Ο Kissinger για τον Trump - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/12/2016

Ο Kissinger για τον Trump

Το ποιος είναι ο Henry Alfred Kissinger το έχουμε αναλύσει πολλές φορές κατά το παρελθόν. Ο ηλικίας πλέον 93 ετών(!) κύριος εκφραστής της παγκοσμιοποίησης και της επικράτησης του Ένα τοις εκατό σε βάρος των υπολοίπων ανθρώπων του πλανήτη, μίλησε για τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald John Trump, λίγες μόλις μέρες μετά την εκλογή του τελευταίου, στις 19 Νοεμβρίου 2016, στην εκπομπή "GPS" του Ινδοαμερικανού δημοσιογράφου Fareed Rafiq Zakaria στο CNN.

Ο Kissinger παρότι ήταν πολύ προσεκτικός στις εκφράσεις του, δεν παρέλειψε να απευθύνει μία ξεκάθαρη προειδοποίηση προς τον Trump λέγοντας μεν πως «πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία να αναπτύξει τους θετικούς του στόχους», σημειώνοντας, ωστόσο, πως «έχουμε ζήσει την διάλυση ανίκανων κυβερνήσεων και ίσως το δούμε ξανά, αλλά δεν πρέπει να πάρουμε αυτόν τον δρόμο. Και δεν πρέπει ούτε να καταλήξουμε εκεί».

Σε ελεύθερη μετάφραση, αυτό που λέει ο Kissinger είναι πως το παγκόσμιο κατεστημένο (βλέπε Μασωνία) είναι διατεθειμένο να παραβλέψει τις όποιες ιδιορρυθμίες του Trump και να ανεχθεί σε μεγάλο βαθμό την πολιτική του, αρκεί να μην ξεφύγει από τα όρια που σηματοδοτούν τις "αξίες" της "Νέας Τάξης". Αυτή η κουβέντα αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα, διότι πηγάζει από έναν -όπως προαναφέραμε- άνθρωπο-κλειδί σε αυτό το παγκόσμιο σχέδιο.

Δεν χωράει η παραμικρή αμφιβολία πως ο Trump -σε αντίθεση με το τι λέει και το πώς συμπεριφέρεται- δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει να συγκρουστεί με τα κέντρα εξουσίας αυτού του κόσμου. Ξέρει καλά πως αυτοί τον εξέλεξαν και αυτοί μπορούν ανά πάσα στιγμή να τερματίσουν -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- την θητεία του.

Δεν έχει καμία σημασία εάν θα τα βάλει με την Κίνα ή αν θα τα βρει με την Ρωσία ή την Τουρκία. Το κυβερνητικό σχήμα που έχει ήδη επιλέξει ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δείχνει πως δεν ξεφεύγει από τα πρόσωπα που εκφράζουν την Αμερικανική ολιγαρχία της πλουτοκρατίας. Πρόκειται για ανθρώπους πολύ βαθιά οργανωμένους και δικτυωμένους με τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, που δεν πρόκειται να σταθούν πραγματικό εμπόδιο στην πορεία προς την παγκοσμιοποίηση.



Μένει να δούμε το πώς θα εξελιχθεί και που θα καταλήξει η θητεία ενός ακόμα ... αμφιλεγόμενου πολιτικάντη της Δύσης.

1 σχόλιο:

  1. Αλίμονο,πάντα στις ίδιες ατραπούς,αυτή τη φορά απλώς, με διαφορετικό περπάτημα,χορεύοντας θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή