Κυβέρνηση αναρχικών και ασύδοτων (2) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

17/07/2017

Κυβέρνηση αναρχικών και ασύδοτων (2)

Η κυβέρνηση εξακολουθεί να εμπαίζει την νοημοσύνη των ελάχιστων (πια) σκεπτόμενων κατοίκων της Πατρίδος μας, ενώ ταυτόχρονα δοκιμάζει στο έπακρο την ανοχή τους στον παραλογισμό και στην αλητεία, που "βασιλεύει" τα τελευταία χρόνια στην παρακμάζουσα Ελλάδα.

Πριν από λίγες ώρες γίναμε (και πάλι) μάρτυρες θλιβερών επεισοδίων σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων, που βρίσκονται στο ΑΤ των Εξαρχείων. Μια ομάδα εγκάθετων, μισθοφόρων, ανεγκέφαλων και άνανδρων νεαρών επιτέθηκαν με πέτρες στο τμήμα και στους φρουρούς τους, αλαλάζοντας αφιονισμένοι και καταστρέφοντας αυτοκίνητα και καταστήματα αθώων πολιτών, που δεν ευθύνονται σε τίποτε.

Νωρίτερα το απόγευμα, έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου εκδικαζόταν η έφεση της "φοιτήτριας", -που βρίσκεται φυλακισμένη εξαιτίας της συμμετοχής της σε τρομοκρατική οργάνωση- φιλοκυβερνητικοί τραμπούκοι υποστηρικτές της θεώρησαν "δημοκρατικό" και επιβεβλημένο να πυρπολήσουν κάδους και να τους εκτοξεύσουν κατά παντός περαστικού, πεζού ή αυτοκινήτου, στους γύρω δρόμους! Ηθικός αυτουργός αυτών των βανδαλισμών είναι η κυβέρνηση, που επέτρεψε ατιμώρητες τις άθλιες δηλώσεις του υπουργού της Δικαιοσύνης και του αναπληρωτή υπουργού της Υγείας, εναντίον των δικαστών και του θεσμού της Δικαιοσύνης.

Μόλις πριν από τρεις ημέρες, το μεσημέρι της Παρασκευής 14 Ιουλίου 2017, οι εργαζόμενοι στην γνωστή και μη εξαιρετέα "αριστερή" εκδοτική εταιρεία με τα διάφορα ονόματα αλλά τον ένα ιδιοκτήτη, είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της στην οδό Βαλτετσίου (στο κέντρο της Αθήνας) ζητώντας τους δεδουλευμένους μισθούς που τους οφείλει ο "αριστερός" εκδότης. Βλέπετε είναι καλή η "αριστερή" ρητορική, αλλά ακόμα καλύτερη είναι η ... "δεξιά" τσέπη!

Αυτή είναι η Ελλάδα των "αριστερών", που ενδιαφέρονται -τάχα- για τον λαό! Αυτό, που τελικά τους ενδιαφέρει, είναι η κατάληψη της εξουσίας και η παραμονή τους εκεί ακόμα και αν χρειαστεί να αιματοκυλίσουν την χώρα, όπως έκαναν και στην περίοδο του συμμοριτοπολέμου, τον οποίο σήμερα προσπαθούν να παρουσιάσουν ως ... "εμφύλιο".

Επιτέλους πόσο αίμα πρέπει να χυθεί ακόμα για να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και την αδιαφορία;

1 σχόλιο:

  1. Οι κυβερνώντες ανέκαθεν είχαν εκλεκτική συγγένεια μέ όλα αυτά τά κοινωνικά αποβράσματα διότι είναι σάρξ εκ τής σαρκός τους! Εξ άλλου ποτέ δέν τό έκρυβαν.Απλώς τώρα που είναι στήν εξουσία ηδονίζονται νά τό διαλαλουν αφ' υψηλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή