Δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/09/2015

Δεν υπάρχει ίχνος αξιοπρέπειας

Το μεγάλο δίλημμα που προκύπτει σε αυτές τις Εκλογές-παρωδία της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, είναι το ποιος επιδεικνύει την μεγαλύτερη αναξιοπρέπεια: Οι πολιτικοί ή οι δημοσιογράφοι;

Οι πολιτικοί εμφανίζονται να αναμασούν τις ίδιες και τις ίδιες Ευρωπαϊκές και οικουμενιστικές ανοησίες που εξαθλίωσαν ένα ολόκληρο Έθνος και ταυτόχρονα επιβεβαιώνουν σε κάθε παρουσία τους το ότι όλοι ανήκουν στο ίδιο σύστημα, όλοι έχουν τις ίδιες επιδιώξεις και όλοι είναι υπηρέτες-μαριονέτες του οικουμενιστικού σχεδίου της ενιαίας διακυβερνήσεως των λαών!

Οι δημοσιογράφοι από την δική του πλευρά είναι όργανα του ιδίου συστήματος καθώς προβάλλουν διαρκώς τα κόμματα και τους πολιτικούς που κατέστρεψαν το έθνος. Επιπλέον, χωρίς να σέβονται τους εαυτούς τους, στέκονται με άθλια υποκριτική σοβαρότητα απέναντι σε φαιδρά πολιτικά πρόσωπα με τα οποία κάποτε γελούσαν.

Ποιος τελικά είναι ο πλέον αναξιοπρεπής; Ο πολιτικός που έχει μετακινηθεί ανάμεσα σε τόσες απόψεις-δηλώσεις όσες και είναι οι μέρες -για να μην πω οι ώρες- ενασχόλησής του με την πολιτική, ή, ο δημοσιογράφος για τον οποίο ισχύει το Αποστολικό «συμβέβηκεν αὐτοῖς τὸ τῆς ἀληθοῦς παροιμίας Κύων ἐπιστρέψας ἐπὶ τὸ ἴδιον ἐξέραμα, καί Ὗς λουσαμένη εἰς κυλισμὸν βορβόρου»;

Νομίζω πως η απάντηση στο ερώτημα δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πως η Ελλάδα μας χάνεται γιατί οι Έλληνες εκλέγουμε εθνικά μειοδότες πολιτικούς και επιτρέπουμε σε δημοσιογράφους αμφιβόλου ηθικής να κατευθύνουν τον τρόπο σκέψης μας.

Στώμεν καλώς! Κάποια στιγμή το κατρακύλισμα στην αθλιότητα πρέπει να σταματήσει και να αρχίσουμε να ανοικοδομούμε την γκρεμισμένη πατρίδα μας! Ως εδώ και μη παρέκει με την φαιδρότητα! Ας σοβαρευτούμε επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου