Πλοίο ακυβέρνητο - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

10/12/2015

Πλοίο ακυβέρνητο

Οι προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδος εκ μέρους της Γερμανικής κυβέρνησης αλλά και των μισθοφορικών Γερμανικών μέσων ενημερώσεως είναι καθημερινές, όπως ακριβώς και οι παραβιάσεις του εναέριου χώρου της πατρίδος μας από τα Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη.

Η προβοκατόρικη Bild φιλοξενεί δημοσίευμα που κάνει λόγο για την επιστροφή επιδοτήσεων ύψους 6,5 δις ευρώ που έχει λάβει η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συγκεκριμένα το όργανο της δυτικής προπαγάνδας και του νεο-ευρωπαϊκού φασισμού αναφέρει πως: «Η Ελλάδα οφείλει να επιστρέψει κοινοτικές επιδοτήσεις ύψους έως και 6,5 δις ευρώ, διότι 66 συμφωνημένα έργα δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη του 2015.

Σύμφωνα με έκθεση της επιτροπής ελέγχου του προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Αθήνα έχει σχεδιάσει πολλά έργα χωρίς να συμπεριλάβει τις τοπικές αρχές. Από τα 100 έργα που συγχρηματοδοτούνται στην παρούσα φάση και εδώ και 14 χρόνια από την Ε.Ε., στα 52 (ύψους 5,5 δις ευρώ) σημειώνονται καθυστερήσεις ενώ τα 14 (ύψους 1 δις ευρώ) κινδυνεύουν να μην ολοκληρωθούν. Η επικεφαλής της επιτροπής Ingeborg Gräßle [σημ.: ευρωβουλευτής της κoιvoβουλευτικής ομάδος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εκλεγμένη με τους Γερμανούς Χριστιανοδημοκράτες] δήλωσε πως η μιζέρια δεν οφείλεται στην έλλειψη χρημάτων για την Ελλάδα, αλλά στο ότι η χώρα θέτει εμπόδια στον εαυτό της».

Αν σε αυτό συνυπολογιστεί και το δημοσίευμα της Die Welt στην αρχή της εβδομάδος που ανέφερε πως η Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα χαρακτήρισε την Ελλάδα ως «πλοίο ακυβέρνητο» (πιέζοντας ουσιαστικά για τη δημιουργία μιας οικουμενικής φιλοευρωπαϊκής κυβέρνησης), είναι εύκολο να διαπιστωθεί πως η Γερμανία επηρεάζει καθοριστικά τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Η Ελληνική κυβέρνηση πλήρως αποσυντονισμένη (αν και ποτέ δεν υπήρξε συγκροτημένη) πελαγοδρομεί εγκλωβισμένη στην διγλωσσία της. Στο εσωτερικό παρουσιάζεται σαν να είναι η αντιπολίτευση και ο υπερασπιστής του λαού και στο εξωτερικό αποδέχεται κάθε προσταγή των δυτικών δυνάμεων έχοντας μονίμως δουλικά σκυμμένο το κεφάλι.

Η Ελλάδα κυριολεκτικά δεν έχει όχι μόνο κυβέρνηση, αλλά ούτε αντιπολίτευση, ούτε πολιτικά κόμματα που να εκφράζουν τα συμφέροντα και την φωνή της. Η πατρίδα μας είναι έρμαιο των αμοραλιστών πολιτικάντηδων που το αποκλειστικό ενδιαφέρον τους είναι η παράδοση του τόπου στους δανειστές, η ψήφιση του "σύμφωνου συμβίωσης" και η υπεράσπιση κάθε παρακμιακής ανωμαλίας που καταρρακώνει ηθικά τον τόπο.

Το πολιτικό σύστημα είναι πλέον άκρως επικίνδυνο για την χώρα. Εκτός από την άνευ όρων παράδοση στους δυτικούς κατακτητές, αλλοιώνει μέρα με την ημέρα το ήθος του λαού και διαλύει κάθε ίχνος αξίας ή/και ιδανικών μετατρέποντας τον σύγχρονο Έλληνα σε έναν νόθο απόγονο της δυτικής βαρβαρότητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου