Πολεμήστε τους προδότες! Όχι την Ελλάδα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

17/03/2018

Πολεμήστε τους προδότες! Όχι την Ελλάδα!

Με ιδιαίτερη θλίψη διάβασα το ψήφισμα που τέθηκε προς υπογραφή στον γνωστό προβοκατόρικο διαδικτυακό τόπο και υποτίθεται πως έχει γραφεί από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το επαίσχυντο κείμενο του ψηφίσματος αναφέρει πως «Αν τολμήσετε να επιβάλλετε μεθοδευμένη εξοντωτική ποινή στον ΠΑΟΚ προς τέρψιν των Μαφιόζων της Αθήνας, αυτομάτως να θεωρήσετε τα φύλλα πορείας μας, σε περίπτωση επιστράτευσης, ως απλά κουρελόχαρτα. Κανένας οπαδός του ΠΑΟΚ σε μάχες για τη δικιά σας Ελλάδα. Εμείς πολεμάμε ΜΟΝΟ για τον ΠΑΟΚ».

Είναι προφανές πως έχουν δρομολογηθεί άσχημες γεωπολιτικές εξελίξεις για την Πατρίδα μας και οι μισθοφόροι σε όλα τα μέτωπα καλλιεργούν το κλίμα και την κοινή γνώμη προκειμένου όλα να έρθουν φυσιολογικά και να μην υπάρξουν αντιδράσεις.

Τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε την συγκυβέρνηση από την μία να εκδιώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους για την υπόθεση της Novartis και από την άλλη κυριολεκτικά να χαρίζει την βιομηχανία της ΣΕΚΑΠ στον δικό της ευνοούμενο και αχυράνθρωπο της Δύσης, που ήρθε εκδιωγμένος από την Ρωσία για να διαδραματίσει έναν αρκετά ύποπτο και σκοτεινό ρόλο στην Ελλάδα.

Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκε το ποδόσφαιρο ως η αφορμή για την ακόμα μεγαλύτερη πόλωση ανάμεσα στους "βόρειους" και στους "νότιους". Κάποιοι μισθωτοί προβοκάτορες δημιούργησαν επεισόδια και αμαύρωσαν δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες του ΠΑΟΚ με τους "Αθηναίους" αντιπάλους του προκειμένου να καταλήξουμε στο αισχρό κείμενο που διαβάσατε στην αρχή του άρθρου.

Οι σκηνές που όλοι είδαμε τις προηγούμενες εβδομάδες δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας ότι η πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών παραγόντων είναι μαφιόζοι, απατεώνες, τραμπούκοι, διαπλεκόμενοι με την πολιτική εξουσία, ενέχονται σε υποθέσεις πώλησης ναρκωτικών ή/και όπλων, εμπλεκόμενοι ευθέως ή πλαγίως με ξένες μυστικές υπηρεσίες, άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, που βρίσκονται σε εντεταλμένη υπηρεσία.

Επειδή το ψάρι πάντοτε βρωμάει από το κεφάλι, (και) για όλα τα παραπάνω την καθολική ευθύνη έχει ο πολιτικός κόσμος της Ελλάδος, που είναι σάπιος από άκρο έως άκρου χωρίς την παραμικρή εξαίρεση! Έτσι, ανενόχλητοι κάποιοι προδότες έχουν συναινέσει με την διοικητική διαίρεση της Ελλάδος και εργάζονται πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε! Πρέπει να μας βρουν απέναντί τους!

Κανείς δεν μπορεί να μας πείσει πως οι οπαδοί μιας μεγάλης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ομάδας όπως είναι ο ΠΑΟΚ είναι ανθέλληνες! Ανθέλληνας είναι ο αρρωστημένος εγκέφαλος που σκέφτηκε αυτή την ελεεινή κίνηση προκειμένου να διχάσει τους Έλληνες. Εξ άλλου οι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο αχαρακτήριστος πρόεδρος της ΠΑΕ, που προκειμένου να σώσει το τομάρι του -κατά το κοινώς λεγόμενο- εγκατέλειψε όχι μόνο την ομάδα αλλά και την Χώρα, προκειμένου να κρυφτεί άνανδρα και να αποφύγει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για την στάση που επέδειξε και αρμόζει μόνο σε τραμπούκους και αλιτήριους!

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που διακρίνουν όλους τους προδότες είναι η ανανδρία, η δράση στο παρασκήνιο και το ιδιαίτερα σκληρό τέλος της ζωής τους, καθώς όπως λέει η σοφή ρήση του λαού μας «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς».

Ας μείνουμε ψύχραιμοι και κυρίως αποστασιοποιημένοι από τα επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια που παίζονται σε βάρος της Πατρίδος μας. Δεν πρέπει ούτε να επηρεαστούμε, ούτε να συμμετέχουμε στην πόλωση που καλλιεργείται με ιδιαίτερη μαεστρία από τους εχθρούς και τους Εφιάλτες του Έθνους. Μας περιμένουν δύσκολες μέρες και οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και σε εγρήγορση.

18 σχόλια:

  1. Πρόεδρε,έχεις κάποια απόδειξη ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι απατεώνας,τραμπούκος κ.τ.λ.;Την εξυπνάδα ότι ο Σαββίδης έφυγε για να κρυφτεί,την σκέφτηκαν οι μισθοφόροι-υπάλληλοι του μισθοφόρου-υπαλλήλου-κρετίνου Αλαφούζου,αλλά αποδείχτηκε ότι έφυγε για να κλείσει μια συμφωνία πώλησης(κοινώς πήγε στη δουλειά..).Η πολεμική που του ασκούν,δεν δείχνει ότι μάλλον δεν είναι ένας απ'αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποδείξεις έχω μόνο για όσα ισχυρίζομαι και όχι για αυτά που καταλαβαίνει ο καθένας. Εγώ μίλησα για την πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών παραγόντων και νομίζω πως κανείς νουνεχής δεν έχει αντίρρηση επ' αυτού. Το εάν ανήκει σε κάποια (και σε ποια) κατηγορία ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, ούτε το ξέρω, ούτε με απασχολεί. Δεν ήταν άλλωστε αυτό το πνεύμα ή το αντικείμενο που απασχόλησε του άρθρο μου.

      Επίσης, δεν ξέρω ποιος πρωτοσχολίασε το ότι έφυγε από την Χώρα και δεν είναι και πάλι το ζητούμενο. Εμένα με ενοχλεί, που δεν στάθηκε με παρρησία να υπερασπιστεί την στάση του. Λάθος ή σωστή ήταν η άποψή του. Έχει δίκιο να φωνάζει για την αδικία, αλλά το έχασε από τον τρόπο που το απαίτησε και το κάκιστο παράδειγμα που έδωσε μπαίνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο που πέτυχε είναι να εκθέσει τον ΠΑΟΚ και τον λαό του. Αυτό είπα και αυτό επαναλαμβάνω.

      Διαγραφή
    2. Το δίκιο είναι ιερό.Δεν χάνεται,ούτε συμψηφίζεται με ...κάκιστα παραδείγματα.
      Επίσης το ότι είναι πατριώτης και καλός χριστιανός δεν σημαίνει ότι είναι..καρπαζοεισπράκτορας!

      Διαγραφή
    3. Δεν καταλαβαίνω πώς συσχετίζεται η απάντησή σας με τα όσα έγραψα...

      Διαγραφή
  2. Δεν εφυγε να κρυφτη πηγε να φερει 1.6 δις γιατη ερχοντε εκλογες φιλαρακο , και ο θεο σας να σας φυλαει απο εδω και περα . Τα βαλατε με τον λαο του ΠΑΟΚ γιατη δεν γουσταρατε τον σαβιδη τωρα λουστητετα . Και μην ψαχνετε προδοτες στον λαο του ΠΑΟΚ προδοτες ειστε εσεις οπως φενετε και απο τον ριζοσπαστην και απο τον κοπο που μπηκες να γραψεις αυτην την αηδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σας είναι ανορθόγραφο κυριολεκτικά και μεταφορικά! Δεν ξέρω πώς διαβάσατε τα όσα έγραψα, αλλά θα ήθελα να μου υποδείξετε το σημείο εκείνο στο οποίο τα έβαλα ή καταλόγισα ευθύνες στον λαό του ΠΑΟΚ! Ίσα-ίσα! Αυτόν υπερασπίστηκα και γι' αυτόν έγραψα τα όσα έγραψα, παρότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα με αηδιάζει και δεν μπορώ να υποστηρίξω καμία ομάδα πλην της Εθνικής.

      Τον ριζοσπάστη τον παρέθεσα για να καταλάβει και ο πλέον μυωπικός και φανατισμένος φίλαθλος πως το πολιτικό σύστημα εκμεταλλεύεται προς όφελός του και σε βάρος του Έθνους την αγάπη φιλάθλων για την ομάδα τους! Για κανέναν άλλο λόγο!

      Θα συνιστούσα, λοιπόν, ψυχραιμία και μία ακόμα ανάγνωση στο άρθρο. Για να δείτε ποιους ακριβώς στηλιτεύω και γιατί και να θυμώσετε με τους πραγματικούς υπαίτιους και όχι με αυτόν, που απλά περιγράφει την πραγματικότητα γιατί θέλει, όπως και εσείς άλλωστε, να αλλάξει!

      Διαγραφή
  3. Ο Σαββίδης, το έχω ακούσει ως σχόλιο από πολλούς, το πίστευα και εγώ με κάποιο ερωτηματικό, θεωρείτε ως άνθρωπος του προέδρου της Ρωσίας Πούτιν που προσπαθεί μέσω αυτού να εδραιώσει το Ρώσικο κεφάλαιο στην Ελλάδα, για πολλούς λόγους βέβαια. Το ερωτηματικό το δικό ήταν λόγω της συμπεριφοράς του εν λόγου "επενδυτή" που παρουσίαζε και παρουσιάζει εικόνα μαφιόζου παρά επιτυχημένου επιχειρηματία. Πώς είναι δυνατόν να εκτίθεται ένας ηγέτης, ο Πούτιν, από τέτοιους ανθρώπους;
    Αν λοιπόν γνωρίζεις ότι ο Σαββίδης είναι διωγμένος από τη Ρωσία, το θεωρώ πολύ πιθανό αλλά δεν γνωρίζω συγκεκριμένα στοιχεία, γράψε, αν μπορείς βέβαια κάτι για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποια στιγμή, αν κριθεί σκόπιμο, θα παραθέσω αρκετά στοιχεία. Έχω και προσωπική πείρα σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί που επεδίωξαν και προετοίμασαν το έδαφος προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα. Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με όλα όσα συμβαίνουν στην Πατρίδα μας. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν σχετίζεται με τον Putin, ούτε εκπροσωπεί Ρωσικά κεφάλαια και επενδύσεις.

      Διαγραφή
    2. Διάβασε και κάτι..π.χ. το βιογραφικό του,μή μας λες κάτι που..άκουσες(άλλο και τούτο!!!)

      Διαγραφή
    3. Πότε έγραψα κάτι ... "που άκουσα"; Προφανώς ή τα Ελληνικά μου δεν είναι επαρκή ή υπάρχει πρόβλημα στην ανάγνωση!

      Πάντοτε γράφω με αποδείξεις και αρκεί μια προσεκτική ανάγνωση των κειμένων μου προκειμένου να επαληθευθεί ο ισχυρισμός.

      Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον τυφλό φανατισμό, που οδηγεί τους ανθρώπους στον παραλογισμό. Δεν έχετε απέναντί σας εχθρό αλλά σύμμαχο! Μπορείτε, επιτέλους, να το καταλάβετε;

      Διαγραφή
    4. Διάβασε και κάτι..π.χ. το βιογραφικό του,μή μας λες κάτι που..άκουσες(άλλο και τούτο!!!).............Το σχόλιο απευθυνόταν στον ..άλλο ανώνυμο που επικαλείται σχόλιο που έχει ''ακούσει από πολλούς''.

      Διαγραφή
    5. Έτσι όπως διατυπώθηκε και τοποθετήθηκε το σχόλιο δεν μπορούσα να το καταλάβω. Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση.

      Διαγραφή
  4. Ρε π@π@ρ@ ανώνυμε.... Καλά που δεν ξέρεις να διαβάζεις και να γράφεις... Τουλάχιστον μάθε να γράφεις το όνομα σου... Τόσο άντρας είσαι τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχραιμία! Δεν θα πέσουμε στο επίπεδο κανενός, που γράφει ανώνυμα και χωρίς αποδείξεις των ισχυρισμών του. Είμαστε υπέρ του διαλόγου, αλλά με επιχειρήματα και όχι με εμπάθεια και προσωπικούς χαρακτηρισμούς.

      Διαγραφή
  5. Σας είχα σε εκτίμηση κι εσάς και την "Κοινωνία", την οποία στήριξα πολλάκις. Πλέον μετά από αυτό το επαίσχυντο κείμενο που διάβασα, αργά βέβαια, έχετε τελειώσει για εμένα.
    Τα βάζετε με τον Ιβάν Σαββίδη, λέγοντας ότι μιλάτε με επιχειρήματα, αλλά στο κείμενό σας, δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα. Μόνο οπαδικό μίσος και ανυπόστατες φήμες.
    Μέχρι να δώσετε στοιχεία, να ξέρετε ότι εμείς εδώ στη Βόρεια Ελλάδα έχουμε πολύ ψηλά τον Ιβάν, που με τα λόγια και τις πράξεις του θυμίζει τον τρόπο σκέψης και ζωής του μεγάλου Ιωάννη Καποδίστρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράφετε ανώνυμα και συνεπώς δεν μπορώ να γνωρίζω αν είστε κάποιος στον οποίο έχω -μέχρι σήμερα- εκτίμηση ή όχι. Το βέβαιο είναι πως όταν κάποιος κρύβεται πίσω από ανώνυμους αφορισμούς και ύβρεις, προφανώς δεν έχει επιχειρήματα.

      Θεωρώ πως τα Ελληνικά μου είναι σε επίπεδο άνω του μετρίου και η γραφή μου αρκετά κατανοητή. Εάν διαβάσετε δεύτερη -και πιο ψύχραιμη- φορά το άρθρο, ίσως να καταλάβετε το πνεύμα μου.

      Όσο για το οπαδικό μίσος, που με κατηγορείτε; Διαβάστε προσεκτικά τι γράφω: «Εξ άλλου οι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι ο αχαρακτήριστος πρόεδρος της ΠΑΕ, που προκειμένου να σώσει το τομάρι του -κατά το κοινώς λεγόμενο- εγκατέλειψε όχι μόνο την ομάδα αλλά και την Χώρα, προκειμένου να κρυφτεί άνανδρα και να αποφύγει να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για την στάση που επέδειξε και αρμόζει μόνο σε τραμπούκους και αλιτήριους!».

      Τέτοιοι τραμπούκοι υπήρχαν -και σε ορισμένες περιπτώσεις εξακολουθούν να υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις ομάδες και κυρίως σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, αλλά και μικρότερες ή επαρχιακές. Όποιος δεν το γνωρίζει αυτό είναι ή αφελής και προσκολλημένος στην ομαδούλα του ή ανίδεος περί τα του ποδοσφαίρου.

      Διαγραφή
  6. κ.Βολουδάκη, μπορεί το επίπεδο των ελληνικών σας να είναι άνω του μετρίου, αλλά και πάλι γράφετε χωρίς κανένα επιχείρημα. Μιλάτε με τα χειρότερα λόγια για τον κ. Σαββίδη, αλλά κρατάτε για τον εαυτό σας όσα "ξέρετε". Θα ήταν χρήσιμο να ξυπνήσετε κι εμάς που βλέπουμε στο πρόσωπό του μια ελπίδα για τη Βόρεια, κι όχι μόνο, Ελλάδα.
    Το μόνο σας επιχείρημα είναι ότι κρύφτηκε και δε λογοδότησε για την πράξη του. Φαντάζομαι θα γνωρίζετε ότι είναι ο μοναδικός άνδρας αυτής της χώρας ο οποίος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την πράξη του και ο μοναδικός ποδοσφαιρικός παράγοντας που δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και τηρεί ακόμα την τιμωρία του (3 χρόνια αποκλεισμός από το γήπεδο). Σε κάθε παιχνίδι στέκεται έξω από το γήπεδο, χαιρετάει τους παίχτες και φεύγει, ενώ θα μπορούσε να μπαίνει και να πληρώνει απλά ένα πρόστιμο, όπως κάνουν άλλοι παράγοντες. Αν αυτά δε δείχνουν κάτι για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, θα ήθελα πραγματικά και με επιχειρήματα να μας εξηγήσετε τι γνωρίζετε και τον χαρακτηρίζετε άνανδρο, τραμπούκο, αλιτήριο, αχυράνθρωπο κλπ.
    Φυσικά το οπαδικό μίσος που αναφέρω βασίζεται στο ότι δεν έχω διαβάσει κάποιο άρθρο σας για άλλο ποδοσφαιρικό παράγοντα που κυβερνάει ουσιαστικά τη χώρα, διχάζει χειρότερα με το λόγο του, ενώ έχει και μπόλικες υποθέσεις με τη δικαιοσύνη. Αλήθεια ποια είναι η γνώμη σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε συνομιλητή μου, εσείς γνωρίζετε ποιος είμαι και αναφέρεστε ονομαστικά σε μένα, ωστόσο εγώ δεν μπορώ να ξέρω με ποιον συνομιλώ από την στιγμή, που επιλέξατε την αρκετά περίεργη επιλογή της ανωνυμίας.

      Όσα παραθέσατε για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, ούτε τα γνωρίζω, ούτε αφορούν στα όσα έγραψα στο συγκεκριμένο άρθρο. Όμως, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως ο άνθρωπος αυτός δεν είναι ελπίδα ούτε για μας εδώ στην Βόρειο Ελλάδα, ούτε για την Ελλάδα ολόκληρη. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την επιχειρηματική του δραστηριότητα, όπου μια συζήτηση με εργαζομένους του είναι ικανή να σας διαφωτίσει.

      Όσον αφορά στο οπαδικό μίσος καλό θα ήταν να διαβάσετε και άλλα άρθρα του παρόντος ιστολογίου. Δεν γράφουν πολλοί εναντίον εμπόρων ναρκωτικών αναφερόμενοι στην ποδοσφαιρική παραγοντική δραστηριότητά τους, ούτε για υπόδικους παράγοντες μεγάλων και μικρών ομάδων.

      Τέλος, να σας αναφέρω πως είμαι φίλος του ποδοσφαίρου και γι' αυτό δεν ασχολούμαι με το Ελληνικό πρωτάθλημα διότι δεν έχει σχέση με το άθλημα, παρά μόνο με αλητεία και υπόκοσμο. Από τα μικρά μου χρόνια είμαι φίλαθλος μόνο της Ρεάλ Μαδρίτης και συνεπώς δεν έχω κανένα λόγο να εναντιωθώ στον ΠΑΟΚ.

      Διαγραφή