Η συμφωνία για τον θάνατο της Ελλάδος - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

11/08/2015

Η συμφωνία για τον θάνατο της Ελλάδος

Η κυβέρνηση συμφώνησε σε όλα με τους δανειστές και προχωράει ολοταχώς κατά την διάρκεια της εορτής της Παναγίας μας προκειμένου να υπογράψει την προδοτική συμφωνία με τους δανειστές. Οι μόνοι εδώ και αιώνες που δεν σεβάστηκαν την μεγάλη εορτή αυτή της Ορθοδοξίας ήσαν οι φασίστες Ιταλοί, όταν το 1945 βύθισαν το καταδρομικό «Έλλη». Η συνέχεια είναι γνωστή, καθώς δύο μήνες μετά ακολούθησε η εμπλοκή της πατρίδος μας στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Μετά τους ναζιστές Ιταλούς λοιπόν, οι αδίστακτοι αμοραλιστές ψευτο-αριστεροί μαθητεόμενοι μάγοι της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με συνεργούς τους πεινασμένους για εξουσία ανεύθυνους Έλληνες, βεβηλώνουν την εορτή της Παναγίας μας με μια προδοτική συμφωνία που θα σημάνει τον οριστικό θάνατο της Ελλάδος και την εξουθένωση των Ελλήνων πολιτών.

Το επόμενο που αναμένεται από την φασιστική κυβέρνηση είναι η αιφνιδιαστική προκήρυξη άμεσων εκλογών, ώστε να απαλλαγεί το ασκέρι του ΣΥΡΙΖΑ από τους αντιφρονούντες με σκοπό την ανεμπόδιστη υλοποίηση των έξωθεν εντολών που έχει λάβει προς εκτέλεση. Οι απατεώνες πολέμιοι των δανειακών συμβάσεων αποδεικνύονται όμοιοι, για να μην πω και χειρότεροι, των προκατόχων τους, αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι ένα: Η πολιτική διάλυσης της Ελλάδος.

Αναμένουμε και πάλι εξελίξεις αλλά και τις εκλογές στις οποίες πρέπει όλοι να αφυπνισθούμε και να διώξουμε διαπαντός το σάπιο πολιτικό κατεστημένο του τόπου μας. Χωρίς την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού δεν μπορεί να γίνει καμία σωστή μεταρρύθμιση, δεν μπορεί να εφαρμοστεί καμία πολιτική που θα σώσει τον τόπο από την καταστροφή και κυρίως δεν πρόκειται ποτέ να ανατείλει ελπίδα για τον τόπο.

Πρέπει άμεσα να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω από τους κοτζαμπάσηδες που την διαφεντεύουν τόσες δεκαετίες! Δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία!

8 σχόλια:

  1. Μανώλη θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνετε κινήσεις συνεργασίας με ανθρώπους εθνικού και παγκόσμιου κύρους που μιλάνε ότι η πολιτική της ρωμιοσυνης είναι η μόνη πολιτική που θα σώσει την Ελλάδα.Ξέρω ότι κάνατε σαν πολιτική παράταξη κίνηση συνεργασίας με την ιερά σύνοδο αλλά είχατε εχθρικη στάση. Στο τελευταίο δεν έμαθα το γιατί και θέλω να μου το πεις. Όσον αφορά για τα πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν την παράταξη γιατί μιλάνε για το Βυζάντιο είναι ο Τάκης Μπαλτακος που το αποδειξε ότι σε άρθρο του στο agioritikovima.gr την αφοσίωση του στην ελληνορθοδοξια και όχι στην ΝΔ και είπε ότι η Ελλάδα δεν είναι δυτική Ευρώπη αλλά Βυζάντιο και ο άλλος είναι ο μουσικοσυνθετης ο Σπανουδακης που τις προαλλες είπε σε ερώτηση γιατί δεν ασχολείται με την πολιτική και απάντησε δεν εκφράζει κανένα κομμα εμένα και τις αξίες του Βυζαντίου.Φυσικά υπάρχουν και άλλοι που δεν πιστεύουν στο σάπιο πολιτικό συστημα και θέλουν μια πρόσκληση κατά την άποψή μου. Μια απάντηση στα ερωτήματα μου στα παραπάνω θα ήθελα γιατί δεν ξέρω. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε γράψει κατ' επανάληψη για τα θέματα των συνεργασιών και έχουμε εξηγήσει γιατί η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι αντίθετη. Για την ενημέρωσή σας θα πρότεινα να διαβάσετε αυτό, που συνοψίζει όλα τα προηγούμενα λεχθέντα.

    Δύο διευκρινήσεις: (α) ο Μπαλτάκος δεν έχει καμία σχέση με τα όσα πιστεύει και πρεσβεύει η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Η κίνηση αυτή είναι καθαρά καιροσκοπική, όπως ήταν και στο παρελθόν η συνεργασία του με την φασιστική ακροδεξιά χρυσή αυγή. Δεν αναφέρομαι καν σε θέματα εμπιστοσύνης και ο νοών ... νοείτω!

    (β) Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ουδέποτε επεδίωξε συνεργασία με την Ιερά Σύνοδο γιατί μια τέτοια κίνηση δεν θα είχε νόημα. Πως μπορεί μια πολιτική Παράταξη να συνεργαστεί με την Ιερά Σύνοδο; Άλλη η αποστολή του ενός και άλλη του άλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oκ με όλα τα παραπάνω. Χωρίς να θέλω να έρθω σε ρήξη και το κάνω για να ενημερωθω επειδή μπαίνω στην ιστοσελίδα της παράταξης είδα το βίντεο τις 18 Ιουνίου 2014 που κάνατε συνάντηση για τα μέλη και τους φίλους της παραταξεως και είδα ότι αναφέρθηκε ο πρόεδρος, σε διάλογο που είχε με κάποιον από τα μέλη, για την ιεραρχία της Ελλάδος και ακουσα ότι δεν έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η τελευταια για την παραταξη. Θα σας παρεθετα το βίντεο με την χρονικη στιγμή αλλά βρίσκομαι σε διακοπές. Επίσης μη μου μιλάτε στον πληθυντικό γιατί νέος είμαι 23 ετών που θα ήθελε επίσης να μάθει για δράσεις της νεολαίας της παράταξης! Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    2. Μπορεί η εκκλησία της Ελλάδος να γίνει χορηγός ? Αυτό σε συνέχεια της ενημέρωσης μου. Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν συναντώ νέους ανθρώπους που έχουν ανησυχίες για το μέλλον τους αλλά και το μέλλον του τόπου. Όταν με το καλό επιστρέψεις από τις διακοπές μπορείς να συναντηθείς με την νεολαία μας και να ενημερωθείς απευθείας από αυτούς για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους.

    Σε ότι αφορά στην Εκκλησία της Ελλάδος, η μόνη η χορηγία που θα περίμενε κανείς είναι το να προβάλλει στους πιστούς μία παράταξη που διοικητικά συγκροτείται αποκλειστικά από ανθρώπους που έχουν ζωή μέσα στην Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλη μια ερώτηση και είναι η τελευταία που έχω προς το παρόν είναι αυτό της διαφήμισης. Την πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ την γνώρισα μέσω διαφήμισης στο agioritikovima.gr. Σας δίνουν τουλάχιστον εκκλησιαστικες ιστοσελίδες και εφημερίδες δωρεάν διαφήμιση αφού είστε η μοναδική ελπίδα του τόπου ? Αν όχι τουλάχιστον δέχονται Διαφήμιση επί πληρωμή όταν έχετε η μπα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μανώλη ξέχασες να μου απαντήσεις στο τελευταίο... Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  5. Δωρεάν δεν δίνει κανείς τίποτε στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή