Η εθνική προδοσία κατέληξε σε εθνική τραγωδία! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/04/2016

Η εθνική προδοσία κατέληξε σε εθνική τραγωδία!

Την ημέρα όπου ψάλλεται σε όλες τις Ορθόδοξες χώρες ο ευχαριστήριος Ακάθιστος ύμνος στην Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας, στην Παναγία μας, η Ελλάδα την επέλεξε για να βλασφημήσει και να εμπαίξει τον Θεό!

Την ημέρα του Ακαθίστου ύμνου του 2016, η σύγχρονη Ιστορία της πατρίδος μας την καταχώρησε ως την ημέρα όπου η Ελλάδα διέπραξε ανοσιούργημα υβρίζοντας τον Θεό! Έστρεψε τα νώτα της στον Πατέρα μας και κάλεσε με φανφάρες και τιμές τον γιο του Αρείου και του Ισκαριώτη!

Ο τόπος αναμένεται να γνωρίσει πολλά δεινά, μόνο από αυτή την επιλογή του! Η Χώρα αγνόησε την προκλητική, ανθελληνική και αντορθόδοξη στάση του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως και αυτός κάνει επίδειξη του οικουμενιστικού πνεύματος, που τον διακρίνει, επισκεπτόμενος από κοινού με τον πάπα, την Ελλάδα και το πολύπαθο Αιγαίο.

Οι Τούρκοι εκτός από τις εναέριες παραβιάσεις έχουν ακόμα ένα "χαρτί" να παίξουν σε βάρος της Ελλάδος. Με μοχλό πίεσης τα "παιχνίδια" του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως θα προσπαθήσουν να επιβάλλουν την Τουρκική υπηκοότητα στην πλειοψηφία των Ιεραρχών, ειδικά αν αυτοί υπαχθούν τελικά κάτω από την εκκλησιαστική δικαιοδοσία του Φαναρίου. Μετά από αυτό, φυσικά, αναμένεται και συνέχεια.

Δυστυχώς, εκτός από τους προδότες στις τάξεις των πολιτικών, των στρατιωτικών, των αστυνομικών, των δημοσιογράφων, των αξιωματούχων και των διπλωματών, προστίθενται και οι προδότες της Πίστεως και της πατρίδος, που προέρχονται από τον κλήρο κι αυτό μετατρέπει την προδοσία σε εθνική τραγωδία!

Δεν θα προσθέσω τίποτε άλλο παρά μόνο τα λόγια ενός εκ των μαρτύρων, που ήσαν αυτόπτες κατά την Άλωση. Ο ιστορικός Γεώργιος Φραντζής, που είδε από κοντά τις φρικιαστικές στιγμές, γράφει: «Τις διηγήσεται τους τε κλαυθμούς και θρήνους; ει και εκ ξύλου άνθρωπος ή και εκ πέτρας ην, ουκ ηδύνατο μη θρηνήσαι! Ω, φρίξον ήλιε! Ω, στέναξον γη! Εάλω η Πόλις...!»

Ο Θεός να μας συγχωρέσει ως Έθνος!

4 σχόλια:


  1. Δυστυχώς με πόνο ψυχής και μη πιστεύοντας τα μάτια μας, οφείλουμε να επισημάνουμε την ισότιμη παρουσία και του Ελλαδικού Αρχιεπισκόπου στην απίθανη αυτή συνάντηση. Κατ’ αναλογία στη Μυτιλήνη εκπροσωπείται και η ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας μας σύμφωνα με το πνεύμα της σχετικής της απόφασης, κατά το οποίο απεδέχθη την πρόθεση του πάπα να επισκεφτεί το εν λόγω νησί του Β. Αιγαίου. Βεβαίως η επίσημη πρόσκληση στάλθηκε από τον κ.κ. Πρόεδρο της Ελληνικής δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο κατόπιν παρέμβασης του Αποστολικού Νούντσιου της πρεσβείας του βατικανού στην Αθήνα. Τουλάχιστον έτσι διασώζεται ο αρχιεπίσκοπος και η Σύνοδος, επειδή έστω και τυπικά, δεν αναγνωρίζουν το κρατίδιο ως εκκλησία. Πως όμως άραγε σε αυτή την περίπτωση η ελληνική πολιτεία και ο κ. πρωθυπουργός δέχεται την απόλυτη σύγχυση ρόλων κράτους και υποτιθέμενης εκκλησίας? Ποιόν προσκαλεί ο ανώτατος πολιτειακός άρχων της Ελλάδας και ποιόν υποδέχεται στη Μυτιλήνη ο πρωθυπουργός, τον αρχηγό του κρατιδίου ή τον αρχηγό της ρωμαιοκαθολικής, όταν μετανοήσει εκκλησίας? Αν τον προσκαλεί ως κοσμικό ηγέτη γιατί τότε ρωτήθηκε η Σύνοδος και ο Αρχιεπίσκοπος και πάντως με ποια ιδιότητα παρευρίσκεται και ο Οικουμενικός Πατριάρχης? Αν πάλι τον υποδέχεται ως εκκλησιαστικό ηγέτη πως σε αυτή την περίπτωση τον προσκάλεσε ο Έλληνας πρόεδρος της δημοκρατίας και τέλος πάντων γιατί να παρευρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός σε εκκλησιαστική, ο Θεός να την κάνει, συνάντηση? Πως η Ελληνική πολιτεία αποδέχεται την ανάρμοστη συναρμογή κράτους και υποτιθέμενης εκκλησίας στο ρωμαιοκαθολικισμό, ενώ είναι άτεγκη όσον αφορά την ορθοδοξία, αυτό αποτελεί ένα ακόμα από τα πολλά μυστήρια αυτού του τόπου. Μια ιδιαιτέρως άσχημη και ταπεινωτική μέρα ξημερώνει για την πατρίδα τόσων αγίων και νεομαρτύρων η οποία αν και μέσα σε τόσες δοκιμασίες δεν κοιτάει να μετανοήσει. Το σύμφωνο συμβίωσης και την επίσκεψη του αιρεσιάρχη εκπροσώπου της δεύτερης κατά σειρά μεγαλυτέρας πτώσεως του ανθρωπίνου γένους, του πάπα, η ξεπουλημένη όσο, όσο ελλαδίτσα της Ευρώπης θα τα πληρώσει πανάκριβα. Ο Ταξιάρχης των άνω δυνάμεων είναι στο νησί του. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τά έργα (αλλά καί οι λόγοι) του Βαρθολομαίου διαχρονικώς, αποδεικνύουν τό αντορθόδοξο αλλά καί ανθελληνικό πνεύμα που τόν διακρίνουν, αυτά είναι γνωστά. Αυτό που κατά τήν άποψή μου αναδεικνύεται μέσα από τά γεγονότα αυτά, είναι ο σκοτεινός ρόλος του Ιερωνύμου του Αλάλου.Είμαι βέβαιος ότι πίσω από αυτήν του τήν συμμετοχή σ' αυτό τό ανοσιούργημα, κρύβονται άνομα ανταλλάγματα εκ μέρους τής πολιτικής εξουσίας...
    Τό όνομα του Ιερωνύμου θά καταγραφή μέ μαύρα γράμματα στήν Εκκλησιαστική Ορθόδοξη Ιστορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλήθεια. Ποιος θεολόγος έγραψε αυτές τις "αλήθειες". Ντροπή του. Αλλά κι εσύ Βαγγέλη που τα αναδημοσιεύσες έπρεπε να ρωτήσεις. Τέτοια λογοτεχνικά κείμενα δεν έχουν θέση στην παροικία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω καθόλου το τελευταίο σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή