Προκλήσεις εκτός και ... εντός συνόρων! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

01/02/2018

Προκλήσεις εκτός και ... εντός συνόρων!

Η φήμη των ανθελλήνων πολιτικών έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Πατρίδος μας και γι' αυτό οι άσπονδοι γείτονές μας ονειρεύονται μετά πάθους και μανίας την επέκταση των συνόρων τους.

Οι απαράδεκτες και άκρως προκλητικές δηλώσεις του δημοσιογράφου(;) και έμπιστου συνεργάτη του Recep Tayyip Erdoğan, Yiğit Bulut, δείχνουν εκτός από το θράσος και την βαρβαρότητα, που χαρακτηρίζουν τους Τούρκους, πως η Τουρκία έχει λάβει "εγγυήσεις" για την πορεία που ακολουθεί, είτε από τους Δυτικούς ή/και εξαιτίας της μειοδοτικής Ελληνικής(;) πολιτικής.
Οι άνευρες νερόβραστες απαντήσεις του Υπουργείου των Εξωτερικών της Πατρίδος μας στην υβριστική και εμπρηστική δήλωση του αρχηγού της τουρκικής προπαγάνδας, που ατιμώρητος από όλες τις "φιλειρηνικές" διεθνείς οργανώσεις και τους οργανισμούς των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" απείλησε πως «η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, που θα είναι χειρότερη από την επιθετικότητα που δείξαμε στην Afrin. Ορκιζόμαστε να σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια των αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού, τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο», μαρτυρούν το τραγικό έλλειμμα εθνικής εξωτερικής πολιτικής.

Μπορεί η Ελλάδα μας να απειλείται παντοιοτρόπως από τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς, τους Τούρκους, τους Δυτικούς, ωστόσο η Ελληνική(;) Πολιτεία αποφάσισε πως προτεραιότητά της είναι η δημιουργία ενός μουσείου για το ... ολοκαύτωμα(!) και μάλιστα στην Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στο επίκεντρο των τελευταίων κρίσιμων εξελίξεων. Την ώρα που απειλείται η Μακεδονία μας, οι εν Ελλάδι πολιτικάντηδες αποφάσισαν να τιμήσουν τους ... εργοδότες τους και όχι τον λαό που τους επέλεξε για να τον εκπροσωπήσουν αλλά και να τον προστατεύσουν!

Η κατάσταση απαιτεί ψυχραιμία και εγρήγορση. Τα μηνύματα γύρω μας καθημερινά είναι πολλά και αντιφατικά, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Οι ακρότητες δεν μπορούν ποτέ να οδηγήσουν σε κάτι καλό, ακόμα και εάν τα κίνητρα μοιάζουν να είναι πατριωτικά ή αγαθά.

Οι εχθροί της Πατρίδος, εγχώριοι και αλλογενείς, ανεβάζουν τους τόνους και κλιμακώνουν την ένταση, αλλά εμείς οφείλουμε να διατηρήσουμε την ηρεμία μας και, κυρίως, να δυναμώσουμε την πίστη μας στον Θεό μας, που είναι η αστείρευτη και αήττητη δύναμή μας. Δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι κανενός, ούτε να αφήσουμε τους επίδοξους εφιάλτες να παραδώσουν την Ελλάδα μας, είτε στους απογόνους των Φράγκων ή στους μιξοβάρβαρους, που ονειρεύονται να οικοδομήσουν την πατρίδα τους στα άγια χώματα, που περικλείουν τα σύνορά μας.

1 σχόλιο:

  1. Πλέον δεν υπάρχει εμπιστοσύνη ,όλα πρέπει να τα βλέπουμε με κάθε επιφυλάξει ,κάποιους που πριν μερικά χρόνια τους έβλεπες με εμπιστοσύνη και σταθερότητα πλέον σήμερα αποδείχθηκαν άδειοι.
    Θεόδωρος Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή