Ακυβερνησίας το ανάγνωσμα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/11/2015

Ακυβερνησίας το ανάγνωσμα

Μετά το πρόσφατο χαστούκι που δέχθηκε η συγκυβέρνηση χάνοντας το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινοβουλευτικής δύναμής της, επιστρατεύτηκε μέχρι και ο κατά τα άλλα ανύπαρκτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας που προσπαθεί να διαβεβαιώσει πως δεν τίθεται θέμα εκλογών. Ωστόσο, όπως ήταν αναμενόμενο, ουδείς τον πιστεύει. Είναι δεδομένο πως τα πράγματα στην χώρα μας έχουν φθάσει σε οριακό σημείο και όλοι οι μισθοφόροι προσπαθούν να αποτινάξουν από πάνω τους την συνολική ευθύνη.

Στην χώρα πρέπει να ληφθούν πολύ σημαντικές αποφάσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Η αλλαγή της στάσης των εταίρων απέναντι στην Ελλάδα σε ότι αφορά στην συνθήκη του Schengen, η στήριξη ή όχι του ΟΗΕ και της Ε.Ε. στον πόλεμο κατά του ISIS και τα πολύ σοβαρά προβλήματα του μεταναστευτικού και των δημοσιονομικών θεμάτων μένουν αναπάντητα και χωρίς χειρισμό από μια παντελώς απούσα και ανίκανη συγκυβέρνηση.

Την ίδια ώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλάζουν κάθε στιγμή οι συνθήκες και ο τρόπος άμυνας απέναντι στην απειλή της τρομοκρατίας. Στην καρδιά της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες, τέθηκαν από το πρωί (21/11/2015) έκτακτα μέτρα ασφαλείας. Το επίπεδο συναγερμού στην πρωτεύουσα του Βελγίου είναι το μεγαλύτερο (4) καθώς εκφράζονται φόβοι για σοβαρή και άμεση απειλή.

Από την επίθεση στο Παρίσι την προηγούμενη Παρασκευή (13/11/2015) ο κόσμος, και ιδιαίτερα η Ευρώπη, έχει περάσει σε μία νέα εποχή, αυτήν του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου που η ίδια ενέπνευσε και ξεκίνησε με την στάση και την πολιτική που εφαρμόζει. Στην Ελλάδα, δυστυχώς, δεν έχει γίνει κατανοητή η σοβαρότητα της καταστάσεως και γι' αυτό εξακολουθεί να υπάρχει γενική αδιαφορία και αδράνεια ως προς τα τεκταινόμενα εντός και εκτός των συνόρων.

Οι εξελίξεις και στην πατρίδα μας αναμένονται ραγδαίες και σημαντικές γι' αυτό όλοι οφείλουμε να επαγρυπνούμε. Πάνω από όλα, όμως, οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε πως οι δυτικοί δεν ήσαν και δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι μας και ως εκ τούτου δεν έχουμε κανένα λόγο ούτε να εμπλακούμε στον πόλεμό τους, ούτε να δίνουμε γη και ύδωρ προκειμένου να παραμείνουμε σε μία κατ' ευφημισμόν "συμμαχία" που το μόνο που συνεισφέρει στην χώρα μας είναι προβλήματα και εξαθλίωση του ηθικού και του βιοτικού της επιπέδου.

Η Ελλάδα δεν έχει καμία θέση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα παράγωγά της όπως είναι η ευρωζώνη, αλλά ούτε και στο ΝΑΤΟ. Η γεωπολιτική θέση της Ελλάδος είναι στρατηγική και για τον λόγο αυτό οι δυτικοί προσπαθούν με κάθε μέσο να την θέσουν υπό την κατοχή τους μετατρέποντάς της σε αποικία τους.

Όλοι οι Έλληνες οφείλουμε να αποτινάξουμε τον "Ευρωπαϊκό" μανδύα που επέβαλαν στην ζωή και στην σκέψη μας οι Φράγκοι και να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε και πάλι Ελληνικά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που θα μας κρατήσει στην ουδετερότητα παρέχοντάς μας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια κατά την διάρκεια του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου