτασε ποτέ σε τέτοιο σημείο. Υπήρχε αντίσταση παντού. Οι ίδιοι οι κορυφαίοι στρατηγοί του Ηitler συνωμότησαν εναντίον του. Στην Σοβιετική Ένωση και στην Κίνα του Μao, υπήρξαν διαφωνούντες συμπεριλαμβανομένων υψηλά ισταμένων μελών του Κομμουνιστικού Κόμματος. Αλλά στην Rwanda έχει διαγραφεί ακόμα και η έννοια της αντιπολίτευσης.

Η ανάγνωση του «Bad News» φέρνει στο μυαλό παραλληλισμούς με τις ΗΠΑ. Στην Rwanda οι ποινές δεν προκύπτουν από τον νόμο, αλλά από τον «λόγο της εξουσίας. Απλά λόγια έχουν αποκτήσει τέτοια εξουσία». Αυτό μας θυμίζει τα απλά λόγια του προέδρου των ΗΠΑ που οδηγούν σε επ 'αόριστον κράτηση και δολοφονία των Αμερικανών πολιτών, χωρίς δίκες και καταδίκη. Η δουλικότητα της δυτικής δημοσιογραφίας έχει κατακτηθεί από το κράτος με παρόμοιο τρόπο που έγινε η καταστολή της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας στην Rwanda. Χρησιμοποιούνται δωροδοκίες, τόσο χρηματικές, όσο και πρόσβασης. Χρησιμοποιείται ο φόβος της απόλυσης και της ανεργίας. Περιστασιακά, ίσως χρησιμοποιείται ακόμη και ο φόνος, όπως στην εκκρεμή υπόθεση του δημοσιογράφου των ΗΠΑ του οποίου το αυτοκίνητο ξαφνικά επιτάχυνε και συγκρούσθηκε με μεγάλη ταχύτητα. Άλλοι Αμερικανοί δημοσιογράφοι απειλούνται με ποινές φυλάκισης.

Το ανησυχητικό γεγονός είναι το ότι η Αγγλο-σιωνιστική Αυτοκρατορία υποστήριξε τον Kagame, έναν υπαίτιο γενοκτονίας που «έχει σκοτώσει πάνω περισσότερους από πέντε φορές ανθρώπους σε σχέση με όσους σκότωσε ο Idi Amin». Αυτό είναι, ίσως, μια ένδειξη του τι έχει στο μυαλό της η Αγγλο-σιωνιστική Αυτοκρατορία για τους υπόλοιπους από εμάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου