Μην επικαλείσθε τον λαό! Δεν τον εκφράζετε! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/08/2015

Μην επικαλείσθε τον λαό! Δεν τον εκφράζετε!

Οι φασίστες της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι, εκτός των άλλων, ιταμοί και προκλητικοί! Ο υπουργός-μαριονέτα των Οικονομικών τόλμησε να δηλώσει σήμερα (13/8/2015) πως «εντολή του λαού ήταν η διαπραγμάτευση συμφωνίας. Δεν πρέπει να υπάρχει κανείς και καμία που να δουλεύει για ένα δάνειο-γέφυρα».

Ο λαός βροντοφώναξε ΟΧΙ σε νέα μέτρα, αλλά αυτό δεν πτόησε την κυβέρνηση-θίασο να φέρει στην Βουλή των Ελλήνων την επαίσχυντη προδοτική συμφωνία με τους κατακτητές της Ελλάδος. Δεν ζήτησε συμφωνία! Ζήτησε την απαλλαγή του από την πολιτική της λιτότητος. Δεν έχετε ιδέα τι λέει ο Ελληνικό λαός κ. υπουργέ! Μάλλον, γνωρίζετε πολύ καλά το τι απαίτησε ο λαός, αλλά σας είναι παγερά αδιάφορο! Γιατί το πολιτικό σύστημα εκτός του ότι είναι φασιστικό, βρίσκεται και σε εντεταλμένη υπηρεσία αφανισμού της Ελλάδος!

Δεν μας ενδιαφέρει τι θα πει το eurogroup, δεν μας ενδιαφέρουν τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και του κάθε αποκόμματος της Ελληνικής πολιτικής σκηνής! Μας ενδιαφέρει η Ελλάδα μας να μείνει ανεπηρέαστη από τα προβλήματα που μαστίζουν την Ευρώπη, να μην υπογραφεί καμία νέα δανειακή σύμβαση και κυρίως να σταματήσουν να κανονίζουν τα της Ελλάδος οι δυτικοί και τα πιόνια τους στα Ελληνικά κόμματα!

Πρέπει να διώξουμε άμεσα όλους τους υπηρέτες των ξένων συμφερόντων από την πατρίδα μας! Όσο πιο γρήγορα, τόσο το καλύτερο για την χώρα! Το πολιτικό κατεστημένο καθεστώς στην Ελλάδα είναι το ίδιο μεγάλο πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες αλλά, ευτυχώς, λύνεται με τον ίδιο απλό τρόπο: την απέλαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου