222 βο(υ)λευτές καταδίκασαν την Ελλάδα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

14/08/2015

222 βο(υ)λευτές καταδίκασαν την Ελλάδα!

ΑΙΣΧΟΣ! Μόνο αυτή η λέξη είναι ικανή να αποτυπώσει την κατάσταση που επικρατεί στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα. Πρώτη φορά στα χρονικά μία Ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να περάσει τα αντιλαϊκά μέτρα και την ανθελληνική πολιτική που κατέθεσε προς ψήφιση στο κοινοβούλιο και αντί να πέσει δέχθηκε βοήθεια και υπερψηφίστηκε η πρότασή της από την αντιπολίτευση!

Οι βο(υ)λευτές βρήκαν και δεύτερο σημείο σύγκλισης εκτός από αυτό που αφορά στις παχυλές απολαβές τους και δεν είναι άλλο από την υιοθέτηση πολιτικής σκληρής λιτότητας χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για τον τόπο και τους πολίτες του. Οι 222 που ψήφισαν "ναι" στην σημερινή (14/8/2015) ψηφοφορία έγραψαν με μαύρα γράμματα τα ονόματά τους στην μακρά λίστα αυτών που ζημίωσαν την χώρα.

Η πρώτη αριστερή κυβέρνηση αποδεικνύεται η πλέον φασιστική και πιο αντιλαϊκή συγκρινόμενη με σκληρές συντηρητικές κυβερνήσεις όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ιστορία κατέγραψε 222 "εκπροσώπους του λαού" να ψηφίζουν σε βάρος της Ελλάδος, 64 φωνές εναντίωσης στον θάνατο του έθνους και 11 ανίκανους να λάβουν θέση σε ένα τόσο καίριο ζήτημα, ο καθένας για δικούς του λόγους.

Στα αξιοσημείωτα της σημερινής ψηφοφορίας ήταν και πάλι ο πρωθυπουργός που κατηγόρησε τους πάντες πλην του εαυτού του για την σημερινή πρόταση που κατέθεσε η κυβέρνησή του. Ως αρχηγός της αντιπολίτευσης στηλίτευε την πολιτική της λιτότητος και υποσχόταν την κατάργηση των δανειακών συμβάσεων. Ερχόμενος τελικά στην εξουσία αποδείχθηκε αφερέγγυος και ανακόλουθος ψηφίζοντας την χειρότερη και σκληρότερη δανειακή σύμβαση που έχει υπογράψει η χώρα σε ολόκληρη την ιστορία της!

Ο πρωθυπουργός κατηγορεί τα στελέχη του κόμματός του που διαφωνούν με την "συμφωνία" που θέλει να υπογράψει με τους δανειστές, αποκήρυξε την πολιτική που ο ίδιος ασκούσε μέχρι και πριν το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 και εξέφραζε ο προηγούμενος υπουργός των Οικονομικών και τέλος ετοιμάζει το μεγάλο αντισυνταγματικό βήμα καθαίρεσης της προέδρου της Βουλής, την οποία ο ίδιος επέλεξε και πρότεινε.

Η Ελλάδα ζει με τον δικό της τρόπο την "αριστερή" διακυβέρνηση όπως κάποτε την ζούσε η Σοβιετική Ένωση επί Joseph Stalin, η Ρουμανία επί Nicolae Ceaușescu, η Αλβανία επί Enver Halil Hoxha και Mehmet Ismail Shehu. Η μόνη που μπορεί και συναγωνίζεται επάξια την Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθοδηγούμενων από τις ΗΠΑ και την Ε.Ε., στον φασισμό και στην σκληροκαρδία απέναντι στους πολίτες, είναι η Βόρεια Κορέα του Kim Jong-un.

Αυτή την Ευρώπη θελήσαμε; Αυτήν την πρόοδο επιζητούσαμε; Αυτήν την "λαϊκή" κυβέρνηση εκλέξαμε; Αυτή είναι η πραγματικότητα που θέλουμε για τον τόπο και τα παιδιά μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου