Το αδιέξοδο χάος των ατομιστών - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

14/08/2015

Το αδιέξοδο χάος των ατομιστών

Το πρωτοφανές χάος που επικρατεί στο Ελληνικό κοινοβούλιο καθώς και οι έριδες που διαρκώς φουντώνουν μεταξύ των βο(υ)λευτών αποδεικνύει το ότι οι πολιτικοί σχηματισμοί που αποτελούν σήμερα το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν έχουν καμία συνεκτική δύναμη καθώς αποτελούνται από ατομικιστές αμοραλιστές πολιτικάντηδες.

Το πολύ χαμηλό επίπεδο της Ελληνικής Βουλής μας δείχνει πως δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε ανθρώπους που το μόνο που τους απασχολεί είναι ο εαυτός και το μέλλον τους και μάλιστα όταν αυτό είναι χτισμένο πάνω στο αίμα των Ελλήνων πολιτών. Δεν είναι δυνατόν να ακούγονται τόσο βαριές κατηγορίες μεταξύ των πολιτευτών και να μην επεμβαίνει ο εισαγγελέας για να ελέγξει εάν κάποιες αυτές ευσταθούν και αποτελούν αξιόποινες πράξεις!

Επιπλέον, η σημερινή (14/8/2015) συνεδρίαση του eurogroup δεν είναι βέβαιο πως θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα για την κυβέρνηση, με δεδομένο το ότι υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις από αρκετές χώρες, με πρωτοστάτες τους Γερμανούς και τους Φινλανδούς, κάτι που σημαίνει πως παρά την ευκολία με την οποία η συγκυβέρνηση πούλησε του Έλληνες πολίτες, δεν έχει εξασφαλιστεί τίποτε σε ότι αφορά στο μέλλον της πατρίδος μας.

Το ανθελληνικό σάπιο πολιτικό κατεστημένο καθεστώς που έχει έξωθεν επιβληθεί στην πατρίδα μας, οδηγεί την χώρα σε αδιέξοδο και τους πολίτες στην απόλυτη εξαθλίωση. Είναι επιτακτική η ανάγκη της πλήρους αλλαγής του πολιτικού συστήματος και η επιστροφή σε εθνική πολιτική που θα επιστρέψει και πάλι το κράτος στο ρόλο της Μητέρας του λαού και όχι της μητριάς που είναι μέχρι σήμερα.

Η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλο την προδοτική φασιστική πολιτική που έχει επιβληθεί από την Δύση και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής που απέτυχε όπου εφαρμόστηκε. Η λιτότητα και η αδυσώπητη φορολόγηση δεν είναι σε καμία περίπτωση λύση, ούτε πρόκειται ποτέ να καταφέρει να επανεκκινήσει την νεκρή Ελληνική οικονομία.

Η Ελλάδα χρειάζεται Έλληνες πολιτικούς του φρονήματος του Ιωάννη Α. Καποδίστρια. Αρκετά με τους πολιτικούς απογόνους του Κοραή που μας κατάντησαν προτεκτοράτο της Δύσης και κατέστρεψαν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου