Ελληνικό: Επένδυση ή κάτι άλλο; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

29/04/2014

Ελληνικό: Επένδυση ή κάτι άλλο;

"Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώση άλλαξε, μήτε την κεφαλή του!"

Σοφός ο Ελληνικός λαός, αλλά πιστεύω πως ποτέ και κανένας δεν θα πίστευε πως αυτή η παροιμία θα αναφερόταν σε Ελληνική κυβέρνηση, εν μέσω τέτοιας οικονομικής κρίσης και η οποία θα έδινε ρεσιτάλ διαφθοράς και σκανδαλώδους συμπεριφοράς!

Παραθέτω αυτούσιο το δελτίο τύπου που εξέδωσε το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και καταγγέλλω δημόσια στον Ελληνικό λαό την ύποπτη και συνένοχη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης. Αν δεν είναι αληθείς οι ισχυρισμοί, θα πρέπει να αποδείξει άμεσα η Ελληνική κυβέρνηση ποια είναι η τόσο επωφελής επένδυση του Ελληνικού, τι θα αποφέρει στο κράτος, τι θα απαιτηθεί από το κράτος και κυρίως να δοθούν στην δημοσιότητα όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό, μαζί με τις προτάσεις τους λεπτομερώς και όχι σε γενικές γραμμές. 

Όσο για τους δημοσιογράφους; Αυτό το δελτίο τύπου δεν το διαβάσατε; Γιατί κανείς σας δεν το ανέφερε έστω για να το διαψεύσει ή να το πολεμήσει; Η σιωπή αν μη τι άλλο είναι συνενοχή!

Τα σχόλια δικά σας αγαπητοί αναγνώστες, αφού μελετήσετε με προσοχή το δελτίο τύπου, τα ντοκουμέντα που σας επισυνάπτω με κόκκινο σε μορφή συνδέσμου μέσα σε αυτό, καθώς και το σχετικό βίντεο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελληνικό: Επένδυση ή κάτι άλλο; Από όποια πτυχή της «επενδυτικής» πρότασης και αν το κοιτάξει κανείς, η επικείμενη πώληση του Ελληνικού στη Lamda Development του ομίλου Λάτση, μόνο ως σκανδαλώδης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Εμείς από την πλευρά του ΜΚΙΕ, ετοιμάσαμε μια απάντηση σε αυτή την εκποίηση που αποδεικνύει το ουσιαστικό χάρισμα από την Κυβέρνηση στα ιδιωτικά συμφέροντα.
Στο βίντεο που ακολουθεί, αναδεικνύουμε μία προς μία τις πτυχές της εξαπάτησης εις βάρος του Ελληνικού λαού και αποδεικνύουμε με βάσιμα επιχειρήματα τον αποκλειστικά κερδοσκοπικό χαρακτήρα της υποτιθέμενης «επένδυσης». Και σε αυτούς που μπορεί να σκέπτονται εάν υπάρχει άλλη λύση αντιπαραθέτουμε την πρόταση του καθηγητή του Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Νίκου Μπελαβίλα και της ομάδας του, βασισμένη στη μελέτη τους όπως αυτή εκπονήθηκε ήδη από το 2012.
Στο βίντεο αναφέρονται επιγραμματικά γενικές πληροφορίες που έχουν ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη πρόταση του κου Μπελαβίλα, μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους, όπου υπάρχει ολόκληρη η ομιλία του καθηγητή καθώς και η σχετική μελέτη, όπως αυτή δόθηκε σε Δημόσια Διαβούλευση για το Ελληνικό, στη Βουλή των Ελλήνων, τον Οκτώβριο του 2012.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου