Der Narr Erpresser Herr. Regling - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/06/2015

Der Narr Erpresser Herr. Regling

Αυτοί είναι οι "εταίροι" μας, αυτοί είναι οι "σύμμαχοί" μας, αυτοί είναι υπέρ των οποίων κλήθηκε ο Ελληνικός να διαδηλώσει. Ο φαιδρός Γερμανός διευθύνων σύμβουλος του EFSF (Ευρωπαϊκός μηχανισμός στήριξης), Klaus P. Regling, απηύθυνε "προειδοποίηση" προς την Ελλάδα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, λίγο μετά την ολοκλήρωση του σημερινού (18/6/2015) eurogroup. Ο τραγικός Regling δήλωσε αστήρικτα, προκλητικά και φασιστικά πως ο EFSF έχει το δικαίωμα να ζητήσει πίσω όλα τα χρήματα που έχουν δοθεί στην Αθήνα, αν δεν πληρωθεί η δόση στο ΔΝΤ.

Ερωτηθείς σχετικά με τις συνέπειες που μπορεί να έχει μία ενδεχόμενη μη καταβολή των δανειακών υποχρεώσεων της Ελλάδος προς το ΔΝΤ στο τέλος του μήνα, απάντησε ότι σύμφωνα με το καταστατικό του EFSF υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν άμεσα απαιτητά τα δάνεια από τον μηχανισμό, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο.

Όπως αναληθώς ισχυρίστηκε, ο δανεισμός του EFSF είναι συνδεδεμένος με εκείνον του ΔΝΤ και πρόσθεσε ότι εάν η Ελλάδα δεν καταβάλλει την δόση της προς το Ταμείο, τότε αυτό θα αποτελέσει πιστωτικό γεγονός και ο μηχανισμός μπορεί να ζητήσει την επιστροφή συνολικά 140 δις ευρώ. Θυμίζω πως η μη καταβολή της οποιαδήποτε δόσης στο ΔΝΤ δεν καθιστά πιστωτικό γεγονός σύμφωνα και με τους τέσσερις δυτικούς οίκους αξιολόγησης, άρα ο Regling είτε συνειδητά ψεύδεται, ή/και είναι ελλιπώς ενημερωμένος κάτι που δεν μπορεί να είναι αποδεκτό στην θέση που κατέχει.

Αναφερόμενος στην πρόταση της Ελληνικής πλευράς για εξαγορά του Ελληνικού χρέους που βρίσκεται στην ECB από τον EFSF ώστε να μετατεθεί χρονικά, δήλωσε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η παρούσα η αξιολόγηση και στην συνέχεια να υπάρξει νέο πρόγραμμα που θα μπορούσε να περιλαμβάνει κάτι τέτοιο, χωρίς όμως να δεσμευτεί περισσότερο.

Οι Ευρωπαίοι μέρα με την ημέρα δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο, αυτό του μίσους και της κακίας. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να διαλύσουν μία χώρα με σκοπό να την κατακτήσουν. Μπορεί να έχουν αντικαταστήσει τις βόμβες με συνθήκες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, παραμένουν όμως οι ίδιοι σκληροί και ανάλγητοι εγκληματίες πολέμου που αιματοκύλισαν δύο φορές κατά τον παρελθόν ολόκληρο τον κόσμο.

Η ευθύνη βαρύνει πλέον αποκλειστικά μόνο εμάς τους Έλληνες που καθόμαστε ακόμα στο ίδιο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους επίδοξους κατακτητές και τους καταπατητές της πατρίδος μας. Δεν μπορεί να νοείται σήμερα Έλληνας που να επιθυμεί να «ανήκει στην Δύση» ή να υποστηρίζει την παραμονή της Ελλάδος στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν τους θέλουμε! Δεν έχουμε καμία σχέση μαζί τους! Δεν επιθυμούμε την παραμικρή συνδιαλλαγή με τα όργανα και τους επικεφαλής τους! Δεν θέλουμε τα χρήματά τους και πολύ περισσότερο τους μηχανισμούς "στήριξής" τους που προσφέρουν κάθε άλλο παρά στήριξη.

Ως εδώ! Η Ελλάδα δεν είναι αποικία της Ευρώπης και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι! Έλληνες και Ευρωπαίοι!

1 σχόλιο:

  1. Αδελφέ...θα μας κατακτήσουν αποτρελλαμένους!Ο Τσιπρας γιατι δεν συνεργάζεται με τον Πούτιν?Τι στην ευχή το παίζει σε διπλό ταμπλό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή