Η αποτυχημένη ζεύξη Ελλάδος και Ε.Ε. - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

07/09/2015

Η αποτυχημένη ζεύξη Ελλάδος και Ε.Ε.

Ακόμα και οι στημένες προβοκατόρικες δημοσκοπήσεις δεν μπορούν πάντοτε να κρύψουν την αλήθεια, ιδιαίτερα όταν αυτή είναι έκδηλη και εκφράζεται παντοιοτρόπως από τους πολίτες. Έτσι, λοιπόν, δημοσκόπηση τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν χθες (6/9/2015) στην δημοσιότητα δείχνει πως το 43% των Βρετανών ψηφοφόρων υποστηρίζει την έξοδο της χώρας του από την Ε.Ε. έναντι ποσοστού 40% που θα ψήφιζε υπέρ της παραμονής της, ενώ το 17% παραμένει αναποφάσιστο.

Η έρευνα αυτή, που διενεργήθηκε από την εταιρεία δημοσκοπήσεων Survation για λογαριασμό της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, δείχνει ότι για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο του 2014 η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα προτιμούσε την έξοδο της Βρετανίας από την Ε.Ε. των εικοσιοκτώ κρατών-μελών.

Το δείγμα της έρευνας αυτής ήσαν περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι και διεξήχθη στο διάστημα μεταξύ 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2015. Αξίζει να αναφερθεί πως σε προηγούμενη δημοσκόπηση που είχε διεξαχθεί τον Ιούλιο, φαινόταν πως η πλειοψηφία των ερωτηθέντων υποστήριζε την παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε. και μάλιστα σε αρκετά μεγάλο ποσοστό (56%).

Πέραν του προφανούς -δηλαδή το ότι οι δημοσκοπήσεις είναι στημένες και καθοδηγούν την κοινή γνώμη- πρέπει να σημειώσουμε και το εξής: Η Ε.Ε. -και πολύ περισσότερο η ευρωζώνη- διέρχεται μια περίοδο παρατεταμένης κρίσης και αμφισβήτησης και από ότι όλα δείχνουν πως θα οδηγηθεί πολύ σύντομα στην διάλυση.

Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αποφευχθεί η στα εξ ων συνετέθη διάλυση της Ε.Ε. είναι η επιτάχυνση της επιβολής μιας παγκοσμίου διακυβέρνησης, κάτι που έχουν υποστηρίξει και εξακολουθούν να υποστηρίζουν μετά πάθους και επιτάσεως όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί αρχηγοί κομμάτων και κομματιδίων στην Ελλάδα. Η Ε.Ε. δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία από τις πολλές μεθοδεύσεις που ακολουθεί το περιβόητο Ένα τοις εκατό στον δρόμο της επιβολής της μίας οικουμενιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.


Η Ελλάδα μας πρέπει να μείνει έξω από αυτήν εξέλιξη και παγκόσμια επιδίωξη. Δεν είναι δυνατόν να έχουν συνειδητοποιήσει οι Βρετανοί το κακό που συνεπάγεται η "ένωση" των Ευρωπαϊκών κρατών, παρότι δεν έχουν υποστεί τα δεινά που υπέστη η Ελλάδα από την Ε.Ε., και εμείς στην Ελλάδα να εξακολουθούμε να στηρίζουμε προδοτικά κόμματα που κηρύσσουν Ευρωπαϊκή πολιτική!

Στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 πρέπει να ψηφίσουμε Ελληνικά! Να τερματιστεί η βάρβαρη επεκτατική και καταστροφική πορεία της οικουμενιστικής Ευρώπης προς την χώρα μας. Πρέπει να αποτρέψουμε την νέα άλωση που είναι προ των πυλών! Πρέπει να αφυπνισθούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου