Ανασφάλεια: η κοινωνική ασφάλιση του νεο-'Ελληνα - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/05/2016

Ανασφάλεια: η κοινωνική ασφάλιση του νεο-'Ελληνα

Σήμερα (6/5/2016) ξεκινάει μία καταιγίδα απεργιακών κινητοποιήσεων με την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ να έχουν εξαγγείλει 48ωρη απεργία μαζί με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ένωση Συντακτών. Επίσης, στην Αθήνα σήμερα Παρασκευή (6/5/2016) και αύριο Σάββατο (7/5/2016) δεν θα λειτουργήσει το μετρό, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και το τραμ, αφού οι εργαζόμενοι στα συγκεκριμένα μέσα αποφάσισαν (και αυτοί) να προβούν σε 48ωρη απεργία, ζητώντας την απόσυρση του υπό ψήφιση νομοσχεδίου, που αφορά στις ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό.

Επιπλέον, στις απεργιακές κινητοποιήσεις συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συνεπικουρούμενοι από τα ναυτεργατικά σωματεία, την Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), την Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής (ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ), την Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ), την Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών-Ναυαγοσωστικών (ΠΕΠΡΝ) και την Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ ΠΕΣ/ΝΑΤ.

Επιπρόσθετα, στην γενική διαμαρτυρία(;) συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση (ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΠΟΠ-ΟΤΑ) και οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Η απλή απορία του στοιχειωδώς σκεπτόμενου πολίτη είναι αν όλοι αυτοί οι "εργατοπατέρες" συνειδητοποίησαν τώρα το πρόβλημα του ασφαλιστικού αλλά και της άδικης και αιμοσταγούς φορολόγησης των Ελλήνων.

Οι νεο-Έλληνες δεν έχουν καταλάβει διόλου το πόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα και κυρίως, το ότι οι ίδιοι είναι οι αίτιοι αυτής της κατάντιας! Είναι εκπληκτικό πως παρά το αδιέξοδο αυτού του αποτυχημένου lifestyle, που λάνσαρε κάποτε ο παντελώς αποτυχημένος προβοκάτορας εκδότης του nitro και του downtown, οι νεο-Έλληνες έχουν ακόμα σαν πρότυπο και ελπίδα τους πολιτικάντηδες και όλους τους πρώην αποτυχημένους "καλλιτέχνες" του αμφίβολου ανδρισμού, που το μόνο τους μέλημα είναι το εάν θα παραδεχθούν δημόσια ή όχι την ... αμφισεξουαλικότητά τους!

Τι μπορεί να προσδοκά μία χώρα, που το πρότυπο(;) του άνδρα είναι ο "τσάμπα" μάγκας και σεξουαλικά ανώμαλος μέχρι αηδίας; Πού μπορεί να ελπίζει μία χώρα όταν το πρότυπο της γυναίκας, που προβάλει είναι αυτό της "Κατίνας" και της ορμονικά αφιονισμένης; Είναι λυπηρό το ότι σε ολόκληρη την Ελλάδα φαίνεται να έχει χαθεί το Ελληνικό φρόνημα! Ακόμα πιο στενάχωρο είναι το κατάντημα των νεο-Ελλήνων, που φαίνεται να έχουν χάσει εντελώς τις αξίες, τις ρίζες και κυρίως την δύναμή τους! Είναι θλιβερό το ότι σε μία διαδρομή χιλίων (1000) χιλιομέτρων στην πάλαι ποτέ παραδοσιακή Βόρεια Ελλάδα είναι μάταιη η αναζήτηση αυτών, που κρατούν ακόμα ζωντανή την Ελλάδα στις ψυχές τους.

Αποτελεί αξέχαστη εμπειρία η αδιαφορία, που σε κάποιες φορές ήταν και ενόχληση, των νεο-ραγιάδων στον πασχαλινό χαιρετισμό της ελπίδας και της αισιοδοξίας, στο «Χριστός Ανέστη!». Στο πέρασμα από δεκαοκτώ (18) σταθμούς διοδίων, μόλις τρεις (3), το 17%, απάντησαν «Αληθώς Ανέστη». Τι περιμένουμε, άρα, εκτός από το τέλος αυτού του τόπου, που σαν γνήσιος αχάριστος στράφηκε σε βάρος του Ευεργέτη του;

Χριστός Ανέστη νεο-ραγιά κι ας μη σου αρέσει! Αληθώς Ανέστη νεο-ραγιά, αλλά εσύ θα πεθάνεις δούλος της κακίας και του φιλοευρωπαϊσμού σου!

1 σχόλιο:

  1. Άχ καί βάχ...
    Όλοι οι κλάδοι τόν τελευταίο καιρό έχουν ξεσηκωθεί κατά του επικειμένου ασφαλιστικού.
    Μιάν απλή ερώτηση θά κάνω σ' άλους αυτούς: δεν μου λέτε ρε λεβέντες, αφού όλοι έχετε παράπονα πώς έγινε καί μαζεύτηκαν 2 εκατομμύρια ανθέλληνες καί ψήφισαν τόν ΣυριζΑνέλ στίς τελευταίες εκλογές; Καί όχι μόνον αυτό, άλλοι τόσοι πάνω-κάτω, τούς υπόλοιπους επιβήτορες τής εξουσίας...Γι' αυτό τά κροκοδείλια δάκρυά σας δέν γίνονται πιστευτά από οιονδήποτε νουνεχή καί ΕΛΕΥΘΕΡΟ πνευματικώς άνθρωπο! Λοιπόν,άς προσέχατε!

    Ως πρός τόν χαιρετισμό "Χριστός Ανέστη", δυστυχώς τό σχόλιο εκφράζει τήν θλιβερή πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή