Η ψήφος της Κυριακής καθορίζει την ελευθερία ή την δουλεία - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/07/2015

Η ψήφος της Κυριακής καθορίζει την ελευθερία ή την δουλεία

«Σύμφωνα με τα βιβλία της ιστορίας, η δημοκρατία προέρχεται από την Ελλάδα. Φυσικά, οι ιστορικοί θα μπορούσαν να κάνουν λάθος, αλλά αυτή είναι η επικρατούσα άποψη μεταξύ των δυτικών πληθυσμών την οποία με αρκετή ευαισθητοποίηση ενδιαφέρθηκα για να μάθω.

Αυτό που βλέπουμε σήμερα, 2 Ιουλίου 2015, είναι ότι μετά από 2.500 χρόνια στον δυτικό κόσμο μόνο η σημερινή Ελληνική κυβέρνηση ενδιαφέρεται για την δημοκρατία. Η Ελληνική κυβέρνηση, με την έκπληξη και την ανησυχία της πέρα από κάθε άλλη Ευρωπαϊκή κυβέρνηση, ζήτησε με δημοψήφισμα από τον Ελληνικό λαό να αποφασίσει για την τύχη της Ελλάδος. Για να καταφύγει στην δημοκρατία, η Ελληνική κυβέρνηση έχει καθολικά καταγγείλει στο δυτικό κόσμο.

Τόσο πολύ για την δυτική δημοκρατία.

Η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη προπαγανδισμένη απάτη στην ιστορία είναι αυτή που πείθει τον κόσμο ότι κανείς αν δεν είναι μέρος της Δύσης, των απαραίτητων ανθρώπων, ανήκει στους απομονωμένους λαούς. Αν δεν είσαι μέρος της Δύσης είσαι ο κανείς, ανύπαρκτος, ένα τίποτα.

Αυτή η επικρατούσα προπαγάνδα μπορεί να επικρατήσει στην Ελλάδα την Κυριακή, στην περίπτωση που η φοβέρα και οι εκφοβισμοί του Ελληνικού πληθυσμού ενδέχεται να καταψηφίσουν την μόνη κυβέρνηση που αντί να αποδεχτεί μια δωροδοκία από τους εχθρούς της Ελλάδος, πολέμησε για την ευημερία του Ελληνικού λαού.

Αν οι Έλληνες ψηφίζουν υπέρ των καταπιεστών τους και κατά της δικής τους κυβέρνησης, η δημοκρατία στην Ε.Ε. θα πάψει να υφίσταται.

2500 χρόνια πριν οι Έλληνες έσωσαν την ανεξαρτησία τους από την Περσική αυτοκρατορία. Η ψηφοφορία της Κυριακής θα μας πει αν οι Έλληνες έχουν υπηρετήσει και πάλι την ελευθερία ή αν έχουν υποκύψει στην αυτοκρατορία της Washington.

Η μοίρα όλων των Ευρωπαίων και των Αμερικανών θα διευθετηθεί την Κυριακή».

Τα λόγια αυτά ανήκουν και πάλι στον Dr. Paul Craig Roberts και στο χθεσινό (2/7/2015) άρθρο του, όπου για ακόμα μια φορά μέσω της υπερβολής προσπαθεί να συνετίσει και να αφυπνίσει όλους του euro-υπνωτισμένους Έλληνες. Μπορεί να υπερβάλλει στην αναφορά του στην Ελληνική κυβέρνηση, πλην όμως έχει δίκιο πως δεν θα έχουμε καμία απολογία εάν αποδυναμώσουμε την φωνή και την διαπραγματευτική ικανότητα της στο να αντισταθεί στην ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση της πατρίδος μας.

Η ευθύνη μας είναι μεγάλη και ολόκληρη η υγιής πλευρά του πλανήτη μας περιμένει με αγωνία το δυνατό και εκκωφαντικό Ελληνικό «ΟΧΙ» που απευθύνεται προς τους φασίστες της Ε.Ε. που ήδη ονειρεύονται την κατάλυση του πολιτεύματος στην Ελλάδα!

3 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω να βγει το ΟΧΙ. Να δω ο Τσίπρας θα κάνει τη ρήξη;; Δεν το νομίζω...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανδρέας Άς μήν μάς παρασύρει ο ενθουσιασμός. Ρήξη σημαίνει "ΔΡΑΧΜΗ" καί αυτό ο Τσίπρας δέν πρόκειται νά τό κάνη. Οι συσχετισμοί εντός του ΣΥΡΙΖΑ δέν δείχνουν κάτι τέτοιο αλλά καί ο ίδιος είναι υπέρ τού ΕΥΡΩ. Επιπροσθέτως, η πλειονότης του λαού, ακόμη καί αυτοί που θά ψηφίσουν ΟΧΙ δέν θέλουν ΔΡΑΧΜΗ λόγω φοβιών. Ο λαός πρέπει νά προετοιμαστή καταλλήλως γιά νά τό αποδεχθή.
    Ή άποψη μου είναι ότι θά υπογράψη μιά συμφωνία που στήν καλύτερη γιά εμάς περίπτωση θά είναι αυτά που τούς είχε προτείνει, δηλαδή 8,5 δίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με την ανάλυση σας κύριε Λιάκο! Αυτό πιθανότατα θα κάνει ο σύριζα. Απλά να συμπληρώσω οτι με το σχόλιό μου ήθελα να υπονοήσω οτι ο Τσίπρας παίζει θέατρο και οτι έχουν συμφωνήσει ήδη με τους Εβραιοευρωπαίους! Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψή, μπορεί να κάνω και λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή