Σας παρουσιάζω σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο και σε δύο συνέχειες, το άρθρο το οποίο ανέφερε στο χθεσινό (21/8/2015) σημείωμά του ο Dr. Paul Craig Roberts σχετικά με την λεηλασία της πατρίδος μας. Μελετήστε προσεκτικά το ανοσιούργημα στο οποίο συναίνεσε σύσσωμο το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος.
Το «Σχέδιο Ανάπτυξης Περιουσιακών Στοιχείων» για την Ελλάδα δημοσιεύτηκε και όλα βαδίζουν προς την ιδιωτικοποίηση της χώρας. Τα Ελληνικά θαλάσσια λιμάνια, οι αερολιμένες, οι αυτοκινητόδρομοι, οι εταιρείες του πετρελαίου, του ύδατος και του φυσικού αερίου, τα ακίνητα, τα θέρετρα, όλα είναι προς πώληση.
Η υπερχρεωμένη Ελλάδα έχει αναγκαστεί να πουλήσει τον οικογενειακό άργυρο παίρνοντας μέρος σε ένα πάρα πολύ γνωστό παραμύθι και κάνοντας την αρχαία ιστορία να επαναλαμβάνεται.
Το Ελληνικό Αναπτυξιακό Ταμείο Δημόσιας Περιουσίας έχει δημοσιευθεί από τον Γερμανό ευρωβουλευτή των Πρασίνων Sven Giegold, οποίος είπε ότι ο Ελληνικός λαός «μετά βίας γνωρίζει» τι θα πωληθεί και ότι έχει «το δικαίωμα» να γνωρίζει.
Η πώληση των Ελληνικών περιουσιακών στοιχείων για να συγκεντρωθούν τα 56 δις δολάρια (50 δις ευρώ), απαιτήθηκε από τους πιστωτές της Ελλάδος, την τρόικα. Το έγγραφο αποκαλύπτει ότι το 66% της εταιρείας διανομής και επεξεργασίας του φυσικού αερίου θα πωληθεί στο Azerbaijan. Το 35% της πρώτης εταιρείας διυλιστηρίων πετρελαίου της Ελλάδος θα πωληθεί μαζί με το 17% της εταιρείας διανομής ηλεκτρικού ρεύματος και το 65% του διανομέα φυσικού αερίου, της ΔΕΠΑ.
Όλες οι υπηρεσίες τρένων και λεωφορείων θα βγουν στο σφυρί, μαζί με την Ελληνική εταιρεία τηλεφωνικών και ταχυδρομικών υπηρεσιών.
Ακόμη και πριν από το να ολοκληρωθεί η συμφωνία διάσωσης και τα χρήματα να φτάσουν με ασφάλεια στις Ελληνικές τράπεζες, οι Γερμανοί είχαν νικήσει στην προσπάθειά τους να λάβουν πάνω από 14 Ελληνικά αεροδρόμια για τα επόμενα 40 χρόνια, πληρώνοντας 1,36 δις δολάρια (1,23 δις ευρώ) για αυτό το προνόμιο.
Η Fraport θα κατέχει και θα εκμεταλλεύεται τα πιο δημοφιλή τουριστικά αεροδρόμια νησιών στην Ελλάδα.
Από τα 56 δισεκατομμύρια δολάρια (50 δις ευρώ) που απαιτούνται από την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων και τραπεζιτικών μετοχών, μόνο 8.69 δισεκατομμύρια δολάρια (7,7 δις ευρώ) έχουν συμφωνηθεί μέχρι τώρα.
[ συνεχίζεται... ]
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου