ΟΧΙ στους φασίστες της Ε.Ε. - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

02/07/2015

ΟΧΙ στους φασίστες της Ε.Ε.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz ευρέθη υπότροπος φασισμού και πραξικοπηματικής ενέργειας καθώς εξέφρασε την "ελπίδα" να αναλάβει μια "κυβέρνηση τεχνοκρατών" στην Ελλάδα και να δοθεί τέλος στην "εποχή ΣΥΡΙΖΑ" σε περίπτωση νίκης του "ναι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου 2015, σε δηλώσεις του στη Γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

«Θα καταστεί επιτακτική ανάγκη η διεξαγωγή νέων εκλογών εάν ο ελληνικός λαός ψηφίσει υπέρ του προγράμματος μεταρρυθμίσεων και επομένως υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη και ο Τσίπρας, κατά λογική συνέπεια, παραιτηθεί. Για να εξασφαλιστεί η συνέχεια του κράτους την περίοδο ως τις εκλογές πρέπει να διοριστεί «μια κυβέρνηση τεχνοκρατών, ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να διαπραγματευόμαστε.

Εάν αυτή η μεταβατική κυβέρνηση καταλήξει σε μια λογική συμφωνία με τους πιστωτές, τότε θα πρόκειται για το τέλος της εποχής ΣΥΡΙΖΑ. Έπειτα από αυτό, η Ελλάδα θα έχει ξανά μια πιθανότητα», υποστήριξε ο φασίστας πραξικοπηματίας πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να δείξει το πολιτικό -και όχι μόνο- άηθες ήθος του κατηγορώντας τον Έλληνα πρωθυπουργό ως «απρόβλεπτο που χειραγωγεί τον κόσμο στην Ελλάδα, που δείχνει έναν σχεδόν δημαγωγικό χαρακτήρα».

Σε αυτή την Ευρώπη που αλλάζει τις κυβερνήσεις των κρατών-μελών της (βλέπε Ουκρανία) θέλουν να ζουν οι θιασώτες του "ναι"; Τον φασισμό νοσταλγούν όσου υποστηρίζουν το "ναι"; Τους απαντάμε δυνατά και καθαρά: «ΟΧΙ» στον φασισμό, «ΟΧΙ» στο 4ο Reich της Ευρωπαϊκής Ένωσης, «ΟΧΙ» στην 5η σταυροφορία, «ΟΧΙ» στην εξαθλίωση, «ΟΧΙ» στο παλαιο-κομματικό κατεστημένο της Ελλάδος, «ΟΧΙ» στους κοτζαμπάσηδες που διαφεντεύουν την Ελλάδα μας!

Να φύγετε όλοι! Εδώ είναι η Ελλάδα και κατοικούμε οι Έλληνες! Οι Ευρωπαίοι να πάτε αλλού! Όσο μακρύτερα, τόσο καλύτερα! «ΟΧΙ» στην παραμονή σας στον τόπο μας!

8 σχόλια:

  1. Μέ τόν ΣΥΡΙΖΑ έχω πολλά προηγούμενα, τό έχω ξαναπεί.
    Δέν ανέχομαι όμως τόν οποιοδήποτε ξένο αλήτη νά αναμειγνύεται στά οικογενειακά μου! Τό έχουν παρατραβήξει τό σχοινί....
    Παλιοφασισταριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά τα λέτε, ΌΧΙ, κάθε ΌΧΙ στους αντιδημοκράτες και αντιχρίστους Ευρωπαίους, ΌΧΙ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΔΙΛΗΜΜΑΤΑ. Όμως ο επίσης αρνησίχριστος Τσίπρας μετά το ΌΧΙ λέει ότι θα κάνει συμφωνία σε 48 ώρες, μήπως δεν έχει τόσο σημασία τελικά η πλαστή αυτή διαδικασία? Στηρίζουμε ΌΧΙ επί του συγκεκριμένου αλλά μη νομίζουμε ότι κάνουμε και τίποτε πραγματικά ανατρεπτικό αφήστε ρίχνουμε νερό στο αυλάκι του Σύριζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στην πολιτική της παραμονής στην ζώνη του ευρώ, καθιστά γεγονός αναμφισβήτητο το ότι θα πρέπει να υπάρξει κάποια συμφωνία. Αυτή η συμφωνία, όμως, δεν πρέπει και πάλι να στηριχθεί σε αντιλαϊκά και υφεσιακά μέτρα. Πρέπει να προβλέπει μέτρα ανάπτυξης που θα επιτρέψουν να επανεκκινήσει η οικονομία χωρίς να στηρίζεται στην εξοντωτική φορολογία.

    Έχει σημασία να ξέρουν οι Ευρωπαίοι πως ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ και αυτό δεν σημαίνει πως ρίχνουμε νερό σε κανενός το αυλάκι, παρά μόνο στης ΕΛΛΑΔΟΣ που έχει μάθει να είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ.

    Όσοι λένε "ναι" δηλώνουν ΥΠΟΤΑΓΗ και ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ και έτοιμοι να αρνηθούν ΤΑ ΠΑΝΤΑ προκειμένου να έχουν ... ΕΥΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνοι όμως με το ναι ο Τσίπρας φεύγει, ενώ με το όχι μας κάθεται στο σβέρκο, συν ότι στηρίζει όχι και η χ.α. ΌΧΙ υποστηρίζω αλλά αναγνωρίζω ότι δεν είναι κάτι φοβερό απλά μια τουφεκιά στον αέρα, ότι εδώ είμαστε και σας πήραμε χαμπάρι φραγκολεβαντίνοι, αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι κι έξοδος Μεσολογγίου, ένα χαρτί στην κάλπη είναι με το αυτονόητο ΟΧΙ, "δε μας αρέσει ο βιασμός" αλλά τίποτε παραπάνω. Ο Τσίπρας όμως είναι ότι χειρότερο για την Ελλάδα αυτή τη στιγμή , ο Θεός να βάλλει το χέρι του να βγει κάτι καλο, γιατί τα χου με κάνει χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνηθίζεται όταν κάποιος υποστηρίζει μια θέση (όπως εσείς του "ΟΧΙ" όπως λέτε), να αναλύει τα επιχειρήματα που τον οδηγούν στην απόφασή του και όχι να την γκρεμίζει μόνος του με ασυναρτησίες.

    Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω την λογική του ναι μεν ψηφίζω "ΟΧΙ" και από την άλλη λέω ένα σωρό ασυνάρτητα και άσχετα με αυτό! Δηλαδή τι σημαίνει το ότι η Χ.Α. ψηφίζει "ΟΧΙ"; Δεν θα ακολουθήσουμε το σωστό επειδή στο συγκεκριμένο θέμα συμπίπτει με μας και η άποψη των ακραίων; Ή μήπως κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε φασίστες ακροδεξιοί επειδή δεν θέλουμε σκλάβα την πατρίδα μας;

    Ποιος σας είπε πως το "ναι" θα διώξει τον Τσίπρα και κυρίως ποιος σας είπε πως αυτός που θα έρθει (είδατε τι ετοιμάζουν οι Ευρωπαίοι φασίστες) θα είναι καλύτερος;

    Θέλει πολλή προσοχή στο τι λέμε και στο τι κάνουμε. Είδατε πως ο Dr. Roberts μας εφιστά την προσοχή πως τα βλέμματα όλης της γης είναι στραμμένα πάνω μας. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΛΑΒΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγνώμη ἀλλά γιά ΠΟΣΟΝ ἀκόμα θά εἴμαστε οἰκτρά ἀφελείς;

    Κάθε ΟΧΙ πού διατυπώθηκε διαχρονικά, ἦταν ὅντως μία "τουφεκιά στόν ἀέρα" μέ τήν βασική προὑπόθεση, ὅτι ἔπειτα θἀ "γινόταν τοῦ Κουτροῦλη ὁ γάμος"...

    Ἄς σταματήσουμεν νά βλέπουμε κοντόφθαλμα.

    Ἀδυνατῶ, νά διανοηθῶ, γιατί καί πῶς προδικάζουμεν καί καταδικάζουμεν, ἔναν νέο Πολιτικό, ἔστω Νεοαθεϊστή ὁ ὁποίος, πιθανόν, νά εἶναι καί ὁ ἄνθρωπος κλειδί γιά τόν Θεό, ἔνα plan B, γιά τήν ἀλαγή τῆς παγκόσμιου ἱστορίας;

    Γιατί εἶναι ὅτι χειρώτερον, ἔνας Νεοαθεϊστής Πολιτικός;

    Ἔδειξε, ὅτι θά ἀσκήσει διωγμό κατά τῆς Ἐκκλησίας ἤ ὅτι εἶναι συνεργάσιμος καί διπλωμάτης;

    Ἐξάπαντος γιά ἱστορικούς λόγους, νά θυμηθοῦμεν, ὅτι ἡ Ἐκκλησία δοξάζεται, ἐν καιρό διωγμῶν... ἀλλά καί ὁ Μέγας Κωνσταντῖνος, δέν ἦταν ἐξ ἀρχῆς Χριστιανός.... καί ὅμως ἀποδείχθηκε σκεύος ἐκλογῆς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ εξ ολοκλήρου και συγχαίρω τον κ. Νούνη για την ξεκάθαρη και απολύτως λογική τοποθέτησή του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή