Η Ελλάδα δεν ελευθερώθηκε ποτέ! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/08/2015

Η Ελλάδα δεν ελευθερώθηκε ποτέ!

Η ηρωική επανάσταση του 1821 αποδεικνύεται στις μέρες μας πως ήταν ένα εγχείρημα των πατριωτών Πατέρων μας, που τελικά κατέστη μάταιο αφού "πουλήθηκε" άδοξα από τους κοτζαμπάσηδες που την διαφεντεύουν μέχρι σήμερα. Το μόνο που κέρδισε η Ελλάδα μας από την απελευθέρωσή της, ήταν η τριετής διακυβέρνηση του αείμνηστου και μοναδικού Έλληνα κυβερνήτη, του Ιωάννη Α. Καποδίστρια.

Τα θεμέλια και οι βάσεις που έθεσε ο Καποδίστριας στο Ελληνικό έθνος ήσαν τόσο ισχυρά, που το κράτος υπάρχει μέχρι σήμερα παρά τις αντίθετες προσπάθειες όλων των ανθελληνικών κυβερνήσεων. Η Ελλάδα έμεινε ελεύθερη μόνο κατά την τριετία της διακυβέρνησης του Ι.Α.Καποδίστρια, ενώ από εκεί και μετά ήταν ουσιαστικά πάντοτε Γερμανικό ή Αμερικανικό προτεκτοράτο.

Από τον Όθωνα μέχρι την κυβέρνηση Σαμαρά η Ελλάδα ακολουθεί φιλογερμανική, αν όχι αμιγώς Γερμανική, πολιτική με εξαιρέσεις την διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου και την φιλοαμερικανική πολιτική του, την οποία ακολουθεί πιστά η σημερινή Αμερικανοκίνητη συγκυβέρνηση "αριστερών" και ανεύθυνων. Εξαιρέσεις επίσης, ίσως, ήσαν οι περίοδοι διακυβέρνησης του Ι.Μεταξά και του Γ.Παπαδόπουλου, που όμως επεβλήθησαν με αντικανονικό τρόπο.

Βλέπουμε, λοιπόν, πως η Ελλάδα ήταν πάντα προτεκτοράτο της Γερμανίας ή των ΗΠΑ και ποτέ δεν υπήρξε το αυτόνομο κράτος που ίδρυσε και θεμελίωσε ο Ι.Α.Καποδίστριας. Η πατρίδα μας είναι ένα κακέκτυπο του Λουξεμβούργου και του Liechtenstein, με την διαφορά πως αυτά ευημερούν ενώ η Ελλάδα παρακμάζει και βυθίζεται στην ανέχεια.

Οι Έλληνες φέρουμε ευθύνη για τους πολιτικούς που μας κυβερνούν καθώς επίσης και για την πολιτική που αυτοί ακολουθούν. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αδιαφορούμε πλέον, ούτε να περιμένουμε την λύση του «από μηχανής Θεού» των αρχαίων Ελληνικών τραγωδιών. Η ζωή και το μέλλον μας είναι στα χέρια μας και όσο νωρίτερα το καταλάβουμε, τόσο γρηγορότερα θα απαλλαγούμε από την μάστιγα των κατακτητών μας και των συνεργών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου