Ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει, ποιος έρχεται;

Την κατάρρευση της κυβέρνησης και μάλιστα σε χρονικό διάστημα εντός τριών μηνών προαναγγέλλει (;) η Γερμανική εφημερίδα Bild. Προχθεσινό (15/12/2015) δημοσίευμα της εφημερίδος αναφέρει πως «Το τέλος του Αλέξη Τσίπρα πλησιάζει. Ελπίζατε ότι η κρίση στην Ελλάδα έχει τελειώσει; Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Οι Έλληνες εμπιστεύτηκαν ήδη δύο φορές φέτος τον Αλέξη Τσίπρα καθώς τον εξέλεξαν πρωθυπουργό τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο πλέον πλησιάζει το τέλος του. Οι βουλευτές του δεν τον ακολουθούν, τα κόλπα του δεν πιάνουν πια».

Η Bild επιμένει στην εκτίμησή της σχετικά με το τέλος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-Ανεύθυνων Ελλήνων, επικαλούμενη έρευνα που διενήργησε η ίδια στην Αθήνα βάσει της οποίας εκτιμά ότι η διάρκεια ζωής που απομένει στην συγκυβέρνηση είναι τρεις μήνες.

«Μέσα από έρευνες της Bild στην Αθήνα, ακόμα και οι πιο στενοί σύμβουλοι του Έλληνα πρωθυπουργού, αλλά και φίλοι από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούν ότι η κυβέρνηση θα συντριβεί τους επόμενους τρεις μήνες».

Λογικό και αναμενόμενο το να καταρρεύσει μια συγκυβέρνηση που το μόνο που έφερε στον τόπο ήταν η επιδείνωση μιας ήδη άθλιας πολιτικής κατάστασης. Το αμείλικτο ερώτημα που τίθεται είναι «Ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει, ποιος θα έρθει;»

Τα προδοτικά κόμματα που απαρτίζουν σήμερα το Ελληνικό κοινοβούλιο είναι ΟΛΑ πρόθυμα να συνεχίσουν την κατάπτυστη πολιτική που διαλύει την χώρα, ενώ το μόνο που τα διαφοροποιεί είναι το λεκτικό περιτύλιγμα που σκεπάζει το βρώμικο παιχνίδι της πολιτικής που ακολουθούν. Είδαμε πως το νομοσχέδιο για την συμβίωση των ομοφυλόφιλων ζευγαριών ψηφίστηκε με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του ποταμιού και φυσικά της ένωσης των κεντρώων που δεν θέλουν να διαλυθεί η βουλή γιατί δεν πρόκειται να επανεκλεγούν.

Το απαράδεκτο της υποθέσεως είναι η στάση όλων των κομμάτων στο ζήτημα, αφού το ποτάμι αρχικά καταψήφισε το νομοσχέδιο, στην συνέχεια όμως άλλαξε την στάση του βλέποντας την αρνητική ψήφο των ανεύθυνων Ελλήνων και προκειμένου να ψηφιστεί τελικά το νομοσχέδιο από τις επιτροπές. Η ΝΔ για ακόμα μια φορά έδειξε την διγλωσσία και την έλλειψη ιδεολογίας και πολιτικών πεποιθήσεων που την διακρίνει και "επιφυλάχθηκε" να διατυπώσει την θέση της στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου. Αναφορά στους ακραίους του ΚΚΕ και της χρυσής αυγής δεν αξίζει να γίνει.

Πρέπει όλοι οι Έλληνες να συνειδητοποιήσουν πως έχουν ακόμα μία ευκαιρία, ίσως την τελευταία, για να αλλάξουν το πολιτικό σύστημα που σαπίζει και μαζί συμπαρασύρει σύσσωμο το έθνος. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Η φωνή της Ελλάδος πρέπει να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, κάτι που ΜΟΝΟ η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» μπορεί να εγγυηθεί κι αυτό γιατί θέτει ως βάση και εγγύηση των πεποιθήσεων και του Πολιτικού Προγράμματός της, την Ορθόδοξη Πίστη που είναι ο θεμέλιος λίθος του Έθνους. Τα υπόλοιπα είναι συζητήσεις και φιλοσοφίες που οδηγούν σε αδιέξοδο και καταστροφή!

1 σχόλιο:

  1. O Kαμμένος Σύριζα λειτουργεί ως η Πέμπτη φάλαγγα της Ε.Ε. και του Αμερικανικού παράγοντα προωθώντας τις βουλές των τάσεων που μεθοδεύουν την παγκοσμιοποίηση. Πρωτίστως απονευρώνει οικονομικά και πολιτισμικά τη χώρα για να την παραδώσει έρμαιο στις κάθε λογής υπερεθνικές επιτροπείες. Δεν προάγει καμία λύση κανενός προβλήματος απλά και μόνο με δόλιο και ανήθικο τρόπο υποσκάπτει τα θεμέλια της εθνικής υπόστασης και της όποιας οικονομικής βιωσιμότητας. Το μόνο πεδίο πολιτικής παραγωγής αυτής της τραγικής για τον τόπο κυβέρνησης, είναι η προσέλκυση μεταναστευτικών πληθυσμών και η θεσμοθέτηση της οιαδήποτε ανωμαλίας, ως δείγμα πολιτισμού. Προπαραμονή Χριστουγέννων φέρνουν για ψήφιση στην ολομέλεια τη συμφωνία της παρά φύσιν συμβίωσης ενώ η νεολαία του Σύριζα επιζητά την κατάργηση και της προσευχής στα σχολεία. Η χυδαιότητα λοιπόν πολιτεύεται με θρασύτητα και το ελληνικό κράτος δεμένο χειροπόδαρα νομοθετεί ειδωλολατρικά. Ας παρακαλέσουμε το Θεό ας μη μας πάρει γι ακόμα μια φορά στα σοβαρά. Αυτά λοιπόν είναι τα μόνα ζητήματα που επιλαμβάνεται ο Σύριζα ενώ κατά τα άλλα τελεί σε πλήρη κι εκκωφαντική απραξία, ουσιαστικά επειδή για κάθε τι περιμένει οδηγίες από τις ξένες δυνάμεις. Οι κυβερνήτες μας δυστυχώς δε θέλουν κι επιπλέον δε μπορούν να εγγυηθούν για καμία πτυχή του βίου μας. Όλα δεικνύουν ότι ο συστημικός παράγοντας έχει αποφασίσει να οδηγήσει το σχήμα Σύριζα- Ανέλ ανεπιστρεπτί στον κάδο ανακύκλωσης για να επαναφέρει ευρύτερους ή και οικουμενικούς θιάσους πολιτικών υποκριτών. Φυσικά με την συνένοχη ανοχή του Ελληνικού λαού. Κρίμα κι άδικο το μόνο κριτήριο αξιολόγησης των πολιτικών πεπραγμένων να είναι η περικοπή συντάξεων και μισθών, χωρίς κι αυτό βεβαίως να στερείται τη σημασία του. Ούτε καν αυτό όμως να είναι ικανό να επιφέρει στο λαό μας ένα βίαιο ξύπνημα στην πολεμική πραγματικότητα της εποχής. Νηπιακή αποφυγή ευθυνών με παιδαριώδη ψέματα θυμίζει η στάση της επονομαζόμενης κυβέρνησης και ανήλικη ονειροφαντασία η πεισματική εμμονή από πλευράς του λαού πως τα πράγματα θα φτιάξουν εντός Ε.Ε. και πως δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Η Ελλάδα μας απλά ρεμβάζει επαφιέμενη στα ριζοσπαστικά αντανακλαστικά της ενώ την ίδια στιγμή κατακρημνίζεται άβουλη και παραιτημένη από κάθε αξίωση ιστορικής επιβίωσης. Οι πολίτες μάλλον οφείλουν να ετοιμάζονται χωρίς ταραχή δια πάν ενδεχόμενο δεδομένου ότι το διεθνές περιβάλλον έχει ήδη περάσει από την αστάθεια, στις πρώτες συγκρουσιακές ανισορροπίες. Ας έχουμε επιπλέον το νου μας κι ας είμαστε στην προσευχή γιατί οι μέρες είναι πονηρές και μυρίζουν εκλογές. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.