Η Δύση παίζει με την φωτιά (2) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/11/2015

Η Δύση παίζει με την φωτιά (2)

Η Ρωσία παραμένει ψύχραιμη παρά το θερμό πολεμικό επεισόδιο που προξένησαν οι Τούρκοι καταρρίπτοντας το Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος στην Συρία, με το πρόσχημα πως προηγουμένως αυτό είχε παραβιάσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Η Russia Today υπενθυμίζει σήμερα στην Τουρκία πως αυτή μέσα στο 2014 παραβίασε 2,244 φορές τον εναέριο χώρο της Ελλάδος, χωρίς ωστόσο να καταρριφθεί κανένα αεροπλάνο της.

Οι ολιγόμυαλοι και αλαζόνες Τούρκοι είδαν την σκιά τους και πίστεψαν πως αυτό είναι το μπόι τους! Ψεύδονται ασύστολα και ελπίζουν πως αν η Ρωσία αντιδράσει αυτοί θα έχουν σύμμαχο την Δύση χωρίς να υπολογίζουν όμως πως αυτή σίγουρα θα τους αφήσει μόνους εάν και εφόσον τα πράγματα σοβαρέψουν. 

Οι Τούρκοι πέραν της αχαρακτήριστης ενέργειας που προέβησαν είναι και ψεύτες για τρεις λόγους που πολύ εύστοχα και σωστά επισημαίνει ο Dr. Paul Craig Roberts:

(1) Είναι χώρα του ΝΑΤΟ και γνωρίζουμε πολύ καλά πως όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ ψεύδονται κάθε φορά που προσπαθούν να εξηγήσουν κάποια πράξη τους και ιδιαίτερα τις αψυχολόγητες ή/και ανόητες.

(2) Η Τουρκία ισχυρίζεται πως το SU-24 παρέμεινε στον εναέριο χώρο της Τουρκίας για 17" (δευτερόλεπτα), αλλά ταξίδεψε μόνο 1,15 μίλι που σημαίνει πως το μαχητικό πετούσε με την ταχύτητα της απώλειας στήριξης! Το σύνολο των presstitute δυτικών μέσων ενημέρωσης είναι εντελώς ανίκανο (;) να υπολογίσει κάτι που θέλει απλά και βασικά μαθηματικά!

(3) Αν υποτεθεί πως ο ισχυρισμός της Τουρκίας σχετικά με την παραβίαση του εναέριου χώρου της για 17" ήταν αληθινός, ο χρόνος των 17" δεν είναι αρκετός σε έναν Τούρκο πιλότο ώστε να πάρει έγκριση για μία τόσο σημαντική και απερίσκεπτη πράξη όπως είναι η κατάρριψη ενός Ρωσικού στρατιωτικού αεροσκάφους. Εάν το SU-24 πετούσε με κανονική ταχύτητα και όχι με την ταχύτητα πτώσης, ο φερόμενος ως παραβιασθείς εναέριος χώρος δεν θα ήταν αρκετά μεγάλος έτσι ώστε να γίνει αντιληπτός. Για να προβούν σε βολή κατάρριψης έπρεπε να έχουν τα πάντα προαποφασισμένα. Οι Τούρκοι γνωρίζοντας πως οι Ρώσοι είχαν τυφλή (και ανόητη όπως αποδείχθηκε) εμπιστοσύνη στην άτυπη συμφωνία ότι δεν υπάρχει "χώρος" στις εναέριες εμπλοκές, διέταξαν τους πιλότους τους να αναζητήσουν την ευκαιρία για να προβούν σε αυτήν την ανόητη ενέργεια.

Όπως τονίζει ο Dr. Roberts δεν πρέπει κανείς να περιμένει καμία αλήθεια από την οποιαδήποτε δυτική κυβέρνηση ή από τα μισθοφορικά δυτικά μέσα ενημέρωσης. Οι κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης της Δύσης γνωρίζουν πως απευθύνονται σε πληθυσμούς που είναι αγράμματοι, απληροφόρητοι και στους οποίους μπορεί να ειπωθεί και να γίνει αποδεκτή ως αλήθεια η οποιαδήποτε παράλογη ιστορία.

Τόσο το "ατύχημα" στην ηλεκτροδότηση της χερσονήσου της Κριμαία, όσο και η κατάρριψη του Ρωσικού μαχητικού είναι ανόητες προκλήσεις της Δύσης προς την Ρωσία. Όμως οι δυτικοί προβοκάτορες ξεχνούν δύο βασικά πράγματα: Το πρώτο είναι πως οι Ρώσοι είναι ένας λαός του οποίου δεν γνωρίζουν την ψυχολογία που δεν μοιάζει με κανενός από τους υπόλοιπους λαούς που έχουν κατά καιρούς υποτάξει ή χειραγωγήσει. Το δεύτερο και το σπουδαιότερο είναι πως την Ρωσία κυβερνά αυτή την στιγμή ο μοναδικός, ίσως, πραγματικός ηγέτης στην υφήλιο: Ο Vladimir Vladimirovich Putin που είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατον, να χειραγωγηθεί από τα ανθρωπάκια της Δύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου