Η Αλίκη στην ... Ελλάδα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

13/10/2017

Η Αλίκη στην ... Ελλάδα!

Αν «η Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων» είναι το πιο ασυνάρτητο και το πλέον αλλοπρόσαλλο από όλα τα παιδικά παραμύθια, τότε πώς μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την Ελληνική πραγματικότητα του 2017;

Στον άνθρωπο που δολοφόνησε εν ψυχρώ την Πατρίδα μας, στον Γιώργο -στον "Γιωργάκη" όπως τον ήξεραν οι Έλληνες την προηγούμενη δεκαετία- Παπανδρέου η International Leadership Association (ILA) απένειμε το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς, επιβραβεύοντας το έργο του ως πρωθυπουργός της Ελλάδος την περίοδο από το 2009 μέχρι το 2011, δηλαδή τότε που μπήκαν οι βάσεις για την μελλοντική υποδούλωσή της στους Ευρωπαίους.

Για τους προβοκάτορες της ILA δεν έχει καμία σημασία το ότι ο συγκεκριμένος δεν είναι απλά ένας αποτυχημένος πρωθυπουργός, αλλά υπόλογος απέναντι του Ελληνικού Έθνους και της Δικαιοσύνης με την κατηγορία του εγκλήματος της εθνικής προδοσίας, συνένοχος του Σημίτη και του Παπαδήμου. Είναι αδύνατον και απαράδεκτο ο όρος "ηγέτης" να δίδεται σε κάποιον, που παρέδωσε την Χώρα μας αρχικά στο ΔΝΤ και εν συνεχεία στον ESM.

Δυστυχώς στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, όπου κάποιοι επιτήδειοι αποκτούν οπαδούς πατώντας στην άγνοια, στην αμάθεια και στο αχαλίνωτο συναίσθημα του ανόητου (άνευ νοός) πλήθους, ο ορισμός (και) του "ηγέτη" έχει επαναδιατυπωθεί, όσο πιο στρεβλά γίνεται. Έτσι, "ηγέτης" θεωρείται σήμερα εκείνος που είναι σε θέση να κάνει το μεγαλύτερο κακό στους περισσότερους ανθρώπους.

Γι' αυτό σήμερα δεν υπάρχει Καποδίστριας. Αντί αυτού ζουν και βασιλεύουν μόνο οι απόγονοι του Klemens Wenzel Lothar von Metternich. Η Ελλάδα του 2017 δεν θέλει ούτε τον Καποδίστρια, ούτε τον Αγ. Γρηγόριο τον Ε'. Ζητάει και ηρωοποιεί τον Κοραή και τον Μακάριο! Αυτούς λατρεύει, αυτούς προβάλλει, αυτοί την εκφράζουν και γι' αυτό σύντομα θα γευθεί την ολοκληρωτική δεύτερη άλωσή της από τους Φράγκους.

Και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς ... χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου