Το bullying της Ε.Ε. στην Ελλάδα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

20/11/2015

Το bullying της Ε.Ε. στην Ελλάδα

Μια εβδομάδα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι και κατόπιν αιτήματος της Γαλλίας, οι Ευρωπαίοι υπουργοί των Εσωτερικών και της Δικαιοσύνης συνεδρίασαν στις Βρυξέλλες προκειμένου να συντονίσουν την ενιαία Ευρωπαϊκή θέση και στάση απέναντι στην απειλή της τρομοκρατίας.

Αυτό που δεν μετέδωσαν και δεν έγραψαν τα προβοκατόρικα δυτικά και τα Ελληνικά μισθοφορικά μέσα ενημερώσεως είναι πως το κύριο θέμα της συζήτησης των Ευρωπαίων ήταν ο επαναπροσδιορισμός της συνθήκης του Schengen, αλλά και η δημιουργία μίας mini-ζώνης Schengen που δεν θα συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα.

Οι Φράγκοι υποχρέωσαν την Ελλάδα μέσω του Κανονισμού "Δουβλίνο II" που είναι απόρροια της συνθήκης του Schengen να γίνει το κέντρο υποδοχής και παραμονής των μεταναστών, των λαθρομεταναστών και των προσφύγων. Τώρα θέτουν την πατρίδα μας εκτός των προνομίων της συνθήκης, αλλά με ακέραιες τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από αυτήν!

Η συγκυβέρνηση της συμφοράς μπροστά στο μείζον αυτό εθνικό ζήτημα (όπως σε όλα άλλωστε) είναι παντελώς απούσα και το μόνο που την απασχολεί είναι η οριακή, πλέον, κοινοβουλευτική της πλειοψηφία. Όπως τονίσαμε και στο παρελθόν η κυβέρνηση δρομολογεί εκλογικές εξελίξεις στην χώρα και δεν ενδιαφέρεται για τίποτε άλλο. Οι δυτικοί από την άλλη πλευρά έχουν αρπάξει την ευκαιρία που τους δίνουν οι αμοραλιστές πολιτικάντηδες της συγκυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και όλων ανεξαιρέτως των πολιτικών δυνάμεων του κοινοβουλίου και λεηλατούν βάναυσα την πατρίδα μας.

Η προδοτική εμμονή για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ολέθριες συνέπειες πάνω στους Έλληνες πολίτες. Ο κρατικός προϋπολογισμός του 2016 που συνετάχθη στις Βρυξέλλες περιλαμβάνει νέους φόρους, αυξήσεις των τιμολογίων των ΔΕΚΟ, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση του ΕΚΑΣ, διατήρηση της ανεργίας και της ύφεσης της Ελληνικής οικονομίας. Παρά ταύτα υπάρχει ακόμα μια μερίδα Ελλήνων που επιθυμεί την παραμονή της πατρίδος μας στην ζώνη του ευρώ και στην Ε.Ε.!

Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει ο Έλληνας πως οι Ευρωπαίοι το μόνο που θέλουν από την Ελλάδα είναι το να την υποδουλώσουν πλήρως; Δεν έχουν σκοπό να συμπεριφερθούν στην πατρίδα μας σαν ισότιμο μέλος γιατί πολύ απλά δεν μας θεωρούν ίσους με αυτούς. Το πρόβλημα είναι πως εμείς πασχίζουμε μανιωδώς να παραμείνουμε στην παρέα τους ακόμα κι αν αυτοί μας εξευτελίζουν καθημερινά, ή, όπως λέγεται στα σημερινά κακοποιημένα Ελληνικά, η Ελλάδα είναι θύμα του bullying της Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου