Καλλιεργώντας την αστάθεια - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/10/2015

Καλλιεργώντας την αστάθεια

Οι ανερμάτιστοι αμοραλιστές της κυβέρνησης άρχισαν να προετοιμάζουν τους Έλληνες για την νέα εκλογική αναμέτρηση που, προφανώς, έχουν σχεδιάσει για το άμεσο μέλλον. Η προχθεσινή (10/10/2015) αποχώρηση στελέχους της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είναι, αν μη τι άλλο, ύποπτη και περίεργη.

Διαβάζουμε στο κείμενο της παραίτησης πως «[...] Με μεγάλη έκπληξη, διαπίστωσα, όταν ανακοινώθηκε (τελευταίο απ΄όλα ) το ψηφοδέλτιο της Β΄Αθηνών ότι τοποθετήθηκα τελικά στην 17η θέση του ψηφοδελτίου. Κατάφωρα παραβιάστηκε η σύννομη απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, με την παραπάνω «τακτική» που ακολουθήθηκε. Μετά τις αποχωρήσεις και μετακινήσεις των παραπάνω βουλευτών, βρισκόμουν με την νόμιμη διαδικασία της ψήφου του Ελληνικού λαού, μεταξύ της 10ης και 12ης θέσης. Εκ των υστέρων λοιπόν, τοποθετήθηκαν σε ευνοϊκότερες από εμένα θέσεις άτομα, τα οποία , τα ονόματά τους ούτε καν αναφέρθηκαν κατά την διάρκεια της παραπάνω συνεδρίασης [...]».

Μετά από, σχεδόν, ένα μήνα θυμήθηκε να αντιδράσει και να διαμαρτυρηθεί ο βο(υ)λευτής του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν αντέδρασε όταν καταρτίστηκαν τα ψηφοδέλτια του κόμματός του; Τι ζημιά έπαθε από τα όσα καταγγέλλει αφού τελικά επανεκλέχθηκε στα βο(υ)λευτικά έδρανα; Ποιος ο σκοπός αυτής της κίνησης, αν όχι η μεθόδευση της πολιτικής αστάθειας για ακόμα μια φορά;

Είναι προφανές πως ο κυβερνητικός συνασπισμός δεν έχει απαλλαγεί από τα υπαρξιακά του προβλήματα που έγιναν και πάλι ορατά αμέσως μετά τις δύο πρώτες σοβαρές δοκιμασίες του ως κυβέρνηση: Το eurogroup της 5ης Οκτωβρίου 2015 και την ψήφιση των πρώτων μέτρων εφαρμογής της τρίτης δανειακής σύμβασης που αυτός θέσπισε.

Μετά τον διεθνή εξευτελισμό της στο ταξίδι στις ΗΠΑ, η συγκυβέρνηση του χάους προσπαθεί να ανακτήσει την όποια αξιοπρέπεια της έχει απομείνει στο εξωτερικό, ενώ στο εσωτερικό της χώρας αγωνίζεται για να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις δηλώσεις των ασχέτων(;) και προβληματικών στελεχών της και των αντιδράσεων του Ελληνικού λαού.

Ο λαός κατόπιν εορτής, δυστυχώς, αρχίζει και διαπιστώνει πως η ελπίδα που είχε για ελάφρυνση της αβάσταχτης καθημερινότητός του, προσδοκώντας την από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ένα παραμύθι με πολύ άσχημο τέλος.

Ο χειμώνας ακόμα δεν άρχισε... Προεκλογικά είχαμε προειδοποιήσει τους συμπατριώτες μας για το τι τους περιμένει αλλά, μάλλον, κάποιοι το θεώρησαν υπερβολή. Καλώς ή κακώς, οι επιλογές έχουν πάντοτε κόστος και από ότι φαίνεται η εκλογική ετυμηγορία του Ελληνικού λαού θα του στοιχίσει, και πάλι, πάρα πολύ ακριβά.

1 σχόλιο:

  1. Το δυστύχημα είναι πως ακόμα και τώρα, έστω και κατόπιν του μιθρυδατισμού των ΜΜΕ, η ισχνή πλειοψηφία ελληνικού λαού, συνεχίζει εμμονικά να επιζητά την αυτοκαταστροφή του, στηρίζοντας τον Καμμένο Σύριζα και τις επιλογές του. Το ευτύχημα όμως είναι, ότι ο θλιβερός αυτός υπηρετικός θίασος των ξένων δυνάμεων, δε μπορεί να ανταποκριθεί στα συμβατικά του καθήκοντα, αυτά δηλαδή μιας υπαλληλικής διεκπεραίωσης, είτε από ψυχολογική αστάθεια, είτε από εκ φύσεως αδυναμία, οπότε σύντομα θα μπει στον κάδο ανακύκλωσης. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή