Kακούς κακώς απολέσει - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/11/2015

Kακούς κακώς απολέσει

Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια στην φωτογραφία που συνοδεύει το παρόν άρθρο, όπου απαθανατίστηκε ο "αριστερός", "προοδευτικός", "άθεος", "ανοιχτόμυαλος" πρωθυπουργός της Ελλάδος σε ακόμα μία ... "επανάσταση"!

Περιφρονεί την Ορθόδοξη Πίστη των Πατέρων μας και κατά συνέπεια ολόκληρη την Ελλάδα που είναι άρρηκτα συνυφασμένη με αυτήν, εξυψώνει τον εαυτό του ως ισόθεο με το να ορκίζεται στον εαυτό του, περιφρονεί την αίθουσα του Κοινοβουλίου προσερχόμενος με "ριζοσπαστικό" κώδικα ενδυμασίας (άνευ γραβάτας), συμμερίζεται την άποψη του υπουργού που δεν καθαίρεσε ποτέ όταν ισχυρίστηκε πως δεν υπήρξε γενοκτονία των Ποντίων, θέλει μια νέα Ελλάδα χωρίς θρησκεία, χωρίς ιστορία, χωρίς γλώσσα, χωρίς αξία.

Στο Ισραήλ, όμως, φόρεσε το παραδοσιακό kippah που επιβάλλει η Ισραηλιτική θρησκεία την οποία δεν τόλμησε να αμφισβητήσει. Μίλησε με δακρύβρεχτα λόγια σχετικά με το ολοκαύτωμα των Εβραίων, προφανώς γιατί θεωρεί πως ήσαν πιο άνθρωποι από ότι οι Πόντιοι που σφαγιάσθηκαν εξίσου βάναυσα και αποτρόπαια.

Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό αφήνω τους Έλληνες ψηφοφόρους να θαυμάσουν για ακόμα μία φορά αυτούς που προέκριναν ως εκφραστές και εκπροσώπους τους!

1 σχόλιο: