ΟΧΙ στον φασισμό των δημοσιογράφων - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/07/2015

ΟΧΙ στον φασισμό των δημοσιογράφων

Σε συνέχεια των όσων έγραφα εχθές για την "αντικειμενικότητα" και την "εγκυρότητα" της ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών, θα αναφερθώ σε ακόμα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα και συνέβη στην «ζωντανή» τηλεφωνική παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA που έκανε προχθές (2/7/2015) ο ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης που συγκαταλέγεται μεταξύ των 200 προσώπων από τον χώρο του πολιτισμού, οι οποίοι τάσσονται υπέρ του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα.

Κατά την παρέμβασή του ο ηθοποιός ανέφερε πως «το διακύβευμα του δημοψηφίσματος είναι αν εμείς, οι Έλληνες θα συνεχίσουμε να αποφασίζουμε για τις τύχες μας ή όχι, αλλιώς θα έχουμε χούντα». Η συγκεκριμένη τοποθέτηση ενόχλησε αρκετά την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, η οποία και αντέδρασε έντονα.

«Δράττομαι της ευκαιρίας, μιας και είμαι στο MEGA, να πω ότι η συμπεριφορά των ιδιωτικών σταθμών είναι αήθης», συνέχισε απτόητος ο ηθοποιός.

«Φιλοξενείστε σε έναν από αυτούς τους σταθμούς, ο οποίος και σας δίνει βήμα τώρα», αντέτεινε αναιδώς η παρουσιάστρια, αλλά ο ηθοποιός συνέχισε λέγοντας αυτό που είναι διαπίστωση των Ελλήνων που δεν πάσχουν από κομματική μυωπία: «Έχετε την αίσθηση ότι δίνετε ισότιμο χρόνο σε όλους; Δίνετε το ίδιο βήμα στη μία άποψη και στην άλλη; Έχετε την αίσθηση ότι στο ζύγι, είστε εντάξει;».

«Εγώ μπορώ να σας μιλήσω μόνο για το MEGA», απάντησε η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός την έβαλε στη θέση της λέγοντας: «Μα για το ΜEGA σας μιλάω κι εγώ».

Η συζήτηση κατέληξε πολύ "δημοκρατικά" με την παρουσιάστρια να κλείνει άρον-άρον την τηλεφωνική σύνδεση, προφανώς γιατί αυτές ήταν οι εντολές που της δόθηκαν από τους φασίστες που διοικούν τον προβοκατόρικο σταθμό.


Αυτή είναι η "δημοκρατία" των τηλεοπτικών σταθμών και η "έγκυρη" ενημέρωση που μας προσφέρουν! ΟΧΙ στην διαιώνιση της Ευρωπαϊκής φασιστικής προπαγάνδας.

2 σχόλια:

  1. Τό παρήγορο είναι ότι πληθαίνουν οι φωνές που ευθαρσώς αντιστέκονται στήν πνευματική τρομοκρατία τών ΜΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΥΡΙΑΚΙΣ ΟΧΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή