Είναι ήδη πολύ αργά! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

18/05/2017

Είναι ήδη πολύ αργά!

Από ότι φαίνεται, η αθλιότητα αυτού του τόπου δεν έχει όριο. Το Ελληνικό κυνοβούλιο (δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος) μέρα με την ημέρα αποκαλύπτει ολοένα και περισσότερο την τραγικότητα του καταντήματος της Πατρίδος μας. Η εικόνα των βο(υ)λευτών που αλληλοβρίζονται σαν αλήτες του δρόμου, ή που συμπλέκονται σαν περιθωριακοί τύποι του υποκόσμου, σίγουρα δεν είναι σημάδι πολιτισμένης κοινωνίας.

Τα υποκινούμενα και επαναλαμβανόμενα επεισόδια -τόσο στο κυνοβούλιο, όσο και στα γήπεδα- αποτελούν μέρος ενός πολύ καλά οργανωμένου σχεδίου, που πατώντας πάνω στην γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση προσπαθεί να προκαλέσει μία ανεξέλεγκτη έκρηξη. Αν αυτό επιτευχθεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η αναστολή άρθρων του Συντάγματος και η ολοκλήρωση της καταστροφής, κάτι που επιθυμεί σφόδρα το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.

Το πολυνομοσχέδιο, που ψηφίζουν σήμερα (18/5/2017) οι ψεύτες της "αριστεράς" συνεπικουρούμενοι από τους θεομπαίχτες πατριδοκάπηλους ανεύθυνους Έλληνες, είναι η τραγική συνέχεια της πολιτικής που εφάρμοζαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα ανερυθρίαστα τολμούν να συμπεριφέρονται -τάχα- ως ... αντιπολιτευόμενοι!

Επιπλέον, διαβάσαμε και την "απειλή" γνωστού "βαρώνου" επιχειρηματία -που εκτός των άλλων δραστηριοτήτων του, εντός και εκτός Ελλάδος, στο "ενεργητικό" έχει την διάλυση ενός εκ των ισχυρότερων τεχνολογικών ομίλων της Ευρώπης, με την πώληση στους Αμερικάνους και στους Ρώσους τόσο τεχνολογίας, όσο και τεχνογνωσίας- πως θα αποσύρει και το τελευταίο κομμάτι της επιχειρηματικής του δραστηριότητος εκτός Ελλάδος.

Τι μέλλον, λοιπόν, μπορεί να έχει ένας τόπος όπου "βασιλεύει" ("δημοκρατικά" πάντοτε) ένα πολιτικό κατεστημένο που έχει ως αποστολή την διάλυση του κράτους και την εξαθλίωση των κατοίκων του, βοηθούμενο και υποστηριζόμενο από μία επιχειρηματική αγορά όπου στο σύνολό της είναι βαθειά διαπλεκόμενη με τους πολιτικάντηδες;

Αν προσθέσει κανείς και το έλλειμμα της πνευματικής ηγεσίας, τότε η κατάσταση μπορεί να περιγραφεί με μία λέξη: Απελπιστική!

Και όμως! Η κατάσταση δεν είναι χειρότερη από αυτήν που αντίκρισε όταν πάτησε το πόδι του στην Χώρα μας ο Μοναδικός Έλληνας Κυβερνήτης της Ελλάδος, ο Ιωάννης Α. Καποδίστριας. Το μόνο που μένει είναι να ακολουθήσουμε πιστά το παράδειγμά του, δηλαδή την ακράδαντη πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό, την αυταπάρνηση του και το ακάματο του έργου του!

Θυμηθείτε πως η πολιτική δεν είναι τίποτε άλλο παρά πόλεμος μεταξύ χορηγών! Γι' αυτό δεν μας απασχολεί τίποτε και κανένα πρόβλημα δεν φαντάζει αξεπέραστο. Γιατί ο δικός μας Χορηγός είναι ο ισχυρότερος όλων και ο Μόνος αήττητος: Ο Θεός μας!

1 σχόλιο:

  1. Και κάτι αναγκαίο που πρέπει να προσθεθεί έστω και σαν σχόλιο:

    Πόλλοι απλοί Χριστιανοί πολιτές του Ελληνικού Κράτους γνωρίζουν ή ακούν τις προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας. Το διαδύκτιο είναι γεμάτο από αυτές και μάλιστα ένας Μητροπολίτης εκ Κύπρου είπε ότι οι μισές από αυτές που κυκλοφορούν εδώ μέσα είναι ψεύτικες.

    Επειδή λοιπόν οι περισσότεροι μεσίληκες και νέοι είναι στο διαδύκτιο και είναι ελεύθερη η δραστηριότητα φτιάχτουν site μετά μελλούμενα, video με ηχογραφήσεις γερόντων και παρουσιάσεις προφητειών από το κάθε Χριστιανικό βιβλίο και να μην πολυλογώ γίνετε ένας αχταρμάς που είναι λίγο ως πολύ πλάνη η διάδοση τους.Θα εξηγήσω το γιατί:

    Γιάτι ένας Πατριώτης Χριστιανός κοσμικής λογικής δεν θα αγωνιστεί για την Πατρίδα του και την Θρησκεία του με ότι μέσα έχει κάθως πιστεύει πως μια Μέρα οι Έλληνες θα γίνουν Κοσμοκράτορες βλέποντας από την Τηλεόραση τον Ελληνικο Στρατό να πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη και ο Μαρμαρομένος Βασιλιάς να στέφετε στην Αγιά Σοφία ένω θα έχει προηγηθεί ένας φονικότατος 3ος Παγκόσμιος Πολεμος όπου δεν θα ανοίξει ρουθούνι από τους Έλληνες σύμφωνα βέβαια με τις Προφητείες . Αυτό έχει πέρασει σε πολλούς Χριστιανούς και δεν έχουν όρεξη για δούλεία και μετάνοια στην Ζωή τους και στην Ψήφο. Δεν είναι πλάνη αυτό το πράγμα γαι την εν Χριστώ Ζωή;

    Έχω να τους πω ότι με αυτό το πλευρό να κοιμούνται. Γιατί ο ίδιος ο Κύριος απέδειξε οτί μπορεί να πάρει πίσω τις προφητειές που έδωσε όπως στην Αρχαία Νινευή.

    Όσο δεν αγωνιζόμαστε τόσο θα την πάθουμε σαν την Τσάρικη Ρωσία και το Βυζάντιο. Λένε ότι έχει ο Θέος αλλά ο Θεός αφήνει επίσης όπως και το απέδειξε στην Ανθρώπινη Ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή